אני רק שאלה

קרעקרע

New member
היי, חדשה כאן

ראיתי בשישי שבת שהיו פרקים אקראיים וראיתי שהתחילה העונה ה7... לא ראיתי את כל השאר... מישהו יכול לתת לי אולי סיכום קצר של כל עונה כדי שאני אוכל אייכשהו להתעדכן עד שאני אוריד\אקנה את העונות הראשונות?

האם יש עונה 8 לסדרה?

שלום, אני ראיתי את כל ה7 העונות ואני שמעתי שמועות זדוניות שאין עוד עונות ושבזה נגמרה הסדרה... היות והסוף היה מאוד לא סופי ומסכם רציתי לדעת האם יש עונה נוספת... תודה מיכל

Alaithlos

New member
זה קצת בעייתי לתקצר

סדרה שלמה.. את יכולה להיכנס לאתר www.tv.com ולקרוא חלק מתקצירי הפרקים..

o0Invisible0o

New member
אין עונה שמינית. התוכנית נגמרה בסוף

העונה השביעית. חשבתי שהסוף היה די סופי דווקא..

איזה באסה

ממש קיוויתי שתגידו לי שכן... הסוף לא היה כלכך סופי כי לא יודעים מה באמת יקרה הלאה... אז לוק ולורלי התנשקו אז מה... כמה פעמים זה כבר קרה בסדרה הזאת ובסוף לא יצא מזה כלום... ורורי יוצאת ככה לעולם ואין שום מידע על כמה למה ואיך... לא יודעת זה מוזר כזה... די מבאס שזה נגמר ככה אבל לפחות עכשיו אני יודעת שזה באמת הסוף אז תודה בכל מקרה...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifלסוף שביעית מעלי..../images/Emo4.gif

לסמן ספוילרים! זה עדיין לא שודר בארץ!!

la laura

New member
חחחחחח

אוקיי, זה כ"כ מוזררר אני בדיוק רואה ככה ראיונות עם לורן [[לורליי]] אני מתה עליה, והיא גם אמרה שתוכנית של אלן, שהיא צילמה את הסוף בלי לדעת שזה הפרק של הסוף.. חחחח ושזה ההי כזה מוזר, [[הפרק כאילו.]] אבל היא אמרה שהיא ממש שמחה שזה נגמר, כי זה צריך להיגמר, ושזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לסדרה הזאת עכשיו כשהיא פופלרית ובלה בלה בלה.. אבל היא אמרה שהסוף הוא סוף טוב לסדרה...=\ מה שלא הבנתי כי לא ראיתי את הסוף... כאילו מה שאני יודעת עליו זה בגדול רק מה שקראתי בהודעה שלך.. אה, ד"א, היי אני לאורה אני חדשה כאן, אני מתה על גילמור במיוחד על לורן, אני אוהבת אותה כבר מלא זמן, ראיתי את כל העונות, אני בת 18 ובעע זהו בגדול...:)

האמת שלורן כנראה די צודקת...

אני באמת חושבת שצריך לסיים את הסדרה הזאת בשלב הזה כי היא עדיין פופלרית ואמנם הרייטינג שלה ירד קצת אבל לא ברמה של לסיים את העונה באמצע כמו שקרה להרבה סדרות לצערנו... אבל נגיד אני הייתי צופה גם במכושפות בעקביות והעונה האחרונה כמה שהייתה גרועה הייתה מסכמת... היא סגרה את כל הפינות לא השאירה לצופה שום סימן שאלה ואילו בגילמור זה כאילו מסכם אבל יש מקום לעוד הרבה דימיון וזה קצת מבאס... אני לא רוצה להרוס לך אז תראי בעצמך שאגב ראיתי שהתחילו סופסוף לשדר את זה בהולמרק כל יום ב7 בערב אז תהני... בסופו של דבר זאת באמת אחת הסדרות היותר איכותיות ומענינות שראיתי.. וראיתי לא מעט... :)

Sweet Misery

New member
../images/Emo35.gif אני רק שאלה ../images/Emo35.gif

אנא לשרשר שאלותיכם לכאן, תודה.

mor1212

New member
בקשר לעונה השביעית

בסביבות הפרקים 9-10-11 לורליי כותבת איזשהו מכתב.. למה הוא? אני רואה בלי תרגום וקצת היה קשה לעקוב.. תודה מראש!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifלעונה שביעית..

אני לא ממש זוכרת..אבל הוא רוצה לקבל אפוטרופסות חלקית על אפריל, יכול להיות? אה, כן אנה רוצה להעביר אותה למקום אחר בשביל לטפל בסבתא ולנתק בין אפריל ולבין לוק לחלוטין.. והוא צריך עד אופי שיכתוב עליו כבן-אדם, יראה מאפיינים של אחראיות, אבהות, אכפתיות וכו'.. אז לורליי כותבת לו מכתב אופי כזה..

michalco

New member
שלום לכולם ....

שלום לכולם אני חדשה כאן ......... יש לי בעיה קטנה זה רק אני או שבעונה השביעית התחילו להאט את קצב הדיבור והסדרה פשוט כבר לא אותו דבר ......?!?!??!

o0Invisible0o

New member
מה הבעיה???../images/Emo12.gif

הסדרה כבר לא אותו דבר, צפוי שתשתנה לאורך שבע שנים, לא?

jessie_chan

New member
אסון! לא ידעתי שהתחילו כבר לשדר עונה 7

פספסתי את שני הפרקים הראשונים והייתי כל כך במתח! אני לא מפספסת פרק... האם יש מצב לשידורים חוזרים? או ידוע למישהו אם ערוץ אחר כמו ערוץ 10 למשל ישדר את עונה 7 גם? או שיהיה ש.ח. בסופ"ש? HELP! אני מה זה מבואסת, נורא רציתי לראות את הפרק הראשון של אחרי האולטימטום של לורליי ושהיא שכבה עם כריס. אוף!

o0Invisible0o

New member
לא ידוע לי על שידורים חוזרים...

אפשר לתקצר לך את אירועי הפרקים הראשונים, לא קראו יותר מדי דברים..

יש שידורים חוזרים

יום אחרי ב17:45 ובשישי שבת הפרקים של כל השבוע, בשמונה אאל"ט. אפשר לבדוק באתר של הולמרק או של הוט.

למעלה