אוטומט , כ"ס

*אגוזית*

New member
../images/Emo35.gifאוטומט , כ"ס

שלום חברים רציתי לדעת עד כמה הביצועים של רכב אוטומט יותר חלשים (או מסורסים כדברי המומחים) מרכב עם גיר רגיל. דבר נוסף, עד כמה משנה הכ"ס (כאשר בגי´מני עלה הכ"ס, כך נאמר לי, ל 80 בערך) תודה וכל טוב!!

-רוני-

New member
אגוזית מה יהיה

סתם אישית אני לא אוהב גיר אוטומט לדעתי גיר אוטומט הורס את הכייף של הנהיגה ואתה לא אדון לרכב, כמובן שהיום רוב הרכבים החדשים הם בעלי גיר אוטומט זה נוח אבל מוגבל בשטח עם כל הטכנולוגיה של ימינו אין כמו הנהג בכדי להחליף הילוכים, ולגבי הכ"ס ראשית השאלה מה מישקל הרכב אבל הגימני עם מנוע 1300 שלו ו80 כ"ס צריך להספיק בשטח אם היו לוקחים את המנוע הזה ומלבישים אותו על קינג או לנדקרוז הרכב לא היה זז

liorag

New member
או אגוזית אגוזית

אני נוהגת בגימנית האוטומטית שלי, המינוס היחיד - פחות בלימה במורדות. כל השאר פלוסים - בפקקים כל ההתעסקות הזו עם הקלאצ´ והגיר. וכמה את תנהגי בשטח במורד מעלה יאיר? לעומת פקק בעלייה במעלה לכרמל? זינוקים בעלייה כל הזמן. תעשי את החשבון. ליאורה

*אגוזית*

New member
הי ליאורה

מה ניש? טוב, בעצם מה שרציתי לדעת זה אם "אפשר" להסתפק בשנת 99 או ב2000 (מדובר על אוטומט בלבד כי הרשיון מוגבל) תודה כל טוב (יא שאקלית)
נ.ב. אם יש לך תמונות לשלוח לי למייל (כל דבר בענין השטח) אני אשמח!

tn1000s

New member
there was an article

in the magazine "hege ba shetach" they said that automatic is the best for off roading, makes everything more simple

liorag

New member
אגוזית, למה לא נרשמת??

למה לא נרשמת לטיול שלי בג´יפ טריפ, אולי הייתי נותנת לך נסיעת מבחן קלה על הגימנית שלי. והייתה הצעה מדהימה שכותרתה הייתה "רכב מרופא" - גימני, אוטו´ לא זוכרת איזה שנה, אבל רק 20,000 ולא ירד לשטח. תעשי חיפוש "רופא" בפורום (בפורום הנכון כמובן - JEEPTRIP
)

למעלה