Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo34.gif Our SuperNatural Weekend ../images/Emo34.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע
רוצים\ות להוסיף משהו

Nuriel13

New member
^^

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע: ערב סרטים עם חברות // עבודה במתמטיקה. שיר שעשה לכם ת'שבוע: טיילור סוויפט - יו בילונג ויט' מי. וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: ... ספר\\סרט\\סדרת השבוע: קתרין מארגון // סוויני טוד, קונג פו פאנדה // SPN. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע: אמ...כלום. רוצים\\ות להוסיף משהו: עבודות במתמטיקה זה חרא.

mor1450

New member
../images/Emo204.gifשלי

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: עברתי טסט ראשון, תקופת ההחלמה מהניתוח נגמרה וההורים שלי, בספונטניות מוחלטת, החליטו היום שעוד יומיים אנחנו טסים :)/ לא קרה, ואם קרה הוא כבר נשכח מזמן שיר שעשה לכם ת'שבוע: Everyting i do וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=omu4tFuJvNY
ספר\סרט\סדרת השבוע: שומרת אחותי/ לחלום אותך/ מגרש ביתי התחדשות השבוע טבעת חדשה
רוצים\ות להוסיף משהו שבוע מקסים לכולן

mor1450

New member
עשיתי ניתוח להסרת משקפיים

אומנם זה לא אמור להיות ניתוח קשה, אבל מכיוון שיש לי קרנית דקה- אז עשיתי ניתוח שונה קצת- שתקופת ההחלמה שלו ארוכה וכואבת יותר

darklighter

New member
אוי מסכנה../images/Emo10.gif החלמה מהירה../images/Emo201.gif../images/Emo101.gif../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

אני מפחדת לעשות ויש לי מספר גבוה במשקפים..

mor1450

New member
תודה לשתיכן :)

האמת, שאין לך מה לפחד.. אז יש שבוע קצת קשה- אבל זה בסוף משתלם אני ממליצה לך ללכת לבדיקת התאמה שהיא בחינם, ויגידו לך לאיזה סוג של ניתוח את מתאימה- הם נותנים שם הסברים מפורטים על סוגי הניתוחים :)

darklighter

New member
מזל"ט על הטסט וטיסה נעימה../images/Emo160.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

לאן אתם טסים?

A m e l y

New member
ווא מלא זמן לא עניתי על זה...

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: אני וחבר שלי זרמנו ספונטנית למסעדה האהובה עלינו,ואז המנהל שלו ספונטנית הזרים אותנו לבר סטודנטים,למרות שאנחנו קטינים בכלל(לחיי הקומבינה!) והיה ממש ממש כיף//// זה דבר רע שאני אכתוב שבוע אחר שבוע, והוא...פסיכומטרי ...ימח שמו שיר שעשה לכם ת'שבוע: sky של סוניק וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: --- ספר\סרט\סדרת השבוע: פחחח כשיש פסיכומטרי אין חיים תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: --- התחדשות השבוע :המון המון המון המון המון המון המון המון המון ש.ב רוצים\ות להוסיף משהו:

adi455

New member
Gונהה

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: אני עובדת שזה גם טוב וגם רעע כי זה קריעת תחת בדואר..וגילתי שאישתו של הנוסע בזמן יוצא ב20 לשמיני שזה עשה לי ת'יום!אעאעאע! שיר שעשה לכם ת'שבוע: אין וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:כנ"ל ספר\סרט\סדרת השבוע:ספר...הסדרה של סוקי סטאקהאוס הספר השני-הסדרה דם אמיתי מבוססת על הספר ,אז זה בערך העונה השניה תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:אין.. התחדשות השבוע : אהמ...אין רוצים\ות להוסיף משהו:שבוע מעולה

darklighter

New member
עונה לשם שינוי../images/Emo190.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: זכיתי גם מקום ראשון וגם שני בתחרות קליפיםXD / רבתי עם ידיד שלי
שיר שעשה לכם ת'שבוע: נדבקתי לKevin Rudolf - She Can Get It וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: מה שפירסמתי בשרשור של הקליפים... זה היה קורע
ספר\סרט\סדרת השבוע: סדרה: על טבעי והרפר'ס איילנד. גם לקייל XY התגעגעתי. מאלה שמשודרות עכשיו Drop Dead Diva מומלץ. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אין לי כח אני במהירה. התחדשות השבוע: שבוע שעבר קניתי מכנס שחור, 3 חולצות, שרשרת ולאקים. נסחפתיXD רוצים\ות להוסיף משהו: שלומות.

למעלה