../images/Emo34.gif../images/Emo80.gif שבת שלום ?
בהחלט שבת שלום. סיכום השבוע - והפעם אפילו בזמן! ...עקב הצטרפות מאסיבית של חברי פורום חדשים לפורום בחודש האחרון הסיכום יהיה קצת יותר אינפורמטיבי מהרגיל. נא סבלנותכם. _____________________________________________________________________ ברוכים הבאים כמו כל שבוע אנחנו מתחילים את סיכום השבוע בקבלת הפנים הרשמית לחברי הפורום החדשים: הרבה מהם בכלל לא חוזרים אחרי ההודעה השנייה או השלישית אבל בכל זאת אנחנו מנומסים. חוץ מזה כל חבר פורום חדש מקבל קפה כשהוא מגיע ע"י ועדת קבלת הפנים (לירו-
) ובסיכום השבוע גם
שמוכיח שהוא אכן חבר פורום מן המניין: gay guy, חי ב (שבטעות הוזנח בשבוע שעבר), תומר ומו, קצת מוטרד, אסף כהן 1, תאתאתא, muse2, שמגג (שכבר הצטרף בעבר ולדעתי עוד לא קיבל
), פיציק, פו 25, עודד, alleycat, yosi7390, וכמובן איך אפשר בלי - KOSH, שהפך מבלי ידיעתו לכוכב השבוע....... אז כל חברי הפורום מתבקשים לעמוד בצורה מסודרת. חברי הפורו החדשים - לגשת לבמה. חלוקת המוצצים מתחילה:
ולמי שעוד לא יודע: תפודיתץ במסגרת קבלתה למגמת תיאטרון הפכה ל Du Hast Mich.. מתים עליך תפו´....
_____________________________________________________________________ מהנעשה בפורום שזה הקטע שבו מוגש תקציר של הדיונים בפורום למי שפספס: אז היו לנו המון סיפורים של חבר´ה חדשים בפורום ששאלו איך יוצאים מהארון, איך מספרים להורים, איך מספרים בצבא, איפה מכירים חבר´ה חדשים: התשובות לכולם היו - לאט לאט ובזהירות! גיל ירד לחופשה באילת, וקיבל המלצות למקומות בילוי מצד אחד - ולגן העצמאות האילתי מצד שני. אז כשההומו לייט יחזור אנחנו מחכים לסיפורים! (במיוחד אני שמתגעגע לאילת נוראאא). האם כל הגברים בחדרי הכושר הם הומואים? לא. אבל יש שם הרבה. ומה הקטע עם הלסביות? הצצה לפורום לסביות בנענע הראה שהם, איך לאמר, לא ממש מתות על הומואים, לא ממש מתות על סטרייטיות. בנענע מלחמת המינים התחילה. אצלנו, ברוך השם, המצב עוד רגוע. אבל אל תתרחקו מהקסדות. העונה השנייה של הכי גאים שיש התחילה. בפורום נרשם פיהוק, אבל מומין הראה לנו שגם מסדרת הומואים לא אינטילגנטית במיוחד אפשר להפיק המון (ראה מאמרי הפורום - היומן של מומין). לירוי שאל שאלה מעניינת בעיניי - על החלוקה של אקטיביים ופאסיביים. ממה היא נובעת בכלל? ואולי האקטיבים הם סתם הומואים לא ממומשים? לא יודע. מה דעתכם? ואם כבר מדברים על לירוי - הרבה מזל טוב למובטל הפורום שהשבוע מתחיל שוב לעבוד! לירוי, רוצים לשמוע הכל על העבודה החדשה! ושוב, אם מדברים על לירוי, אתמול דיברתי עם הנסיך שלו והוא מסר ד"ש לכל חברי הפורום. (ד"ש בחזרה, במיוחד באגף מעריצות הנסיך
) במסגרת פינת "הסקרים שאנחנו לא חייבים לעשות אבל תמיד כיף לגלות עוד דברים על עצמך" הגיע הסקר באדיבות מאי - איזה דובון אכפת לי אתה? לא נעים לי לגלות שיצאתי הדובון הכי מעאפן ובגלל זה אני לא מגלה איזה
ולכל מי שיצא הדובון עם הקשת - סחת´ן! ומה עוד היה? דברים שאסור להגיד בסייבר סקס, תמונות מהמונדיאל, תמונות בכרטיסים האישיים, שרשור KOSH, שרשור מלחיץ לאללה על נטילת הורמונים כדי להיפטר מהומוסקסואליות, ג´רי ספרינגר לעומת MTV, פריצות למחשבים, וכמובן - הנוהג החדש והמוצלח של הלקסיקון (שבקרוב ייכנס אחר כבוד למאמרי הפורום לנצח נצחים)! (ארוך) _____________________________________________________________________ דע את הפורום (שזה החלק שאני עונה בו על שאלות ששואלים אותי בקשר לפורום) אז השבוע שאלו אותי לפחות שלושה אנשים - למה אסור להציב תמונות בפורום? השתדלתי לענות לכל אחד באופן אישי אבל הנה ההסבר לכווווווולם: פורום הוא לא מחסן של תמונות. הוא במה להחלפת דיעות. אמנם אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אבל במקום שבו לכל מילה יש חשיבות זה לא כל כך מוצלח. בעקרון אין לי בעייה שיהיו תמונות בפורום. גם אני מציב תמונות, ולא מעט. אבל על פי הגיון מסויים. לפני כשבוע שבועיים היה שרשור "גלרייה". כל מה שהיה בו זה תמונות של חתיכים / מזעזעים (תלוי בטעם של מי שהציב אותם.. מי אמר מזרון מתנפח
?) ולא יותר מדי תוכן. אני יכול להגיד לכם שקיבלתי ימבה תלונות על זה שהשרשור הזה מיותר לאללה. גם לדעתי זה ככה. ומאחר וכולנו הגענו לכאן כדי לדבר - ולא להסתכל בתמונות - אנחנו ממשיכים עם הקו הרגיל של הפורום. אז ככה זה הולך: אם אתה כותב הודעה, ויש לך תמונה שממחישה את מה שאתה אומר, מוסיפה לה עניין, וכו´ - שים אותה. אם סתם בא לך לשים תמונות של חתיכים - שמור אותם על ההארד דיסק. אתה יכול להציב אותם בפורומים שמתמחים בהחלפת תמונות, או לחכות לשרשור גלרייה שמוצב מדי פעם. ואז - שים את כל התמונות שאספת. סבבה. בכל אופן - סתם תמונות, בשביל הכיף - זה לא ממש מתאים. אז אנא מכם. ועוד משהו: רובכם יודעים אבל הנה זה בא שוב: תמונות שיהיה בהם עירום - מרומז או גלוי, חלקי או מלא, תמונות פורנוגרפיות, בוטות וכיו"ב - יימחקו במקום אז תחסכו לי ולכם את הזמן. ותרו עליהן. חוץ מזה, התמונות שאתם מציבים בגלרייות עוברות ברוב המקרים לגלריות הפורום (תציצו בשורה האפורה למעלה - גלריות - תלחצו על זה). שווה להציץ בגלריות כי יש לנו כאן כבר אוסף די מכובד. _____________________________________________________________________ חדשות >> חדשות >> חדשות >> חדשות שזה המקום ל... נכון... חדשות ! אז יש לנו פרק חדש ביומן של מומין, גלריות חדשות. קישורי הפורום עוברים עוד ועוד מתיחות פנים. רשימת ימי ההולדת של הפורום צריכה לעבור רענון. אז מי שעוד לא אמר לי את תאריך יום הולדתו - זו ההזדמנות! שרשרו לכאן או שלחו לי מסר עם התאריך. פורומים חדשים בתפוז - חוזרים בתשובה 490 אפי היקרה 487 סמים קלים 486 באר שבע 483 דוויל-סטיקס 484 _____________________________________________________________________ וקישורים להנאתכם שני אתרים של (בעיקר) תמונות: באחד - קעקועים של סלבריטיז (משם נלקחה התמונה של דייויד באקהאם והקעקוע) והשני - ספורטאים בתחתונים (משם לקוחה התמונה של דייויד באקהאם בתחתונים
) _____________________________________________________________________ שבת שלום. אל תעשנו לי חשיש ושימו קונדום, למען השם!
בהחלט שבת שלום. סיכום השבוע - והפעם אפילו בזמן! ...עקב הצטרפות מאסיבית של חברי פורום חדשים לפורום בחודש האחרון הסיכום יהיה קצת יותר אינפורמטיבי מהרגיל. נא סבלנותכם. _____________________________________________________________________ ברוכים הבאים כמו כל שבוע אנחנו מתחילים את סיכום השבוע בקבלת הפנים הרשמית לחברי הפורום החדשים: הרבה מהם בכלל לא חוזרים אחרי ההודעה השנייה או השלישית אבל בכל זאת אנחנו מנומסים. חוץ מזה כל חבר פורום חדש מקבל קפה כשהוא מגיע ע"י ועדת קבלת הפנים (לירו-