צקיטיטה

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo34.gif

מקרה טיילתי לי פשפשתי לי בפורום המדהים הזה היום (בוביט ה-
) קבלי ח"ח על הפורום קצת מאוחר אבל לעולם לא מאוחר מידי ומשום שאני מוצאת את עצמי כותבת כאן לראשונה....מרשה לעצמי להגיב לכמה דברים... ריף ועינים שפשוט שבו את ליבי עד מאד אתן שניכן פשוט מדהימות נהנת לקרא ולפעמים לראותכן יחד בצט ואו פה. יש זוגות שהטירוף בולט אף מול מסך קר שכזה אתן משתפות גם אותנו,נותנות לי לפחות טיפת אופוטימיות...... קוסמית אפשר לומר... תהנו אחת מהשניה ככל האפשר ותנצלו ותעריכו כל שניה לחגוג את האהבה שלכן פשוט תענוג כיף אמיתי..... רק אושר וכיופים.....נשיקות ונישוקים....
צ´ י ק י ט י ט ה

איזה כיף...צ´קיטיטה חמודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo36.gif

מתוקה
אני בטוחה שמחר התגובה שלי תהיה הרבה יותר סימפטית ובטח r~e~e~f תגיב לך גם אז...זה יהיה נחמד אני כרגע על סף התמוטטות מעייפות.... אבל ריק לי בלי ריף איתי במיטה מחבקת ומלטפת...האמת היא שזה ההפך ואני אותה עד שהיא נרדמת (וזה מהר כמהירות הבזק
) אהההה אבל בבוקר....
כזה כיף להתעורר יחד היא מעירה אותי בנישקוקים קטנים קטנים ומתוקים..ולוחשת לי מילות אהבה... עכשיו את מבינה למה אני פה כל הלילה? לא רוצה לישון לבד.... בבוקר אני ירדם לי ואקום לי בצהריים או שהיא בטח תעיר אותי עם
"טושטוש...חיים שלי..." איזה כיף.. צ´יקיטיטה את ממש מתוקה ואני פה נסחפת לי עם דיבורים עלי ועל ריף.. (אני לא מחזיקה את עצמי
על הראש
) שיהיה לך אחלה בוקר *~*~*~*~*~
*~*~*~*~*
..........עיניים מלוכסנות <~> <~>

r~e~e~f

New member
ציקיטיטה מתוקה ../images/Emo24.gif

הנה התגובה שלי כמו ש-
שלי אמרה: תודה רבה............זה הכל מה-
r~e~e~f

למעלה