דור(2?)

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo94.gif

מזל טובבבבב לעליז שלי.... סוף סוף אנחנו יכולים לחזור, אחרי תקופה ארוכה וקשה שלא היינו יחד
אתה יודע מה אומרים...כמה שיותר גדולים, ההפרש בין הגילאים פחות משמעותי...אז תגדל כבר!!!
אתה כבר יודע את הדרשה שלך בעל פה? אני לא רוצה שתעשה לעצמך פאדיחות בעלייה לתורה שבוע הבא...! את המתנה האמיתית תקבל ממני יום שישי שניפגש.. טוב, נראה לי שהצלחתי לקבל את התואר "הודעת המזל טוב המפדחת ביותר בפורום" להודעה שלי. הצלחתי!
ואנשים - לפני שרשור נאצה להודעה שלי, אל תקחו הכל ברצינות :)

TeeAnTee

New member
מזל טוב אחי! ../images/Emo49.gif

מזל טוב לבנאדם שיש לו כל שיר ישראלי שיצא או לא יוצא...! שיהיה לך יום הולדת שמח בן כמה? 23? (
)

hermoni

New member
דניאל דניאל!!!

בגלל כאבי בטן מדומים שהיו לי היום בבוקר לא באתי לביצפר אז ניתן לך אז המזל טוב פה.. מזל טוב אחי... וואלה תהנה לך אחי שיהיה לך רק טוב עוד כל מיני קלישאות עלובות.... תפסיק לפלוט שטויות:) אולי עכשיו שהגעת לגיל העשרה תשתכר מיותר מכוס בירה אחת:) הקיצר אחי תהנה לך ואל תשכח לצרוב לי:) עוד חיוך אחד כי אני יודע שאתה אוהב אותם:)

HaWk34

New member
../images/Emo49.gif כלב!

מזל טוב לעליז מספר אחד בפרדסיה אמרו כבר הכל או שאני פשוט עצלן מידי לכתוב, חפיף, מזל טוב

hermoni

New member
.....

כתבו בסה"כ 3 הודעות ואמרו את הכל? חיים קצרים יש לדניאל אה?:)

double M

New member
דניאלללללללללללללללללללל......./images/Emo65.gif

20 בדיוק! אל תשאל מה הולך פה... מזל טוב! ההודעה של דור קצת העכירה על היחסים בינינו אבל אני יודע שזה כבר לא יהיה אותו דבר, חבל, היו לנו רגעים יפים... אבל לא משנה! יומולדת שמח! סוף סוף אתה בן 19! או משו כזה... אז תמשיך לעלות למיקרופון ושכל חלומותיך ושאיפותיך ייתגשמו כי המחשבות של היום הן המעשים של מחר.... תמשיך לחכות לפוסטר, אולי ביום מן הימים הוא יגיע, מי יודע.... עכשיו ברצינות תמשיך להיות ילד סבבה כמו שאתה, שאקל, ערס, שץ, גבר תותח! ושתזכה לחיים ארוכים, יישתבח שמך וכו´.... ותשכח מכל סיפור הביף. באמת שתעזוב את זה ותשכח כל מה שהיה, כי אם תשכח אתה תהיה יותר מופתע כששני כושים ייקפצו עלייך בסמטה חשוכה
לסיום, מ-ז-ל--ט-ו-ב!

למעלה