שבת שלום !

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gif שבת שלום ! ../images/Emo80.gif

ברוכים הבאים! תנו כבוד לחברי הפורום החדשים - גם אם באו לביקור וגם אם באו להישאר: almog4, gildoron, emen, Shy Guy, שיריתה13, volfson, שמנתולה, וגילוש. כן תזכו לשנה הבאה! _____________________________________________________________________ זכרונות מהפורום מה שהתחיל בלקסיקון של קסאנדו ומאי (דע את הלסביות) הפך לשרשור אימים, ציני, מרושע ומזעזע. אני שמח שהצדדים מצאו בסיס למפגש לא וירטואלי ואולי יום אחד יהיה לנו שקט (ושלום עם בני דודנו - גם טוב). המצעד בירושלים היה ונגמר - כל ההודעות בנושא שורשרו למקום אחד כדי להקל על ההתמצאות, והשרשור כולו ייכנס בקרוב למאמרי / קישורי הפורום. הכי גאים שיש חוזרים לערוץ השלישי - מחר! אצל מומין נרשמת התרגשות. כאילו בהמשך למה ששאלתי בשבוע שעבר על "גבר מחפש נער", השבוע שאל שרימפי מה דעתנו על זוג המורכב מבן 17 ובן 30. הדעות היו לכאן ולשם ובסה"כ אני חושב שהרב היה נגד זוגיות שכזו (חוץ מדניאל אבל הוא באמריקה). עושה גם רושם שחברי הפורום שצעירים יותר מאמינים שקשר כזה יעבוד מחברי הפורום המבוגרים יותר... הטריוויה של מרקו ממשיכה להכות בנו ללא רחם - השבוע אפילו לא ניסיתי לענות (בושות). בכל אופן התשובות התפרסמו והשאלון כולו מופיע במאמרי הפורום. יש מצב שגם סיכומי הנקודות שלכם יופיעו שם בעדכון קרוב. ומה לגבי לסביות? מסתבר שבפורום של הומואים לסביות זה הנושא החם הבא! מעבר ללקסיקון התחיל גם דיון על פורום נשים בלבד כאן בתפוז - למה הוא שונה מבנים בלבד ומה אפשר לעשות בקשר לזה. בכל מקרה בהצלחה, שמנתולה, עם היוזמה! חוצמיזה היו לנו חבילות, שאדאוז´, לייזרים, שירים שאסור לפרסם בפורום, בגרות בהיסטוריה, פדופילים, פוליטקלי קורקט, צכלצ, עייפות נפשית, השתפדות על גדר, הורים מעצבנים, אח חמוד (שרימפי!), ולירונר שמאתמול עובד בשתי עבודות פולטיים. בהצלחה! _____________________________________________________________________ דע את הפורום מה אסור לפרסם כאן : אנחנו חוזרים לנושא הזה אחת לחודש - חודשיים והאמת היא שזה כבר נורא מעייף. מילים של שירים לא מציבים בפורום. רק אם כתבת את השיר בעצמך. וגם אז אין צורך לפתוח חמש הודעות - אחת לכל שיר. אפשר לשרשר אותם אחד לשני. סיפורים אופטופיקיים כמו מבחני בגרות בהיסטוריה - הם אולי מאוד מעניינים אבל זה לא המקום. אפשר לשרשר אותם לאופטופיקים ומאוד מומלץ לצמצם בהודעות שכל קשר בינן לבין הפורום הוא מקרי ביותר. וכמובן פרסומות: רוצה פינוק? רוצה מסאז´? מחפש חבר? אולי כן. אבל כל הודעה כזו שתפתח בפורום ולא תשורשר ללוח מודעות תמחק במקום. כותבי הודעות כאלו יחסמו אחרי שלא יבינו את הרמז. סורי על הכתיבה הלא נחמדה. זה לא נחמד לי למחוק כל היום. וזה עוד יותר לא נחמד לשרשר. _____________________________________________________________________ פינת הריגול במסגרת פינתנו הידועה - פורומים שלא ברור לי איך הצלחתי לחיות בלעדיהם: קבלו את פורום בת ים ! _____________________________________________________________________ חדשות >> חדשות >> חדשות >> חדשות למאמרי הפורום נכנסו הפרק האחרון של יומן מומין והטריוויה של מרקו. המאמרים סודרו בצורה שקצת יותר תקל על ההתמצאות אז אם יש לכם הצעות - אני אשמח לקבל. חוצמיזה קטגורית "חו"ל" בקישורי הפורום (אתרים של מקומות בעולם) עוברת אט אט למאמרי הפורום בגלל שאין אופציה לעשות תת קטגוריות בקישורים. בכל מקרה נפתח מאמר חדש - לונדון - וכל מי שמכיר אתרים למקומות מעניינים בעיר - מוזמן לשלוח אליי. בכלל, קישורי הפורום עברו רענון: נפתחו כמה קטגוריות חדשות, ומביניהן הייתי רוצה להמליץ לכם על "מאמרים - מתנגדי הומוסקסואליות". מדובר כאן במאמרים שמופיעים בכל מני אתרים של "הומואים לשעבר", "נוצרים מרפאי הומוסקסואלים" ואתרי "ערכי משפחה" וכדומה. יש להם פרופגנדה שלמה על הומוסקסואליות - חלקה מבוססת וחלקה שקרית. כדאי, וחשוב, להכיר את הטענות שלהם, כדי שבמקרה שמישהו יעלה אותם בפניכם תהיו מוכנים להם ותדעו מה לענות. המאמר האחרון ברשימה הוא לדעתי החזק ביותר (והמשכנע ביותר). כדאי לקרוא. _____________________________________________________________________ קישור לשבת לא לבעלי לב חלש: החקיינית מספר אחת של מדונה (תציצו בוידאו. קאמפ במיטבו).

tammy20

New member
to marmelad

to marmelad.....hi you, i´m moving to L.A this monday so you can still e-mail me i´ll be happy to hear from you i hope i´ll see you befor i go. tammy-houston

BlueCat

New member
עצה לכל המשרשרים:

לכל מי שפותח שירשור חדש או הודעה חדשה שלא ממש קשורה לנושא הפורום, אולי תתחילו אותה בהודעה עם כותרת ולשם צשרשרו? דוגמה:
לימודים (לרובנו: בגרויות)
שירים
יש לי חיית מחמד סגולה
וכיו"ב... ניראה לי רק יעשה סדר בין ההודעות
והשרשורים... אבל זאת רק הצעה...

חי ב

New member
מה אני אמור להבין ?

שאני ותיק בפורום הזה או שאתם לא רוצים אותי ?

MARMELAD

New member
חס ושלום

אתה אמור להבין שמי שכתב את הסיכום (ומחק, ותיקן, וכתב שוב, ולא יצא לו טוב, וניסה עוד פעם, והמסך עשה לו ריפרש באמצע ואז כבר לא היה לו כוח) - פישל! מצטער!! ברוך הבא חי !

gildoron

New member
תודה, תודה ושוב תודה...

אני תמיד שמח שמוולקמים אותי ו...ת´אמת אני כבר מרגיש כמו בבית... אז תודה, תודה ושוב תודה על קבלת הפנים החמה... ו...אני פה כדי להישאר...נראה לי... גיל.

אני לא רוצה לשתוק../images/Emo70.gif

למה אין שום הסברה בבתי-הספר על הומוסקסואליות? לשיעורי "חינוך מיני" טורחים להסביר בפרוטרוט על היחסים ש"בינו לבינה", תוך התעלמות מוחלטת משאר האוכלוסיה? למה לא שומעים דבר? למה אני עדיין צריך להסתיר? ולמה אף אחד לא פועל כדי לשנות את המצב?

RedRose

New member
למה אף אחד לא עושה משהו?

כי לרוב האנשים לא איכפת. ואלה שאיכפת להם לא יכולים לעשות משהו בעניין כי אין להם מספיק כוח בידיים. הרי הרבה יותר חשוב להוציא 100 בספרות מאשר להיות בנאדם סובלני. הרי הרבה יותר חשוב להוציא 100 בתנ"ך מאשר להיות בנאדם על ערכים בסיסים. אני שמח לציין משהו שכולם יודעים. מערכת בחינוך בארץ על הפנים. יש כסף, הוא הולך למקומות הלא נכונים. לרוב השרים בכנסת איכפת רק מהכיסא שלהם, ועד שזה לא ישתנה המדינה הזאת לא תצמח ולא תישתפר.

למה אתה חושב שאף אחד לא עושה../images/Emo35.gif

שירות ההרצאות של הבית הפתוח ושל האגודה עושים שעות נוספות בעניין. בכל פעם שמאתרים מנהל ו/או מורה באיזשהו בית ספר שמוכנים להקשיב ולתת לתלמידים להקשיב, מייד נשלח מישהו מטעם שירות ההרצאות כדי להרצות באותו בי"ס על הומוסקסואליות.

Liroy25

New member
למה אתה לא עושה משהו?

אני למשל בתקופת התיכון במסגרת "יום התלמיד" החלטנו במועצת תלמידים לפתוח הרצאות בחדרי הכיתות בנושאים שונים (אסטורונומיה, קוסמטיקה,שואה וכיוצ"ב) כשכל הרצאה היתה באחריות אחד מחברי המועצה. אני ארגנתי הרצאה בת שעתים שנערכה פעמיים באותו יום בנושא "הומואים ולסביות". התקשרתי לאגודה וביקשתי מהם לשלוח לי שני מרצים. איך הלך? מעולה!! אנשים פשוט סרבו לצאת מהכיתה מרוב שהיו להם שאלות ותהיות וזה עוד בהרצאה הראשונה. בשניה סגרנו את הדלת בפני הבאים כי בשלב מסוים כבר לא היה מקום! כל מי שהיה בהרצאה הראשונה בא עוד פעם, נכנסו תלמידים ומורים שלא היו קודם. בקיצור היה מעולה! בשורה התחתונה - זה קל להגיד "לאף אחד לא איכפת" אבל אם אתה לא יוזם שום דבר סימן שגם לך כנראה זה לא ממש מפריע.

RedRose

New member
אני דיברתי על חינוך בכלליות..

על מערכת החינוך הכלל ארצית, לא על ביתי ספר אחדים (או לא אחדים, אני לא מודע לפרטים) שמעלים הרצאות בנושאים הומו-לסביים. אבל, בסופו של דבר, אין הרבה בתי ספר שעוסקים בעניני גאווה. נכון שמידי פעם מועלות הרצאות, שיחות או כל דבר אחר, אבל אני יכול להגיד לך מניסיון שהדברים הללו לא עובדים (לפחות לא איפה שאני לומד). התלמידים פשוט לא משתפים פעולה. אם יהיה לנו בתקופה הקרובה יום הרצאות כזה (סיכוי נמוך..) אני אציע הרצאות בנושאים ההומו-לסביים, אבל אני לא בטוח שתהיה לזה הענות, אבל אני אשמח להיות מופתע. בכל אופן, לא אמרתי שלאף אחד אין כח לזה, אמרתי שלרוב האנשים אין כח לזה. כל פעם בהודעה דאגתי שלא להכליל, כי יש אנשים שכן אכפת להם.

בתור התחלה...

אתה יכול לבקש מהמנהל או מהמורה שלך ששיעור אחד יוקדש לנושא ההומוסקסואליות. אני לא חושב (או לפחות מקווה)) שזה ייתקל בהתנגדות עזה כל כך.

אבא גאה

New member
הומואים מרצים בביה"ס

נהדר. אם יש כאן תלמידים בתיכונים שמעוניינים להביא הרצאה של "אבא הומו" אני אשמח. אני כמובן עונה גם על שאלות שמתייחסות ל"הומו" ולא ל"אבא".... בכדי לשנות את תפיסת הסביבה ..... פנו אליי במסר אישי.

שמנתולה

New member
לפני 10 שנים

כשהייתי בת 16, ארגנו לנו (הנוער) במושב הרצאה של הומו ולסבית, לי כבר אז היה ברור מה אני, אבל מה שזכור לי במיוחד מההרצאה הוא הנתון (השנוי במחלוקת) על 10% מהאוכלוסיה... היינו שם כ-30 חברה כך שמייד חיפשתי עוד שניים... בסוף זה יצא די מדויק אבל בכל מקרה, לי כמושבניקית מהפריפריה שמעולם לא נתקלה באנשים כמוה זו היתה חויה ממש מחזקת. ישר כח לעוסקים בהסברה בקרב בני נוער!

למעלה