שאלות לגבי הצבעים שלנו

../images/Emo34.gif שאלות לגבי הצבעים שלנו

טוב אז ככה: קודם כל מזה הצבעים שלנו? זה כמו ארגון הנוער הגאה? מזתומרת המפגשים האלה? מה עושים בהם? מאיזה גיל אפשר לבוא? זה רק בתל אביב?

שלום רונן :)

הצבעים שלנו זאת תנועת נוער גאה למען שוויון ומיעוטים. התנועה הוקמה לפני כשלוש שנים וכיום היא חלק מנוער מרצ וממומנת ע"י נוער מרצ. אנחנו תנועה אקטיביסטית ותנועה שמנוהלת אך ורק ע"י בני נוער. ארגון הנוער הגאה מפעיל קבוצות תמיכה וקבוצות חברתיות לנוער גאה. אנחנו מפעילים קבוצות שהם אנחנו מדברים על דברים שמציקים לנו בתור גאים בתוך החברה שלנו. מעבר לפעולות השבועיות אנחנו גם משתתפים ומארגנים הפגנות, דוכני הסברה ומחאות נגד אפלית גאים ונגד הומופוביה ולמדי פעם משתתפים כסולידאריות במאבקים של מיעוטים אחרים כמו נשים, עניים, פלסטינים וכו. אין הגבלת גיל כלפי מטה בצבעים. כל עוד המסגרת מתאימה ועונה על הצרכים שלך אז אתה מתאים. הגבלת הגיל כלפי מעלה היא 19. יש לנו כרגע סניף בת"א וככל הנראה ב-2.10 אנחנו פותחים סניף בחיפה ( מעבר לכך, אנחנו מקבלים כל אדם שרואה את עצמו כחלק מהמאבק שלנו. שזה כולל גם סטרייטים וגם אנשים שלא רואים את עצמם כשמאלנים מובהקים למרות שאנחנו משתייכים לתנועת שמאל. תוכל לקבל עוד מידע באתר שלנו למרות שהוא לא הכי מעודכן באופן זמני.

../images/Emo34.gif תודה!!!!!

תוה..נכנסתי לאתר שלכם..מ. יש בעיה זתומרת אני לא חושב שלעכשיו אני עדיין מתאים..ממ.. אני בן 13.5...בארון..זתומרת מאבקים יהיה קשה לי לעשות..ואני יפחד קצת להיחשף..חח.. אולי עוד שמה שנתים אני יחזור.חח.. מקווה עוד שנה... ותודה!!!!

שפנפן

New member
יש אצלנו אנשים בארון

הבעיה עצמה שהתכנים לא יתאימו להומו או לסבית בארון בכל שלב. בנוער הגאה למשל מדברים הרבה יותר על הנושא של ההשלמה העצמית אם הנושא הזה מטריד אותך אז אולי כדאי שתנסה שם. בעיקרון הם גם מקבלים מתחת ל-15 בתנאים מסוימים. אבל אם אתה מאוד שלם עם עצמך, וכבר נתקלתי בנערים בני גילך שהם ממש ממש שלמים עם עצמם אז אולי המסגרת שלנו תתאים לך. בכל מקרה, שיהיה לך הרבה בהצלחה :) דור.

למעלה