ריקודי בטן

אוולין2

New member
../images/Emo34.gifריקודי בטן

שלון אני אוולין אוחנה בת 17 וחצי מחיפה לומדת ריקודי בטן מזה שנתיים ואני מרגישה שאני רוקדת מצוין. אני יודעת שכיום הריקוד המזרחי ניהיה מאוד פופולרי ויש המון חוגים במתנסים מה שלא היה אף פעם, כולם מדברים על זה ופעם זה לא היה היה ככה פעם חשבו שריקודי בטן זה מאוד זול כיום אנשים נפתחו לזה מאוד למרות שיש עוד חלק אנשים שלא מוכנים לשמוע על ולא אוהבים את ואומרים שתמיד יהיה סטיגמה של רקדניות בטן שהם זולות וכל אחד יכול לגעת בהם וזה ממש לא נכון אבל אנשים לא מבינים ולא נראה לי שיש עוד מה לעשות..........

tlingit

New member
ברוכה הבאה אוולין2 ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני חושבת שסטיגמה משנים לאט לאט, על ידי זה שהופכים את הנושא לדבר יום-יומי ומוכר, כי סטיגמה יוצרים אנשים על משהו שהוא זר ולא מובן להם. ברגע שמשהו הופך להיות חלק מהעולם שלהם, הם יוצרים עליו דעה פרטית ולא מקבלים את הסטיגמה בלבד הבעיה היא כמובן, שתהליך כזה לוקח הרבה זמן. אבל אני חושבת שזהו תהליך שכבר התחיל (בישראל לפחות) אני שמחה שהצטרפת אלינו, כי אני מקווה שכאן תוכלי לפגוש אנשים החולקים את האהבה לריקודי בטן ויודעים איזה אושר ויופי הם מכניסים לחיינו.

אוולין2

New member
שלום לכולם../images/Emo9.gif

שלום לכולם ואני כל כך שמחתי לדעת שיש עוד אנשים שרוצים לדבר על ריקודי הבטן (שזה הדבר הכי כייף שיש). הייתי רוצה לדעת בנות כמה הנשים שנמצאות כאן והאם יש רקדניות בטן בכלל כאן????? עם תוכלו לענות לי אני אשמח מאוד מאוד

למעלה