קוויר בעיר

../images/Emo34.gifקוויר בעיר

אני רואה את זה כול יום שישי האמת היא שהיא יותר גסה מהכי גאים... ןמי שמשחק את הדמות של"בראין" ניראה קצת זקן חיחי....
טל

רינת4

New member
שאלה-

ב"קוויר בעיר", סטיוארט גם מתאהב בנת´ן? או ששם בכלל לא איכפת לו ממנו?

הוא יתאהב בו....../images/Emo45.gif

אני לא יודעת עדיין הסידרה ממש בפרקים הראשון שנת´ן מאוהב בסטיוארט והוא לא שם עליו את יודעת משחק אותה שהוא לא שם עליו....... נחכה וניראה אבל ניראה לי שסטיוארט יתאהב בו בטוח!!! חיחי

אבל לא בעונה ה-1

יכול להיות שבעונה השנייה,שכנראה תהיה אחרי זאת שמשודרת עכשיו...

לא בדיוק

הוא נוסע עם וינס(מייקל)לטיול ברחבי אנגליה ומשאיר את נת´ן לבד... אבל האמת הוא שנת´ן ממש שוויצר מעצבן...

רגע רגע

רגע רגע מה שמשודר עכשיו ביס פלוס אלו שידורים חוזרים?????? ואת חושבת שיס יביאו את העונה השניה?

רינת4

New member
לפי מה שהבנתי,

בעונה ראשונה יש רק 10 או 8 פרקים, ועונה שנייה היא רק שני פרקים. אח"כ לא המשיכו את הסדרה...

נכון....זה די מעצבן

שיש רק 8 פרקים בעונה הראשונה... על העונה השנייה עדיין לא שאלתי אבל אני שולחת עכשיו מייל ל-yes לשרול אותם. אבל מה שמעצבן זה שכל הסדרה נת´ן רדוף אחרי סטיוארט ובסוף הם לא ביחד.....מה הטעם?

GO QUEER

New member
אבל..

את ראית את הג´סטין שלהם? 3 מילים OH MY GOD והתמונה להוכחה דוגמן!! לא שיש לי משהו נגד ג´סטין המדהים שלנו שגם לו לא חסר!

רינת4

New member
הוא היחיד שם

שבאמת נראה טוב. אבל תנו לו עוד כמה שנים...

וואהוו../images/Emo3.gif

וואהוווו איזה גוף..... אבל אף אחד לא עולה על הג´סטין שלנו...

מההההה?

ראית את נת´ן בסדרה? הוא לא נראה טוב בכלל...בדיוק ההפך אלו דוגמנים אמיתיים!

GO QUEER

New member
צודקות לגמרי..ודר"כ

ראיתן את הקטע של הפרק ה1 שבראין שופך על עצמו מים.. וראיתן ת´קטע בגירסה הבריטית! פחח.. ממש בדיחה.. אתן רואות כזה בגירסה הקנדית בריאן שופך על עצמו מים שהוא ערום ומזיע! יאמי! ובגירסה הבריטית פותח ת´מקרר ועם כל הבגדים שלו שופך על עצמו מים..סתם.. טיפת סקסיות אין!ממש בדיחה אין בכלל מה להשוות בין הגירסאות! בריאן שולט love,hila

רינת4

New member
אני מתה על

הקטע הזה,ועל פרק 1 בכלל! ג´סטין אומר שם כל כך הרבה שטויות! כמו למשל, אחרי שבריי שופך על עצמו את המים, הוא שואל את ג´סטין אם הוא אוהב "ספישל קיי"(סם) ג´סטין מתחיל לבלבל את המח על זה שהוא אלרגי לתרופות(וגם:סמים) ומספר לו לאילו סמים הוא אלרגי. אחד מהם הוא טיילנול. אז בריאן אומר לו:"אף אחד לא אלרגי לטיילנול.טיילנול זה מה שנותנים לך כשאתה אלרגי לכל השאר..."- קטע גדול!!!!

למעלה