צבעים

../images/Emo34.gifצבעים../images/Emo34.gif

אדום
1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב
1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

אדום-
איזה שירים אתה מכיר עם אדום? "בשמלה אדומה ושתי צמות.." "אבל עקפתי מחסום ונסעתי באדום" (שילה פרבר) ואו עולים לי עכשיו מלא לראש אין לי כוח לרשום הכל.
אתה אהב עגבניות? כן! וגמבה? מאוד. ותותים? בערך. אתה נגעל מדם? תלוי איך הוא בא ובאיזה כמות. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול,נחתכתי. יש לך בגדים באדום בארון? כן. מה הדבר האדום הקרוב אליך: השמיכה:) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם, פקק של בקבוק מים. אוהב את הצבע? לא הכי. צהוב-
מה דעתך על לימון? יאמי. אוהב חרדל? לא, איכ. וגבינ"צ? בטוסט ובפיצה! גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב וכאלה. רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אז אל.
נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא שידוע לי. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עט. מה לדעתך צהוב מסמל? חופש. אוהב את הצבע הזה? כן. ירוק-
היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן,זה היה עצוב!
אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? זה נחמד. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? יום חמישי. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה? נכון הארי פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? יכול להיות. מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? קופסא. מה לדעתך ירוק מסמל? עצים וזה. אוהב את הצבע הזה? כן. כחול-
מה דעתך על הדרדסים? חמודים. ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כוח,קר. אוהב ללכת לים? זה מרגיע,אבל לא אוהבת כ"כ. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא זה ולא זה. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא,זה פשוט קר!
כמה תחתונים עם כחול יש לך? ואי, הרבה. מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הראש שלי.
מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים, רוגע וחרמנים חמודים.
אהב את הצבע הזה? כן. ורוד-
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לבבות. פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה. יש לך בגדים ורודים? כמה? כן,בודדים. [2-3 חולצות] זה צבע רק לבנות? לא. אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא! מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן!
החיים ורודים? לא. מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? נעלי בית של אחותי. מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה. אוהב את הצבע? הוא נחמד. כתום-
אוהב תפוזים? בערך. וקלמנטינות? גם בערך. וגזר? כן. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. אורנג' חברה טובה? לא.. ומה עם "תפוז אנשים"? יאפ.
מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הפיג'מה שעליי. מה דעתך מסמל הצבע הזה? שקיעות. אוהב אותו? כן.

../images/Emo126.gif גם בפורום אחר שאני כותבת בו בדיוק פרסמו

כזה שאלון. אני אענה אח"כ :]

../images/Emo126.gif תיקון- לא כותבת בו, קוראת בו ../images/Emo9.gif

נו, פורום הפיג'מות וזה

shahar1989

New member
צבעים רבותיי, צבעים!! אהאה!!

אדום
1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום? בשמלה אדומה, "בצהרי היום הכל צבוע אדום.." [אין קץ לילדות - פורטיסחרוף] "מכונית, בצבע אדוםםם" [אשליות - ניסים סרוסי] "שתינו יין אדום, אאאאאאאדום אבל זורק" [האהבה שלי.. - גידי גוב] "שרוךךךך א-ד-ו-ם חולצה כחולה והיא עולה והיא גדולה לה לה..." טוב נו.. עוד מלא...] 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? גם 4- ותותים? בהחלט! 5- אתה נגעל מדם? כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ממ... לא זוכרת
7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: על המחשב יש כזה מחזיק דבים של HOT 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום 10- אוהב את הצבע? כן צהוב
1- מה דעתך על לימון? חמוץ אבל טעים 2- אוהב חרדל? לפעמים 3- וגבינ"צ? גם לפעמים 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? חח כן
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב [
שלי מקוריים!] 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... באסה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? ממ... נכון
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? כתבה בעיתון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? לפעמים ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא! [יחיי האבוקדו!] 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אוו.. ממ...ר... כן.. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיו, מכנסיים
טרנינג ירוק.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? המכנסיים שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? בחילה [?!]
אבל אני אוהבת ירוק! 10- אוהב את הצבע הזה? כן.. כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? נוטיים! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () אוו נוטיי 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא
4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מבדר בעיקר... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אוהו.. מי זוכר.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מספריים 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קור 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד
|פיל
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? נעמה פנחסוב 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת [
] 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן 4- זה צבע רק לבנות? ממ.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) נעמה פנחסוב [?!] 7- החיים ורודים? כשרוצים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הסווצ'רט שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חלומות 10- אוהב את הצבע? לפעמים כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים? לפעמים 2- וקלמנטינות? כן, אבל אני לא מסוגלת לאכול כי זה מסריח לי באצבעות כשמקלפים 3- וגזר? לפעמים 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא נכנסתי לזה בכלל 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא זוכרת
וגם אם כן זה בלי קשר לזה. אני לא נכנסת לפוליטיקה. 6- אורנג' חברה טובה? יש מצב.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?בת-זונננננננננננננה! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? שקית של קרביץ 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שיגעון 10- אוהב אותו? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה לכם מדגישומטיק היקרים

../images/Emo34.gifואיזה יופי של יום יש מעבר לקשת../images/Emo34.gif

אדום
1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום?אדום -איגדי וקסמן שמלה אדומה ושתי צמות
2- אתה אהב עגבניות? כן.. 3- וגמבה? גם.. 4- ותותים? |יאמי| 5- אתה נגעל מדם? תלוי בכמות 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? כשילדתי...חח סתם.. נו נחתכתי מתישהו 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן.. לא סופרת 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:דובי לב עם ידיים.. ששמו חיבוקי
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
10- אוהב את הצבע? כן כמובן צהוב
1- מה דעתך על לימון? יאמי.. מקלפת ואוכלת!! 2- אוהב חרדל? לא
3- וגבינ"צ? כן1! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא בשביל זה המציאו
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צבעוני
עם הרבה צהוב ליד 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... תתאמץ נו בבקשה!!!!|מתחנן| 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה צהוב בירה בלי קצף 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עט של פו הדב ועוד כמה פו הדבים (לשחר יש מחזיק דבים בצבע אדום) 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אורר 10- אוהב את הצבע הזה? מחבב ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? ממש לא.. לו היה רע.. הוא גמר בתוך מערכת העיכול שלי|יאמי| 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא אני לא.. אבל זה מגרד 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? חח כן.. והעננים זזים... 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ.. אממ.. לא נראה לי שיש לי ירוק 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול!! 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:אבטיח? סתם נו.. בננה!! 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?שערוריה אני לא מוצאת ירוק!! 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חופששש 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק זה חמצן כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? תחמנים... איך הם מצליחים על גרגמל.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () ררר|נוטי| 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כשמורידים בחזרה את הראש
4- אוהב ללכת לים? כן בלי לשחות!! רק לצפות 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? ים לראות בריכה לשחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כן אני מפחידה ככה את כולם 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? נראה לי שאחד.. כחול ג'ינס
והוא תחתון המזל..!! חחחע 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? דגל ישראל... מלא דגלים!1 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חרמנים עם ראש כזה! 10- אהב את הצבע הזה? לא! ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק ומורביט 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חח כן ולא.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן יש לי.. 4- זה צבע רק לבנות? לא.. הכי יפה ורוד לבנים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא...וגם אם הוא הומו אז? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חח מעתיקה משחר.. נעמה פנחסוב 7- החיים ורודים? תלוי איזה משקפי שמש אתה מרכיב 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אבנים על המראה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שלווה 10- אוהב את הצבע? כן.. ואני לא פאקצה
כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים? כן!! מכורה!! 2- וקלמנטינות? רק כשהן ירוקות ממש בתחילת העונה.. 3- וגזר? בעע 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא כדי לסמל משו 6- אורנג' חברה טובה? נראה לי שכן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
חברים שלי!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כובע גרב 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוז 10- אוהב אותו? מחבב

../images/Emo34.gif

אדום
1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום? 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? ברור 5- אתה נגעל מדם?לא ממש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני חמש דקות 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:עט 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה
10- אוהב את הצבע?כן צהוב
1- מה דעתך על לימון? בעעעע!! 2- אוהב חרדל? לאא 3- וגבינ"צ? אמ..דיי... 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אמ..צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... לא נורא... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אם אתם אומרים אני מאמינה לכם... 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?כרטיסיה.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה?לא ממש ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אמ..לא ממש 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבוע שעבר נראה לי.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה... 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הכפתור START במחשב.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודעת..אמ...גועל... 10- אוהב את הצבע הזה? די... כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? הם חמודיםם!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () חח.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כוח לנסות... 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבהה!! 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שלי.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חרמנים
10- אהב את הצבע הזה? כן,מאוד ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בזוקה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמ... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן..לא הרבה אבל יש.. 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן חברה שלי.. 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?גרביים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אמ..אושר... 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? אמ..לא הייתה לי דעה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא זוכרת 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת אני בפלאפון 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קופסאת נעליים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת... 10- אוהב אותו? לא ממש...

dragonit12

New member
עונה../images/Emo9.gif

אדום 1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום?שמש אדומה
2- אתה אהב עגבניות?כע
3- וגמבה?בטח! 4- ותותים?אלרגית
5- אתה נגעל מדם?תלוי כמה הכמות... 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום שנחתכתי
7- יש לך בגדים באדום בארון?כע.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:פו הדב
כן הוא גם צהוב וגם אדום
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה ושנאה בו זמנית
10- אוהב את הצבע?בערך כזה
צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ:-S 2- אוהב חרדל?יאק 3- וגבינ"צ?כע
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כע..ועושה אפצי כל שניה!!! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב(?)שחור(?)כחול(?)אפור(?) 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...לונורא
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?באמת?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הסיכה ופו הדב
9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש(?) 10- אוהב את הצבע הזה?אבל רק צהוב בבנה
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חוץ מזה שהוא נחתכך ונאכל לא
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כעע ולהסכל על העננים
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני יומיים וחצי
5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:אתרוג(?) 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?רק אני לא אוהבת הארי פוטר(?) 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?התוכי שיש לי בבית
אבל הוא רק בובה
9- מה לדעתך ירוק מסמל?שקט,שלווה. 10- אוהב את הצבע הזה?כע
מכבי חיפה שליטעע!!!!! כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?הם כחולים וקטנים וחמודים
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()יאקיאקיאק,אני ילדה תמימה מה את מכניסה לי את זה לראש?אני אתבע אותך
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לי יש תמיד סחרחורת.במיוחד כרגע
4- אוהב ללכת לים?כע
אם להיכנס למים,אז רק בנפרד.ואם לא,אז להתכל על השקיעה/זריחה/ים/חול/שמש
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא יודעת.לא אוהבת ארטיק ענבים
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אממ..לא יודעת.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?השמיכת פוך/צמר שלי(?) 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?ים
גועש,או שקט.אי אפשר לדעת מתי הוא יהיה כזה..
10- אהב את הצבע הזה?כע
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצה(?) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה+אמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?יש לי חולצה של הקייטנה שהדרכתי!זה ורוד מסטיק!זה יפה!!!! 4- זה צבע רק לבנות?לא
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)לא כזאת,אממ..נטנט
7- החיים ורודים?תלוי מתי... 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?כלום(?) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אופטימיות
10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כע
אבל רק שהקליפה שלהם ירוקה!זה הכי טעים!!! 2- וקלמנטינות?יאק 3- וגזר?יאק,ואל תאמינו לזה שגזר עוזר לראייה טובה.זה לא
4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כע
6- אורנג' חברה טובה?לא יודעת,אני לא באורנג'.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?הוא תפוזבל!והוא צריך אשפוז דחוף!!!!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הסרט של ההתנתקות 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לא יודעת
10- אוהב אותו?בערך.. שבוע טוב

mazalika7

New member
../images/Emo126.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif

אדום 1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום?"שמלה אדומה|סדגש ושתי צמות..." 2- אתה אהב עגבניות?לא!!
3- וגמבה?כן! 4- ותותים?מאוד!
5- אתה נגעל מדם?לא... 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום.. בזכות בני [
] 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:קופסה מפח.. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה
10- אוהב את הצבע?כן... צהוב 1- מה דעתך על לימון?איכס!
2- אוהב חרדל?רק עם נקניקיות וקטשופ בתוך לחמנייה
3- וגבינ"צ?רושמים את זה : גבנ"צ. וכן...
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? בדרך כלל... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?חחחח
צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...לא נורא.. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא בדיוק צהוב... 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?עטיפה של דיסק.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל?את השמש? 10- אוהב את הצבע הזה?הוא בסדר. ירוק הצבע האהוב עליי
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כן, קרה פעם.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן! הייתי עושה את זה הרבה כשהייתי קטנה
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?שלשום, מדי ב'.... 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא יודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?גם עטיפה של דיסק! חחחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל?פריחה.. 10- אוהב את הצבע הזה?מאוד!!!
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חחחח. שהם חמודים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא יודעת, לא ניסיתי.. 4- אוהב ללכת לים?מאוד! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חח, לא זה מגעיל! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?נראה לי אחד. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?החולצה שלי, היא כחולה כהה! 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים? 10- אהב את הצבע הזה?כן סבבה.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שלווה... 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת!
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אין. 4- זה צבע רק לבנות?לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?ממש לא!!!! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)מכירה.. 7- החיים ורודים?לפעמים. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הקולר של בני
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?שלווה. 10- אוהב את הצבע?כן. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?ממממשששש לאא!!! [אני שונאת כל פרי הדר!] 2- וקלמנטינות?
3- וגזר?כן, סבבה.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד!!!! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כן! 6- אורנג' חברה טובה?לא יודעת.. אני בסלקום. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?הוא סבבה...
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הכרית שלי, של הירוקה מפאוור פאף, לא זוכרת את השם שלה.. אותה אני הכי אוהבת
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?נגד ההתנתקות? 10- אוהב אותו?לפעמים.. הודגש באמצעות מדגישומטיק
היה כיף! תודה אתי

mazalika7

New member
שרט אותי ../images/Emo46.gif

זה כואב.. הוא נהיה עצבני בזמן האחרון.. הוא בטח צריך... לא חשוב.. וכן, באסה איתי! לא יצא לי טוב....

מורביט

New member
יאאלה אני!../images/Emo9.gif

אדום
1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום?אדום עולה אדום עולה באשש!!
2- אתה אהב עגבניות?יאפ.
3- וגמבה?כן.
4- ותותים?גם. 5- אתה נגעל מדם?לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?מחזור?
:-{ 7- יש לך בגדים באדום בארון?לא חושבת.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:שומדבר נראלי חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?הפועל. :-{ 10- אוהב את הצבע?סביר. צהוב
1- מה דעתך על לימון?מוסיף המון.
2- אוהב חרדל?ממש לא! 3- וגבינ"צ?בטוסטים פיצות וכאלה.. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? חחחחח מי לא?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...חבל.
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?חחחחחחח נכון.
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הצעיף של ביתר.
9- מה לדעתך צהוב מסמל?ביתר.
10- אוהב את הצבע הזה?יאפ.
ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חחחחחחחחחחחחח לא.
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן.
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?שלשום, מכנס ירוק זית אבל לא מוציא עיניים כזה.
5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבינה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?מה לי ולהארי פוטר?
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אין.
9- מה לדעתך ירוק מסמל?ירוק זה צבעעע של חמאסס!! חח סתאם לאא... אממ לא יודעת נו. 10- אוהב את הצבע הזה?כן. כחול
1- מה דעתך על הדרדסים?נוסטלגיה רצח חח 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()חח שיהיה
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אמת.
4- אוהב ללכת לים?לשבת על החוף עם נרגילה וזה.. כן. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?לא אוהבת להיכנס וזה. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חחחחחח כן
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אין לי.
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?שומדבר. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים, ים. 10- אהב את הצבע הזה?כן. ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פקאצות.
או הסמיילי האהוב עלי. [
] 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?
שונאת סטיגמות אבל זה נכון. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?ממ לא חושבת.. 4- זה צבע רק לבנות?לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חחחחח כן בטח. 7- החיים ורודים?לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?ממ אין.
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?תתמסטיק היפה שלי ופקאצות.
10- אוהב את הצבע?כן למה לא? כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים?כןן. 2- וקלמנטינות?יאפ. חמוצות, תודה. 3- וגזר?כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא חח 6- אורנג' חברה טובה?פר, לא משו. לוקחים לי המון כסף.
7- ומה עם "תפוז אנשים"?כפרעלייהם.
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?תפוז אנשים.
כמה שזה עצוב ככה זה נכון.
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?את תפוז. 10- אוהב אותו?כן. חח נהנתי רצח.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

tohar6

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifכמה צבעיםםםם../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

אדום 1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום?
אדום עולה אדום עולה עולה, שמלה אדומה, אעבור את הרמזור באור אדום.. 2- אתה אהב עגבניות?
בעיקר שרי.. 3- וגמבה?
כןןןן מאוד.. 4- ותותים?
כן, עם סוכר
5- אתה נגעל מדם?
לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?
חחחחחחח אני במחזור זה נחשב?! וחוץ מזה לפני 4 ימים נחתכתי מסכין אז ירד לי דם 7- יש לך בגדים באדום בארון?
כן, החולצה של עברי של המופע, האדומה עם הדובי מקדימה.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:
ספר.. "אדמה אדומה וגשם סוחפ" הכריכה באדום.. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
אהבה
חח 10- אוהב את הצבע?
לא צהוב 1- מה דעתך על לימון?
מוסיפ המוןןןןןן.. אין על לימון.. 2- אוהב חרדל?
כן 3- וגבינ"צ?
כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?
חח צהוב.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
חחח זה צהוב כתום כזה.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?
יייוווווווווו נסטי לימון..!!איזה קטע.. הוא צמוד אליי.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל?
נסטי לימון 10- אוהב את הצבע הזה?
כן ירוק-
הצבע הכי יפה שישששששששששש
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)
לא, ממש לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
יוווו כן, בעיקר שיש שמששש 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?
היום- עכשיו, אתמול ובטח גם שלשום.. חח ובמשך כל השבוע של הגדנ"ע- מדים.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?
עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:
תפוז 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?
בעעעע לא..!! שונאת את כל הסדרה.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?
צעיפ גדול שנמצא עליי.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?
אותי.. וגם לדעת כל המכירים אותי טוב ממש
10- אוהב את הצבע הזה?
ככככןןןןןןןןן מאודדדדדדדדד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
חח חמודים, התמכרות של הילדות 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
חח בעע תאמת שמגעילים אותי.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
אם את אומרת..
4- אוהב ללכת לים?
כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?
פחות, ים יותר כיפ ויפה.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
חחח זה מפחיד שהארטיק נגמר והכחול נשאר לבדו.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
ממ לא יודעת אבל יש לי מחלה לתחתונים אז בטח יש לי הרבה עם כחול.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?
על השולחן של מחשב יש מתקן לעטים ודפים והוא כחול כהה
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?
וואוו את הים נראלי.. 10- אהב את הצבע הזה?
ממ כן.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
המורה חיילת שלי חח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?
סטיגמההה..!! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
ממ נראה לי רק הרבה צעיפים תחתונים וגרביים, בגדים לא ממש 4- זה צבע רק לבנות?
לא, בכלל לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
לא.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)
המורה חיילת שלי
7- החיים ורודים?
לא.. ירוקים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?
קרוקס ורודות
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?
חחח בזוקההה ענקית כזאת.. 10- אוהב את הצבע?
כן.. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?
כןןןן מאוד... 2- וקלמנטינות?
קצת 3- וגזר?
כן ממש.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
ממ גם וגם מורכב מאוד מאוד מאוד.. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
כן קשור לתיק כי השבט שלי בצופים הוא כתום אז אנחנו במגמה להפיץ את הצבע.. חח היו לנו מלא מלא שימושים בסרטים הכתומים האלה, הפצנו אותם בשביל הצופים חחחח
6- אורנג' חברה טובה?
הכי טובה שיש.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
נחמד.. חח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?
ג'קט של אבא.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?
שבט נקרות עולה..!! אני כתום בנשמההה.. אני כתום תום תום אני כתום תום תום..!! 10- אוהב אותו?
כן ממששש..

sonic_green

New member
יאללה

אדום 1- איזה שירים אתה מכיר עם אדום? אדום של איגי וקסמן, בשמלה אדומה של הקספרים, רותי של אסקוט (כמו סוכריה אדומה עטופה בצלופן), אדום עיניים של מאור כהן 2- אתה אהב עגבניות? כן, מכל הסוגים 3- וגמבה? לא במיוחד 4- ותותים? רק מתוקים ולא כשהם חמוצים כי זה לא זה 5- אתה נגעל מדם? לא ממש ובמיוחד לא כשזה בסטייק 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? את הנסיכה, אני המסומם, לך יורדות דמעות 7- יש לך בגדים באדום בארון? יש גם יש 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: קטשופ 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? הפועל זונה 10- אוהב את הצבע? תאכלס כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? מת עליו 2- אוהב חרדל? לא מת עליו 3- וגבינ"צ? מת עליה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כולם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... תן לי שלאגר 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נו... 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הארנק שלי צהבהב 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בית"ר זונה 10- אוהב את הצבע הזה? ממש לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כשהוא משחיר אנחנו ברוגז 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא אבל הוא מגרד לכולם בלי קשר 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לפעמים 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ברגע זה ממש 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול, כי אפשר לשים בפה "שוב אני מוצץ גבעול" 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? אין לי שמן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מכבי חיפה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אימפריה 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי בגוון אבל כן בעיקרון כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אכילים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () תלוי בז'אנר 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מצחיק 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אולי 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הראש 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? סקס 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אף לא אחד 4- זה צבע רק לבנות? היום כבר לא, אבל אני לא לובש 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, אני אחשוב שהוא לא היה לובש אותו לפני שנתיים והיה אפילו צוחק על אנשים שלובשים אותו, אז זה מגוחך שהוא לובש את זה היום 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? יש לי כמה ידידות 7- החיים ורודים? ברוב הזמן הם אפורים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? ידידה שלי, השם ישמור אותה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? בנות 10- אוהב את הצבע? לא כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? מאוד, אבל מקולפים 2- וקלמנטינות? לא ממש 3- וגזר? לא ממש 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד ונגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חס ושלום 6- אורנג' חברה טובה?לא יודע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? לא יודע 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? המצעים שעל המיטה שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ג'ינג'ים 10- אוהב אותו? ככה ככה

למעלה