../images/Emo34.gif פרק ג' ../images/Emo34.gif
חשבתי אם לכתוב בשרשור הקודם את סיום הפרק הקודם וההמשך שבא...
ואז אמרתי לעצמי: רגע - למה בעצם
? בוא נפתח הודעה חדשה
כדי למשוך עוד צומי
מכל האנשים!!! ובגלל שאני אמרתי את זה לעצמי
, עצמי לא התווכח והנה אני כאן...
(מודה - גנבתי מרועי לוי על הבדואי והגמל...
). בכל מקרה, מה אני מזיין לכם את השכל...
LET'S GET TO THE STORY!!!!
מאיפה להתחיל...? מאז כתיבת פרק ב' עברו עלי כמה דברים. הכל התחיל בלבטים אמיתיים של מה לעשות, במה לבחור, איך לבחור ועוד. אתם חבריי הטובים
בפורום
נכנסתם וכתבתם את אשר אמר ליבכם. קראתי והחכמתי. אתם חבריי הקרובים מהפורום, נכנסתם וכתבתם, התקשרתם וייעצתם, את אשר אמר ליבכם. הקשבתי והחכמתי. ואז... מי נכנס לפה והפתיע אותי בבוקר יום סגריר? אוהד
... ליתר דיוק אוהד 21. הכל התחיל בשיחה של לירוי
26 על הבוקר ובהשכמה לא כ"כ נעימה
הודיע לי כי אוהד כתב תגובה בפורום. מתוך המיטה הבליחה ידי לכיוון כפתור הפעלת המחשב ואחרי 5 דק' כבר יכולתם לראות אותי עם נימי דם מפוצצים בעיניים, הוריד שעד היום לא הייתי מודע לקיומו פרץ במצחי, והרגשתי כ"כ הרבה כעס. למה? שאלה טובה. אולי בגלל שפה זוהי חלקת האלוהים הקטנה שלי שאף אחד מהעולם הלא וירטואלי המוכר לי נכנס הנה ויודע מי אני כאן. הרגשתי את הפריצה פנימה והפלישה לפרטיות כמו שמעולם לא הרגשתי. ב-12 שעות הבאות עברתי תהליך הרגעה מסיבי ע"י לירוי
, אנאבל
, עודד
ועוד כמה חברים שגרמו לי להירגע ולראות את הדברים באופן קצת יותר פרופורציונלי. הם גרמו לי לראות את היופי, ההשקעה והאמיתות שבהודעה של אוהד... במהלך כל הימים האלו עברתי, בחשתי, הרהרתי, ריחפתי, סתם חשבתי, העמקתי, התייעצתי, אבדתי ומה לא... אני חושב שמה שגרם לי להחליט היה חיבור כל הנקודות שהציגו לי את התמונה כולה - מיהו ומהו אוהד. מהרגע שהכרנו לפני כחודשיים ועד היום, עם כל האינטימיות, פתיחות, צביעות, משחק, אמת, תשוקה, סקס, עצבים, כעס, מרמור, עצב, שמחה והתרגשות.... כל הנקודות התחברו לי למשהו אחד. אני רוצה אותו. לא יעזור לי כל ההגיון בעולם, ולא יעזרו כל השכנועים, לא יעבדו עלי כל התירוצים של גיל צעיר, יציבות מעורערת, אגו ועוד ועוד כדי לשכנע אותי אחרת. פשוט רציתי אותו ורוצה אותו עוד יותר. אתם יודעים מה עושים כשרוצים פרח? קוטפים אותו.... אז אתמול הלכתי וקטפתי את הפרח. לקחתי את הפרח קרוב אלי, התרשמתי מהצבעים שלו, התענגתי על הריח שלו, השתגעתי מהמרקם שלו... ונרדמתי כשהוא בזרועותיי. מה אומר ומה אגיד. זו הפעם הראשונה שאני יכול לראות את עצמי עם בחור, לא בשביל הזיון, לא בשביל הלילה, לא בשביל שום דבר אחר. רק בשביל עצמי. אז... כנראה שפרקים ד' ה' ו' וכן הלאה יגיעו בהמשך... ואני שמח שכך. מקווה שהספר שיבנה פה יהיה באורך מלחמה ושלום (רק בלי אזכורי מלחמה יותר מדי...). אני מודה לכולכם על העצה, על האוזן הקשבת, על הכתף התומכת ועל היותכם כאן בשבילי. במעמד זה אני גם רוצה להביע התנצלות בפני אמט וגיא... אין צורך להרחיב. ועוד תודה אחת (מה זה האוסקר כאן???): לכולכם. לפני 6 חודשים (פחות יום אחד) נכנסתי לפורום בפעם הראשונה והתחלתי לחיות כאן חיים מקבילים. אני מאושר באופן כל כך מלא שחיי המציאות שלי התמזגו כמעט באופן מוחלט עם החיים המקבילים האלו. ולכם התודה. ותודה אחרונה: לך אוהד - שנכנסת לחיי. שמי.
חשבתי אם לכתוב בשרשור הקודם את סיום הפרק הקודם וההמשך שבא...