סכמ"ש

hadarinke

New member
../images/Emo34.gifסכמ"ש../images/Emo34.gif

|תפוח|משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: |תפוח|משהו שלילי שקרה השבוע: |תפוח|האדם שעשה לי את השבוע: |תפוח|קניית השבוע: |תפוח|הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): |תפוח|המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: |תפוח|ציטוט השבוע: |תפוח|ספר השבוע: |תפוח|סרט השבוע: |תפוח|שיר השבוע: |תפוח|יציאת השבוע: |תפוח|תוכניות לסופ"ש: |תפוח|תוכניות לשבוע הבא: |תפוח|ולסיכום, איך עבר השבוע? |תפוח|תמונה:

Shir Sparotty

New member
חחחחחחח כמה תפוחים XD

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: הסרט י - צ - א !!!!!!!
משהו שלילי שקרה השבוע:גיליתי שחברה טובה שלי שונאת אותי ע"י מחיקה מהפייסבוק XDDD האדם שעשה לי את השבוע: אף אחד XD קניית השבוע: קניות לביצפר
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): עוגיות שוקולד צ'יפס מדהימות של אמא המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:אמ...
ציטוט השבוע: המשפט שהכי מתאר את הספר - "הזמן הוא מאום"
ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן!! סיימתי לקרוא בגלל הסרט סרט השבוע: חחחחחחח טוב זה מיותר כבר XDDDD טוב שלא חפרתי על זה בכל סעיף שיר השבוע: שירי לילי אלן ושל קין יציאת השבוע: מחררררררר!! שנלך לסרט כבר
תוכניות לסופ"ש: ללכת לסרט קימבינימאט תוכניות לשבוע הבא: אממ. לא יודעת?XD צילומים לשיניים חחחחחחחחחחחח ולסיכום, איך עבר השבוע? איך הוא עבר?! הבנתי שאני בן אדם רדוד שאכפת לי מסרט וספר אחד בחיי, שכל סעיף פה עניתי בדיוק אותו דבר, אבל יודעים מה?! לא אכפת לי!!! חיכיתי לחרא הזה יותר משנה והשבוע הזה לנצח ייזכר בזכות הסרט.
אז,לילה טוב
תמונה: בנימה זאת...כמובן מהסרט XD

pRimaVeriTaVIV

New member
אני מעדיף לסכם במשפט אחד

אני ממש ממש שמח לאיד עכשיו
(יש לי הרגשה שזה יתפוצץ לי בפנים... אבל בכל זאת, בינתיים אני נהנה מהספק)

hadarinke

New member
Then maybe I just want to hear it again.

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:חודש עם ענתי
, קניתי עט פרקר חדש
משהו שלילי שקרה השבוע:ההולנדים עזבו והותירו אחריהם אחיינית בוכיה
האדם שעשה לי את השבוע:ענתי, כל-כך
קניית השבוע:הדברים לבצפר, עוד שרשרת, עט של פרקר, חוברת לפסנתר.
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?):סלט ירושלמי בארומה
אכלתי המון בחוץ.
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע:"פאק!!! את כ"כ סקסית! פאאאאאאאאק." מאת:ענתי. [מדדתי חולצה שהיא ביקשה שאמדוד
]
ציטוט השבוע:"The last word was not yet said between me and you- No, the last word was said. Then maybe I want to hear it again, just once more. No, I want nothing."
ספר השבוע:משחק מכור-רם אורן, קץ עידן הזוחלים-עמוס קינן. את הראשון אקווה לסיים השבוע והשני נקרא באיטיות והנאה
סרט השבוע:האמת המכוערת- עם קתרין הייגל
שיר השבוע:Calexico - Hit the ground running
יציאת השבוע:ארבעה ימי תל אביב אבל בעיקר החודש שלי ושל ענתי
תוכניות לסופ"ש:לישון אצל ליאור, ליאור! חסר לך שלא תדברי אותי כהוגן
תוכניות לשבוע הבא:יומולדת לאמא, לשפץ את החדר, לקנות תלבושת, דברים בנאלים אחרים
ולסיכום, איך עבר השבוע?סבבה משום מה
תמונה: אממ.....

אניאניאני ../images/Emo192.gif

משהו טוב / חיובי שקרה השבוע: מצאתי סופסוף מורה פרטית למתמטיקה
, הרבה שיחות נפש עם אנשים חמודים
ונרשמתי למשלחת לפולין באופן סופי
משהו שלילי שקרה השבוע: פתאום קלטתי שנגמר החופש
האדם שעשה לי את השבוע : חברות
קניית השבוע : שמלה מדהימה וחגורה .. הדבר הכי טעים שאכלת השבוע : האמת שאני בדיאטה אז אני לא אוכלת דברים כ"כ טעימים כרגע
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע : "וואוו רותם את פשוט מהממת" תוודדהה
ציטוט השבוע: "אבנר, אבנר את שומעת אותי?" ספר השבוע: סודות נעורים 6 כןכן אני עדיין מכורה לספרים האלה
סרט השבוע : אממ לא כ"כ יצא לי לראות סרטים.. אבל סרט שתמיד נחמד לראות "השטן לובשת פרדה" שיר השבוע: "משהו ממני" - הראל סקעת. יציאת השבוע : יום כיף עם חברות באשדוד, ארוחת צהריים, קניון, שוק... תוכניות לסופ"ש : לנוח, לצאת עם חברות... תוכניות לשבוע הבא:להתנדב ביום התרמה לאמא של ידיד, לסיים עבודה במתמטיקה
ולנצל כל רגע שנשאר בחופש הזה ... ולחזוורר לרקווודדד
ולסיכום: איך עבר השבוע? אחלה
תמונה ... >>> תמונה רצינית למדיי

איה

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: יפהשלי באה אלי אתמול משהו שלילי שקרה השבוע: מחזור, אבא האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: ממ פיצה? הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): אכלתי מלא פיצה המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "רזית?" ("לא!!! אתם רגילים לראות אותי עם חולצות רחבות !!") ציטוט השבוע: ספר השבוע: אין סרט השבוע: ברונו חחחח שיר השבוע: רק בשביל לקבל חיבוק- חמי רודנר ואיגי וקסמן יציאת השבוע: עפולה עם חברות, חיפה לבקר את האחיינית החדשה שלי, סחנה תוכניות לסופ"ש: לבכות שכואבת לי הבטן ככל הנראה תוכניות לשבוע הבא: לחרוש למוזיקה נשאר לי רק 9 ימים :( ולסיכום, איך עבר השבוע? סבבה תמונה:

../images/Emo42.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: סגרנו לשבוע הבא אילת משהו שלילי שקרה השבוע: לא הייתי בנונסטופ מיוזיק האדם שעשה לי את השבוע: אבא שלי קניית השבוע:- הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): אדממה חח המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: - ציטוט השבוע:- ספר השבוע:- סרט השבוע:- שיר השבוע:- יציאת השבוע:- תוכניות לסופ"ש:- תוכניות לשבוע הבא:אילת ולסיכום, איך עבר השבוע? פסדר תמונה:

פום פום פום../images/Emo60.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: טריביוט לפינק פלויד בבארבי!!! היה מדהים ברמות!! והיו עוד מלא יציאות לים, לטופינג, לעיר וכו'.^^ משהו שלילי שקרה השבוע: מחשבות חופרות, איכסה עם חברה ואיכסה לקראת ביצפר. לפחות מצאתי דבר אחד לחכות לו בתקופת הביצפר: פסטיבל עכו D: אה כן, והיום גם גררו אותי לאירוע משפחתי ממש חופר בצהריים (אחרי שנרדמתי רק באיזה 6 וחצי בבוקר!!). האדם שעשה לי את השבוע: כל מיני, אולי אבא שלי. קניית השבוע: 2 ספרים (כל אחד 20 שקל), סיכות מגניבות לתיק, מנה פלאפל ומים לקבצן. שבוע הבא בטח יהיו עוד כי חו"ל D: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): היו כל מיני. היום באירוע (ברית/ה נראה לי) בהתחלה היו דברים טעימים, וגם הבריזר אבטיח אתמול שהיה פצצות.
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: אמרו לי שאני בנאדם טוב ושאני חברה ממש טובה.
ציטוט השבוע: "and all that's to come and everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon."
(מ-Eclipse של פינק פלויד.) ספר השבוע: טרם, טרם. סרט השבוע: ראיתי חלק מ-The Wall, אני אפילו לא סגורה אם זה היה השבוע או שבוע שעבר. שיר השבוע: וואי יש כ"כ הרבה. מלא מלא של פינק פלויד ובמיוחד The Great Gig In The Sky (אני פאקינג מאוהבת בשיר הזה), Brain Damage, Eclipse, Dogs, Mother, Another Brick in The Wall. מדהימים אחד אחד. וגם כל "א הארד דייז נייט" של הביטלס, כל מיני של תמוז ובמיוחד "ככה את רצית אותי", "ריהאב" של איימי וויינהאוס, "המגפיים של ברוך", "בלעדייך", "היא כל כך יפה" ושאר שירים של כוורת. יציאת השבוע: אתמול לטריביוט, כ"כ. למרות שהיו עוד מלא טובות. תוכניות לסופ"ש: להתחיל לארוז (?), לנגן, אולי לצאת. תוכניות לשבוע הבא: מפגש עם התיאטרון (לקבל את הDVD של ההצגה ולהיפרד וזה), לארוז, הכנות אחרונות לבית ספר, להיפרד מהחברים, ו.... פריז וונציה! (ביום שני D:) ולסיכום, איך עבר השבוע? די אחלה האמת היא. תמונה: אכן, תמונה.

How I Disappear

New member
רק אני לא הלכתי לנון-סטופ מיוזיקס הזה ?

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: הממ קשה לי לחשוב על משהו .. משהו שלילי שקרה השבוע: הכלב שלי נהיה חולה
אבל הוא מבריא בדקות אלו ממש חח האדם שעשה לי את השבוע: אפחד קניית השבוע: לא היה הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): אכלתי במסעדה שניצל עגל חח המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: לא יודע ציטוט השבוע: - ספר השבוע: - סרט השבוע: - שיר השבוע: כמו תפילה - מורן דוד יציאת השבוע: לעבודה זה נחשב ? תוכניות לסופ"ש: ללמוד למבחן בפיזיקה ולעבוד ביום שבת 5 שעות תוכניות לשבוע הבא: ללמוד ולעבוד ולסיכום, איך עבר השבוע? סבבה תמונה:

PerfectSP

New member
פסדר,אני הלכתי מסיבה אחת ../images/Emo190.gif

בגלל סימפל פלאן
וזה לא היה הרבה בכלל במחיר של לקוחות פלאפון.. ואני בחיים לא אפסיד הופעה של סימפל גם D:

למעלה