פום פום פום../images/Emo60.gif
משהו טוב/חיובי שקרה השבוע:
טריביוט לפינק פלויד בבארבי!!! היה מדהים ברמות!! והיו עוד מלא יציאות לים, לטופינג, לעיר וכו'.^^ משהו שלילי שקרה השבוע: מחשבות חופרות, איכסה עם חברה ואיכסה לקראת ביצפר. לפחות מצאתי דבר אחד לחכות לו בתקופת הביצפר: פסטיבל עכו D: אה כן, והיום גם גררו אותי לאירוע משפחתי ממש חופר בצהריים (אחרי שנרדמתי רק באיזה 6 וחצי בבוקר!!). האדם שעשה לי את השבוע: כל מיני, אולי אבא שלי. קניית השבוע: 2 ספרים (כל אחד 20 שקל), סיכות מגניבות לתיק, מנה פלאפל ומים לקבצן. שבוע הבא בטח יהיו עוד כי חו"ל D: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): היו כל מיני. היום באירוע (ברית/ה נראה לי) בהתחלה היו דברים טעימים, וגם הבריזר אבטיח אתמול שהיה פצצות.
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: אמרו לי שאני בנאדם טוב ושאני חברה ממש טובה.
ציטוט השבוע: "and all that's to come and everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon."
(מ-Eclipse של פינק פלויד.) ספר השבוע: טרם, טרם. סרט השבוע: ראיתי חלק מ-The Wall, אני אפילו לא סגורה אם זה היה השבוע או שבוע שעבר. שיר השבוע: וואי יש כ"כ הרבה. מלא מלא של פינק פלויד ובמיוחד The Great Gig In The Sky (אני פאקינג מאוהבת בשיר הזה), Brain Damage, Eclipse, Dogs, Mother, Another Brick in The Wall. מדהימים אחד אחד. וגם כל "א הארד דייז נייט" של הביטלס, כל מיני של תמוז ובמיוחד "ככה את רצית אותי", "ריהאב" של איימי וויינהאוס, "המגפיים של ברוך", "בלעדייך", "היא כל כך יפה" ושאר שירים של כוורת. יציאת השבוע: אתמול לטריביוט, כ"כ. למרות שהיו עוד מלא טובות. תוכניות לסופ"ש: להתחיל לארוז (?), לנגן, אולי לצאת. תוכניות לשבוע הבא: מפגש עם התיאטרון (לקבל את הDVD של ההצגה ולהיפרד וזה), לארוז, הכנות אחרונות לבית ספר, להיפרד מהחברים, ו....
פריז וונציה! (ביום שני D

ולסיכום, איך עבר השבוע? די אחלה האמת היא. תמונה: אכן, תמונה.