סכמ"ש מוקדש לדנה

veredmp

New member
../images/Emo34.gif סכמ"ש מוקדש לדנה ../images/Emo34.gif

כמה מפתיע שדנה לא עלתה לגמר, אה? לא נורא. אנחנו אוהבים אותה ומוסרים לה דינג דונג!
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האם אתם מתכוונים לצפות מחר באירוויזיון למרות שדנה לא עלתה? סופ"ש מהמם לכולם

veredmp

New member
../images/Emo118.gif מסכמ"שת שבוע חגיגי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נראה לי שראיתי את "הן אפשר" עם פרס איזה חמש מאות פעם, אז נבחר בו
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מחר יגיע בחצות"
תמונת/פליקס השבוע: קצת מניו יורק, אחרי שעברתי על התמונות. מבט על מנהטן מהנהר
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד ו-parenthood
ציטוט/י השבוע: "שבע תיפול ושבע תקום" אי אפשר שלא
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שלישי
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עצמאותי
שאלת בונוס: האם אתם מתכוונים לצפות מחר באירוויזיון למרות שדנה לא עלתה? האמת שלא ממש תכננתי לראות את האירוויזיון כשחשבתי שהיא עולה, בטח שלא אצפה בלעדיה

veredmp

New member
זו לא שעה אחרת.....

פשוט אנחנו היינו ביום גשום וסגרירי, ואת היית ביום שטוף שמש

חחחחחח ../images/Emo42.gif

ת'אמת שהיינו בניו יורק 4 ימים והיה ממש חם באותם ימים שבאנו! אמרו לנו שלפני שבאנו היו ימים ממש גשומים ושיצא לנו טוב...

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שיר תקווה. ממי. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מחר יגיע בחצות. דינג דונג תמונת/פליקס השבוע:כי אני לא בבית ותמונות מתאילנד לא בנמצא. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:כוכב נולד. וויפאאאוט ישראל.אקסטרים מייקאובר... ציטוט/י השבוע:"אז ככה מרגיש הנקניק בסנדויץ"- אני במהלך ההופעה של מירי, היה צפוף. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:לראות את מירי בפ"ת במופעי העצמאות. . משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:המצלמה שלי בתיקון. מקווה שתחזור אלי בשלום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של רמי מארח את קרן. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:ראיתי אותה על הבמה ביום העצמאות. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:עצמאותי. שאלת בונוס: האם אתם מתכוונים לצפות מחר באירוויזיון למרות שדנה לא עלתה?יכול להיות שאני אראה במסגרת הזיפזופים. סופ"ש מהמם לכולם

NaniBani

New member
דנה אינטרנשיונל ../images/Emo6.gif

היא לא עלתה לגמר של האירוויזיון...... :)

חנוש33

New member
מסכמשת שבוע פעם ראשונה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ככה זה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): פיז'ו 92 :) שיר אדיר תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ברור שכוכב נולד =]] ציטוט/י השבוע: "את שילוב של פאדג' וגלידה" איזה יום היה הכי מוצלח? יום שני =]] דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: מירי ופרס ביחד חחח משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אמא שליי קצת עצבנה אותי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיול כזה האם פגשתם את מירי השבוע? לצערי הרב רב לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מושלם שאלת בונוס: האם אתם מתכוונים לצפות מחר באירוויזיון למרות שדנה לא עלתה?לאאאאאאאא חרם

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בעיקר באה אליכם ושירה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קוצים-אביב גפן ועידן רייכל, לרוץ לרוץ-קרן פלס,לילות לבנים-אביב גפן,נבראתי לך-שלמה ארצי. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:כל השבוע כמעט לא ראיתי טלוויזיה,שוב נרדמתי בשבע בערב:/ העבודה מעייפת אותי! ראיתי כמה סרטים על חללים שנפלו ביום הזיכרון . ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אין משהו מיוחד שהיה מוצלח,היה די שגרתי... אבל לא היה שבוע נוראי,חוץ מיום אחד שממש עיצבנו אותי בעבודה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שבערב יום העצמאות תכננתי ללכת לכל כך הרבה הופעות ובסוף שום דבר לא יצא לפועל והלכתי לעשות על האש אצל דוד שלי עם המשפחה (טוב זה לא היה כזה נורא? מה רע בבשר?) אבל העדפתי הופעות מאשר משפחה :S משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום שני הקרוב יש יום פתוח בסמינר הקיבוצים ואני נרשמת ללימודים, זה משהו שחיכיתי לו מלא מלא מלא זמן! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:שגרתי... שאלת בונוס: האם אתם מתכוונים לצפות מחר באירוויזיון למרות שדנה לא עלתה?לא נראה לי, כוכב נולד אני לא מצליחה לראות כי אני נרדמת ואני רוצה לראות (מאוד!) אז אירוויזיון? :/

ady18

Well-known member
שבת שלום

שער הרחמים אבא שרית חדד תוכנית:wipeout עשה:בילוי עם ידיד+הופעות בשני של יום העצמאות כולל מירי\על האש עם משפחה הרס:שלא עלינו לארוויזון מחכה:סרט\טיול משפחתי ממש לא

NaniBani

New member
מסכמת שבוע שנראה ככה- ../images/Emo5.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): פעם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אל אישך שתיקתך, סוף הרגש, מחר יגיע בחצות, מי תרצי שאהיה , Someone like you תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הטלנובלה "משחק החיים" פרק 7 (יש שם כמה קטעים שלצערי די מזדהה איתם..) ציטוט/י השבוע: ..............מהפעם הראשונה שבאתי לצופים.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ימים שני+שלישי, הטקס בהר הרצל, ואז שאכלתי במסעדה בעיר עד 3, ואז מנגל אצל אבא עם אושר אהובתי , וגם- איך אפשר שלא... - ענבל. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ימים רביעי וחמישי.. יום רביעי קיבלתי בשורה כואבת שהיה לי נוח לחיות בסבל גם בלעדיה. (.........) , ובצהריים הייתה לי תאונת אופניים בגלל נהגת מטומטמת אחת... , אח"כ בלילה לא ישנתי, בחמישי לא הלכתי לביתספר וכנראה גם פיתחתי וירוס.. ואני עד עכשיו עוד בהלם מהכל. אין לי כוח לכלום, ואני מיואשת.. :( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להשתקם. לקנות כמה מתנות יומולדת. לעבור 3 מבחנים.. האם פגשתם את מירי השבוע? הפתיעה אותי שהיא כתבה בפורום:) אני כבר מחכה להופעה.. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נדנדה. שאלת בונוס: האם אתם מתכוונים לצפות מחר באירוויזיון למרות שדנה לא עלתה? לא חושבת שאהיה במצב לזה..

veredmp

New member
כ../images/Emo80.gifעליך../images/Emo70.gif רק שתרגישי טוב ../images/Emo24.gif

NaniBani

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

ofree15

New member
סכמשש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם, ילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): נצמדנו- שלמה ארצי. אלף- הראל סקעת, כל היתר חולף, מה שבאמת- קרן פלס תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד ציטוט/י השבוע: "מה חשוב שיהיה בכלי דם?" - "דם?" חחחחחחח ככה זה כשלומדים למתכונת ברפואה ב3 בלילה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון- הצלחנו להתרים 4750 שקלים לנוער בסיכון במכירת הדגלונים של יום העצמאות. יום שני- ערב יום העצמאות לפנים!. יום שישי- מתכונת חמדמדה ברפואה, ואז לנאפיס עם כל המגמה! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום רביעי. ריב עם חברה שממש עצבנה אותי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בגרות ברפואה
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא, אבל ממש הופתעתי שהיא כתבה בפורום
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: רפואי שאלת בונוס: האם אתם מתכוונים לצפות מחר באירוויזיון למרות שדנה לא עלתה? ברורר, זה ערב קבוע כזה של כל הבנותת סופש מהמם לכולם!

למעלה