עוזי אבן לא אמר במהלך התכנית שום דבר בקשר לאאוטינג. הסיבה היחידה שהכותרת בגוגיי היא כזאת היא בגלל אמירה קודמת של עוזי אבן שאמר שהוא יוציא ח"כים הומואים מהארון. עכשיו כל פעם שעוזי אבן יגיד שהוא מכיר הומואים, יהיה אפשר לקשר את זה לאאוטינג. זו הסיבה שזו הכותרת בגוגיי- מי שכתב את הכותרת שמח לשחק על הקטע הזה בכדי להשיג עוד רייטינג, מה שנקרא- דבריו הוצאו מהקשרם.
במחוז פאלם ביץ' הוגשה עתירה נגד האיסור להתחתן. למרות שפלורידה לא נחשבת כשדה קרב על הזכות של גאות וגאים להנשא, מאחר וב1997 נוסח חוק הנישואין כאיחוד בין גבר לאשה. עם זאת, העתירה גורסת כי איסור על להט"בים להנשא הוא "סטיגמטי שמוביל לפציעות פסיכולוגיות, חברתיות, חוקיות ופיננסיות."
נקווה שרק הוא ישאר בפוליטיקה אחרי נובמבר. ואם כבר נגענו בנושא - הסקר העדכני ביותר מראה על שיוויון (46 אחוז) בין בוש לקרי. אבל אין לזה יותר מדי משמעות, כי בארה"ב הבחירות הן לפני מדינות וכמו שהיה לפני 4 שנים - הכל פתוח עד הדקה ה91. לפחות בשלב הזה...
אני סרבן מצפון ומשרת שירות לאומי מטעם עמותת "שלומית". מקריאה ראשונה נשמע לי שהעמותה שלי התחילה לנקוט באפליה פסולה, וגם חרגה מסמכותה. אני אנסה לברר עוד פרטים, ומי שיש לו עוד מידע - בבקשה לשלוח אלי