כתבו בGoGay ש...

yogniz

New member
הא?!?!../images/Emo12.gif

"ביילין: "הקהילה צריכה להיכנס למפלגת יחד" במפגש עם חברי "הצבעים שלנו" הדגיש ביילין כי הוא סבור ש"שהקהילה צריכה להוביל את 'יחד' בנושאים הקרובים לה" " מאיפה הם המציאו את זה?! הוא אמר בדיוק ההיפך!

למה../images/Emo35.gif

זה בדיוק מה שהוא אמר שהוא לא יודע למה בדיוק הקהילה זקוקה ושהקהילה צריכה להוביל את יח"ד

yogniz

New member
לא נכון...

חן את קצת איחרת אם אני לא טועה...לא יודע אם שמעת את זה או לא אבל הוא אמר בפירוש- אוני זוכר את זה מצויין- שהוא לא חושב שביחד צריך להיות נציג מהקהילה ההומו-לסבית בגלל שיח"ד בכל מקרה זה הבית הטבעי של הקהילה....ושטיות כאלה... בכל מקרה אני אחרי אתמול כבר לא תומך בו

אני לא איחרתי...

אחרתי קצת לדיבורים של יותם אבל לביילין הגעתי בדיוק בזמן. הוא אמר שהוא לא חושב שצריך לשריין מקום בכנסת למישהו בגלל שהוא מהקהילה הוא לא אמר שאין מקום לנציגות .. עובדה שיש במרצ את איתי פנקס.. בכל מקרה, הוא אמר שהקהילה תוביל את יחד כי הוא באופן אישי לא הכי יודע מה אנחנו צריכים.. אז אם נרים בעתיד עוד פרוייקטים סטייל פרוייקט מדא יחד לא יוכלו לעזור לנו בלי שנכוון אותם מה אנחנו צריכים.. זה בכל מקרה מה שאני הבנתי...

חחחחח../images/Emo6.gif

א. אני באמת צריכה להיות בריאה... ב. אממ.. זה לא נכתב בכוונה רעה... זה פשוטו כמשמעו הדיבורים של יותם כאילו.. מה שיותם מדבר.. קפיש
u know i love u

למעלה