מוקי עוקף מלמעלה
כתבה מידיעות אחרונות ובגלל שהסורק שלי מקולקל אני רושמת למי שאין ידיעות את הכתבה (וזאת לא הכתבה מ y net) סולן להקת שב"ק ס' לשעבר מוציא דיסק סולו שני, "עוקף מלמעלה" - " אני מסתכל על המציאות מגבוה", הוא אומר. שלוש שנים אחרי "שמע ישראל", אלבום הבכורה המצליח מאוד שלו כסולן (יותר מ- 25 אלף עותקים), יוציא הזמר - יוצר מוקי (דני ניב) את "עוקף מלמעלה", תקליטו השני. שיר הנושא מהדיסק, שכולל עשרה שירים חדשים, יגיע היום לתחנות הרדיו. האלבום הקודם של מוקי כולל להיטים כמו "מדברים על שלום, " לא רואה ממטר" "האדמה בוכה" ו"ילדה סוכר" וזיכה את יוצריו, יוצאי להקת שב"ק ס' (מוקי מילים, פילוני לחנים והפקה מוזיקלית) בשבחים ובפרסים. גם האלבום השני יעסוק בנושאים חברתיים, אישיים ואנושיים. "פילוני ואני ממשיכים בדברים שבהם אנחנו עוסקים כל החיים ומנסים להבין מה קורה סביבנו", אומר מוקי. "זה תקליט של התפתחות טבעית, עם כתיבה טובה יותר, שירים טובים יותר, כשהיכולת שלי כיוצר ומבצע משתפרת והשליטה בטכניקה מכוונת אותי לעבר שיפור אמנותי. מה פירוש השם עוקף מלמעלה?? "השיר שנקרא כך משקף את רוח הדברים מבחינת האמירה באלבום. מול המציאות והמכשולים, האמנות היא דרך התמודדות, כאדם וכמוזיקאי. המשפט הזה, "בדרכי אל ההלאה, עוקף מלמעלה, הוא דרך ההתמודדות שלנו: מלמעלה מגבוה מזווית ראייה אחרת גבוהה יותר". התקליט מתוכנן ליציאה בפברואר - מארס , עוד קודם לכן ייצא מוקי לבמה עם מופע חדש והרכב מוגדל שימנה עימו שבעה איש. כתב: עמוס אורן.