יש לי מסקנה ושאלה!!!!!

../images/Emo34.gif יש לי מסקנה ושאלה!!!!!

טוב אנשים!!!! תשמעו החלטתי ללכת לפעולה הראשונה של הצבעים שלנו (ומקווה לא להפסיד אותה.. את הפעולה הראשונה של הנמוער הגאה הפסדתי בגלל בר מצווה לחבר..:/) בכל מקרה נכנסתי לאתר ולתדהמתי הוא לא עודכן כבר נשתיים או משו כזה....אז מישהו מוכן להגיד לי מתי הפעולה הבאה?

שפנפן

New member
תשובות

קודם כל האתר לא עודכן רק כמה חודשים ולא חצי שנה אבל אנחנו עובדים על זה וממש בקרוב הוא יתחיל להתעדכן באופן סדיר. לגבי מידע לפעילות שלנו: 1. אנחנו מפרסמים בפורום 2. אנחנו מפרסמים ברשימת התפוצה שלנו. אם אתה רוצה להצטרף לרשימת התפוצה שלנו אתה צריך לשלוח מייל ל[email protected] ולשלוח פרטיים סטנדרטיים כמו "שם, גיל, אזור מגורים, מייל, איסיקיו) ואנחנו נעדכן אותך באופן שבועי לגבי הפעילות שלנו. הפעולה הקרובה תהיה ביום חמישי בשעה 18:30.

../images/Emo34.gif תודה!!!!!

תודה!! לשפנפן.. תסתכל במשרים שלחתי לך שם את האיסי שלי..והפעולה הקרובה ביום חמשי הקרוב? אני מניח שזה יום חמישיש זה שעבר..אמ.. אז אני יבוא פעם הבאה..בכל מקרה אני משח שאתם עושים את זה ביום נורמלי ושעה קצת יורת נורמלית (איגי עושה את זה ביום שבת בשעה שמונה וחצי שבערב....)....אז תודה לכם..

שבת על הגג זה של האגודה

ולא של איגי ממה שאני יודע, והם באמת מטומטמים כי זה ממש קשה להגיע כל כך מאוחר ולחזור כל כך מאוחר כשאתה צריך להיות שם בלי שאף אחד ידע. אולי תלאביבים יוצאים מנקודת הנחה שכולם מחוץ לארון? :) בכל מקרה, אנחנו עושים את הפעולות בכל יום חמישי בשעה 18:30 בר'ח פינסקר25, בת"א. והפעולה מסתיימת במקרה הכי מאוחר בשעה 20:30.

../images/Emo34.gif תודה אני יבוא!!!!!

תודה!! וכן..אני יבוא!! אני מקווה..גם תבנעה הזאת אני יכול להגיד שאני באזיה מפלגה או תנועצ נוער ואם מגלים אזא ני אומר שאני תבנועה הזא וזה לא רק של הומואים..ח.. אז לזה יש תירוץ.... חח..=]

למעלה