יום שישי

שרון710

New member
אני כאן!../images/Emo3.gif

לא עשיתי היום כלום
אח"כ אלמד לתאוריה ובערב בטח אני אצא.

mikmikonet

New member
עוד מעט פיתוח קול ../images/Emo13.gif

השבוע הזה עבר לי פשוט בטיל... לא עשיתי כלום
שהצינון יעבור לי כבר

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifנחמד לי:)

ישנתי ממש טוב:) והתחדשתי לי גם באמפי חדש,נעליים,ו2 חולצות:)

RoRiL

New member
עשיתי 250 שקל!

בכלום זמן ובלכום מאמץ, נחמד! ועצוב לי שהוא התגייס ואוף באמת כולם מתגייסים!

מישו22

New member
אני עייף..

עבדתי אתמול עד אחד וחצי קיבלתי טיפ של 170 וכיף לי קמתי היום ה10 ככה ושבת אצל דודים שלי

B a m b o o k

New member
הייתי אמורה ליסוע לים... ולא היה לי כוח

ודודי ויתר לי
מסכן כמה אני מבריזה לו
קמתי באיזה 11 וחצי
כה כיף עזרתי לאמא, מחשב ואין לי מושג מה עושים בערב.. אהה ואחותי וחבר שלה באים לשבתD::

hkatsman

New member
איזה יום הא

אבא שלי העיר אותי, לא עשיתי כלום. אמא שלי התקשרה, יש בעיות עם איביי אז כנראה אני אקנה משומשת מגיטר סנטר או משו כוסעמק. נקווה לטוב.

אז למה לא כל יום שבת?../images/Emo3.gif

קמתי מוקדם כי הייתי צריכה להיות איפשהו ב8
משם אבאמא והאחים באו ונסענו לקנות ספרים (בפעם האחרונה
), אבל החנות הייתה מפוצצת, פשוט היה תור עד הדלת! >< אז נסענו משם לעיר, אכלתי פנקייק וכמעט חצי טוסט, איזה דובונת אני
אבל מה, הייתי רעבה
אז הלכנו לקנות כל מיני שטויות ויצאנו עם שלוש שקיות ענקיות כאלה, קניתי יומן של טום וג'רי!!!! וואי אני כזאת ילדה קטנה, אבל נורא עצוב לי שזו הפעם האחרונה. משם הביתה, עשיתי כביסה, סידרתי את הדברים שקנינו, אח"כ דיברתי קצת עם חברים וארוחת צהריים. סידרתי לאחי את החדר (אני ממש לא מאמינה שעשיתי את זה ><) עוד מעט צריך לשטוף אז בנתיים אני צריכה לסדר את החדר שלי
ובערב לילה לבן שאין לי מושג איך אני אשרוד אחרי כל מה שעשיתי היום.

מיאו 179

New member
בעע

הייתי אמורה ללכת היום למכון, אבל בסוף לא הלכתי, איזה מפגרת בנוסף לזה, אכלתי שווארמה. האא
אבל לא נורא, יום ראשון שני ושלישי הולכים להיות עמוסים אז אני מנסה לשכנע את עצמי שמותר לי "להתפנק" בסופ"ש הזה...

RakTsarot001

New member
אנחנו עם סגולה, המדינה כולה!

היום קמתי ב8, סידרתי את החדר, ארגנתי את כל הלימודים של השנה האחרונה ועכשיו כל המגירה שלי מסודרת. אני מרגישה יעילה. הוא חמוד היום. גם הוא חמוד היום. נתקשר אליו בערב. שבת שלום

kelly7i

New member
אוף

מתארגנים ללכת לכינרת שישי-שבת הקרובים, אבל עדיין לא מרגיש שהכל סגור, יותר מידי באוויר. חופים? אוטובוסים? מישו משו..? כנראה נקח אוטובוס מתחנה מרכזית בת"א עד לתחנה מרכזית בטבריה, ואז מונית? פיף כמה נסיעות לא יודעת אפילו כמה זה יצא ><

gurke

New member
תלוי לאן את רוצה בכנרת..

יש המון אוטובוסים למלא מקומות שונים.

kelly7i

New member
חשבנו לחוף לבנון

זה לא שאני משו מכירה שם חופים, מה שאנחנו עושים כנראה זה אוטובוס מהתחנה מרכזית עד לטבריה ומשם מונית, אם היה אוטובוס ישר לאיזה חוף זה היה טוב =\ מכיר חופים\אוטובוסים אליהם?

למעלה