חדשה

בופיק

New member
בטח שנקבל אותך

המשפחה שלנו תקבל אותך בחיבוק גדול עם הרבה תמיכה... את מוזמנת לספר לנו על עצמך, רווקה? בזוגיות? מחפשת זוגיות? מעדיפה לבד? תרגישי חופשי לשתף, להתלבט, לספר ובכלל לשפוך את כל מה שמציק... שלך בופיק

with my love

New member
תודה!../images/Emo140.gif

אז ככה: שמי הדר, בת 24 מת"א (במקור מב"ש). נמצאת בזוגיות כבר שנתיים וחצי הכוללת מגורים משותפים בשנתיים האחרונות. לאחרונה החלטנו להתחתן וכרגע אנחנו עסוקות בתכנון

yosef 30

New member
../images/Emo41.gif ברוכה הבאה ../images/Emo41.gif

היי הדר ברוכה הבאה למשפחת סקס וזוגיות גאה אני רואה שבופיק כבר קיבלה אותך אלינו בחום ואהבה. את מוזמנת לשבת ולהנות מ
חם שאני הכנתי. על
כרגע נוותר שומרים על גיזרה במשפחה הזו. ומחר את מוזמנת לקבלת שבת, ויש לנו במתכון מרק בצל ולחם בירה שגאה תל אביב יילמד אותנו להכין. יש לנו כאן מסורת שכל שישי מישהו ממליץ על מתכון טעים לשבת חמימה. ומזל טוב על החתונה ההולכת וקרבה, את, כמובן מוזמנת לשתף אותנו בתהליכים שלכן ואנו ננסה לעזור, לתמוך, לעודד. המשך ערב נעים. יוסף.

sidoni

New member
ברוכה הבאה ...ובשעה טובה ( כבר אחרי חצות).

וברוכים הנימצאים והנימצאות ... לילה טוב וחלומות מתוקים......

ברוכה הבאה יקירה../images/Emo70.gif

הגעת למקום טוב, זה בטוח! רק בבקשה לנקות את הרגלים טוב טוב בכניסה, אתמול היתה עוזרת.

בטח שמקבלים - כי אני כבר לא הכי צעיר../images/Emo70.gif

ועם הפז"ם מגיע הותק והזכויות
... בקיצור - אחד נס - 3/4 כפית טייסטרס+2 סוכרזית ובערך 1/5 חלב 1% ירוק, ואם אפשר עוגיות חמאה נימוחות.
- סתאאאאאם
Welcome
מכל ה
. שמח שאת פה איתנו

with my love

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם/ן

בקשות לקפה ייתקבלו בברכה (אל תתלוננו אם במקום סוכר יהיה טעם של מלח)
החתונה תהיה בארץ בטקס צנוע עם 70 אורחים קרובים, חתונה בקנדה בעוד כמה שנים:)

סיפור מצחיק על מלח...

האקס שלי הוא בשלן בחסד עליון
בקיצור - יום אחד הוא מגיע אלי ועושה לנו ארוחה. במהלך הבישול במטבח הקטן שלי הוא מבקש מלח ואני נותן לו צנצנת של מלח. הוא מסיים לבשל ואנחנו יושבים לאכול ואני פתאום שם לב שהאוכל קצת חמצמץ, אז אני שואל אותו למה והוא אומר - יכול להיות בגלל עשבי התיבול. טוב, ממשיכים ואז אני קולט שגם המלפפונים חמוצים לגמרי...
ואז אני מתחיל לחשוד שקרה פה משהו... *-: מה שקרה הוא שבמקום מלח נתתי לו מלח לימון...
- שהפך את הארוחה לקצת יותר "מעניינת"...

למעלה