יש לי שאלה.. מישהו יודע אם יש גם מצעד גאווה בת"א ולא רק בירושליים.???
א אביב נטר New member 5/6/04 #7 כיכר רבין בשעה 13.00 (ואחריו הפניג בפארק הירקון) אתה (בעצם אתם!) מוזמנות/ים לצעוד יחד עם הצבעים
ש שפנפן New member 3/6/04 #3 בקשר למצעד בירושליים אני מגיע לשם עם אבא שלי. מי שרוצה להגיע וגר באיזור השרון מוזמן להתקשר אלי ואני אקח אותו 0544-938250 דור.
בקשר למצעד בירושליים אני מגיע לשם עם אבא שלי. מי שרוצה להגיע וגר באיזור השרון מוזמן להתקשר אלי ואני אקח אותו 0544-938250 דור.
ת תומר המגניב New member 5/6/04 #11 אני מציע לצעוד בלבן כהצדעה לעיר הלבנה - תל אביב - הפלורליסטית הסובלנית והצבעונית ביותר בארץ.
י יוני טיגריס New member 5/6/04 #12 זה לא יעורר מספיק תשומת לב אנחנו מעלות גימיקים ואביזרים שקשורים ל"מעוררים את הקהילה". לדוגמה, שעונים מעוררים, תרנגולים (יס יס!). אנחנו רוצות לבלוט בשטח יותר משנה שעברה כדי להעביר את המסר. הצעות נוספות יתקבלו בברכה
זה לא יעורר מספיק תשומת לב אנחנו מעלות גימיקים ואביזרים שקשורים ל"מעוררים את הקהילה". לדוגמה, שעונים מעוררים, תרנגולים (יס יס!). אנחנו רוצות לבלוט בשטח יותר משנה שעברה כדי להעביר את המסר. הצעות נוספות יתקבלו בברכה
א אביב נטר New member 5/6/04 #15 להפך! ../images/Emo13.gif אנו נותנות הזדמנות לתרנגולות לסביות לצעוד במצעד הגאווה! סתם סתם..