החיפושיה D:

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif החיפושיה D:

כן גבירותי ורבותי הפעם הראשונה של ה
יה D: מהי החיפושיה? O: החיפושיה היא פינה שבועית שבה אתם יכולים לבקש מחברי הפורום האחרים לעזור לכם למצוא פיק\ פאנארט\תמונה או כל דבר אחר שאתם מחפשים ונשתדל לעזור לכם. ^^ אנא שרשרו למקומות הנכונים. [: -קרדיט לפורום פאנפיקים על הרעיון [שגנבתי מהם בברוטליות]- בבקשה חכו עד שאני אכתוב שאפשר להתחיל לשאול [=

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo15.gif פאנפיק

מחפשים איצ'י\רוקי פלאפי? נואשים לרנג'י\ביאקויה חדש? שרשרו לכאן בקשות לחיפוש פאנפיקים. [ככול שתפרטו יותר ככה יהיה יותר קל לעזור לכם. לדוגמא: אני מחפשת איצ'י\רוקי בדירוג pg13 בלי ספויילרים למנגה]

אני רוצה רנג'י/אורהארה

או אורהארה/איצ'י או כל דבר שיש בו אורהארה (עם עדיפות גבוהה לראשון). חח למרות שאני תוהה עם מישהו באמת כתב רנג'י/אורהארה.
תעזרו לי! אני צריכה עזרה! ;_;

dark max

New member
בקשה ../images/Emo11.gif

פאנפיק ביאקויה/רנג'י, R, אנגלית/עברית, לא אכפת לי אם יהיה ספוילר למנגה או לא =] . אריגטו גוזיימאס מראש ^^ .

אתר פאנפיקים מעולה

יש כאן אתר פאנפיקים מעולה http://www.fanfiction.net/ ויש בו גם אופציית "אנימה" פשוט עושים חיפוש, ותאמינו לי שי שם ההרבה פאנפיקים @@ לכל המעוניינים ^^

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo15.gif פאנארט

רוצם פאנארט של אוריהימה עם אוזני חתול? מתים ליורוסוי שחור לבן? שרשרו לכאן.

Violettecat

New member
עקרונית אני מחפשת פאנארט של נאנאו

אם למישהו יש ,אנא עזרו לי ^^ ושרשרו. מומלץ אחד כזה שבו יש את שונסוי.

Goggle Girl

New member
יש ויש DDDDD:

צריך רק לדוג אותם. יש לי כבר... 2464 תמונות בליץ' לסדר @@ שונסוי רק כשהוא עם נאנאו או גם לבד? כי כבר חלפתי על פני כמה כאלה אבל זה לא מה שביקשת. וחכי עוד מייד מגיעים ;}~

למעלה