גאווה 2005

קלף 2005

New member
ספרות לסבית בפיתה ../images/Emo90.gif (+טרמפ)

בהפנינג תהיה גם פינת ספרות לסבית מקורית בה תוכלו לרכוש במחיר מוזל את ספריהן של אילנה זפרן, לילך גליל, שז ועוד, ואף לקבל הקדשה אישית מהסופרת! חלק ממחיר כל ספר יינתן בתרומה לקל"ף. לא לשכוח להביא אוכל ושתיה לארוחה קהילתית משותפת! (חלק מהדברים יהיה ניתן לקנות במקום)
חברה מביאה חברה: אם את צריכה טרמפ או אם יש לך מקום פנוי באוטו, אנא פני אלינו בהקדם בטלפון המצוין בהזמנה או לעדי בטלפון 054-4204647 או בכתובת: [email protected]
* התמונה מתוך כריכת ספר הקומיקס "סיפור ורוד" מאת אילנה זפרן.

Yuval Y

New member
סקר בפורום 'טיפול מיני ומיניות'

ללא קשר למינך ולאוריינטציה המינית שלך, האם התנסית פעם ביחסי-מין מכל סוג עם אדם מאותו המין שלך ? תוצאות ביניים [367 מצביעים] * מעולם לא קרה לי. [178] * אני לא הומוסקסואל / לסבית, אך קרה לי שנמשכתי למישהו/מישהי מאותו המין שלי ולא עשיתי עם זה כלום. [58] * נמשכתי למישהי/מישהו מאותו המין שלי ומתוך סקרנות ניסיתי באופן חד-פעמי. [22] * מבלי להימשך, התנסיתי ביחסי-מין עם מישהו/מישהו מאותו המין שלי. [33] * התנסיתי יותר מפעם אחת. [76] http://www.tapuz.co.il/ForumsPolls/showPoll.asp?PollID=2796&ForumId=385 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הייתי אומר שזה מעניין

פקאנים

New member
הסקר הזה לא אומר כלום

ולכן התוצאות שלו כביכול לא מצביעות על כלום ועל כן אין בהן עניין . סקרים שנערכים באינטרנט אינם מייצגים שום דבר מהאוכלוסיה היות שאלו שעונים על הסקר לא נדגמו לפי הכללים לפיהם מתבצע סקר בסיסי . יתרה מזאת , הסוקר ( שכתב את השאלות והפיץ באינטרנט - לצורך זה - בפורום ) לא דגם את הנשאלים אלא פשוט הפיץ את השאלות ואסף את התשובות . גם המסגרת דרכה הגיעו לנבדקים קלוקלת ובטח בלתי אפשרי להכליל לגבי שאר האוכלוסיה . פקאנים

Yuval Y

New member
נראה לי שאתה חדש בפורום,

מה דעתך לרשום הודעה חדשה, ולספר על עצמך?

parker4

New member
סרט דקומנטרי

לסרט דקומנטרי מרתק דרושים אנשי קהילה - והורים לילדי קהילה פתוחים בדעתם ומוכנים להיחשף למועמדות מעל גיל 20 ליאור : 052-4887789

Run Tum Tuuger

New member
מישהו מוכן להתראין לתוכנית שִלי?

בעיקרון אני צריך סטריטים שעוזרים להומואים בתהִליכי יציאה מהארון ובני משפחה שמקבִלים אותם... מנהִלי ביצפר וכדומה... במקביִל אני צריך אנשים שהתחרטו עִל יציאתם מהארון שהיתה לא הכי כיפית בעולם... למישהו בא להתראין? או שהוא מכיר מישהו שמסכים... שישִלח לי מסר... המון המון תודה!!! התוכנית לרשת א'... תודה!~!!!

יודיX3

New member
אף יציאה מהארון איננה "כיפית"!

ואני לא חושב שיש אנשים שבדיעבד מתחרטים שיצאו מהארון.

Run Tum Tuuger

New member
מחר בשעה שִלוש רשת א' ../images/Emo34.gif

בראש צעיר, תוכנית שאני עורך ומגיש (אנא לשמור בסוד) בנושא סטריטים שעוזרים להומואים בתהִליכי יציִאה מהארון. תתארח אישה שמארחת בִבית שִלה בני נוער שעזבו את הבית, סטריטית שעוזרת להומואים בתהִליכי יציאה מהארון ואפילו הולכת למפגשים שִל קבוצת הנוער, ניב ויצמן, אביב נטר (למי שִלא מכיר- לעשות שיעורי בית!) כמובן שתוכנית בנושא שכזה תגרור תגובות נזעמות שִל כִל מיני ארגונים שמרנים- וכדאי קצת להוסיף אקשן לפני המצעד בשישי הקרוב. אז מחר- רשת א' בשעה שִלוש!

Yuval Y

New member
נשמע מעניין

רשת א' - שידור חי http://media.iba.org.il/index.asp?classto=10&getLive=117 לוח תדרי FM 92.7 - חיפה והסביבה 98.4 - ירושלים, המרכז והשפלה 100.7 - תל אביב והמרכז, באר שבע והדרום, גליל ועמקים צפוניים 102.8 - הגליל העליון, רמת הגולן, צפון בקעת הירדן לוח תדרי AM KHZ 531 ו KHZ 1458 ברוב אזורי הארץ

למעלה