סיכום סופ"ש

nogao10

New member
../images/Emo33.gifסיכום סופ"ש

שיר השבוע של בונג':
שיר השבוע לא של בונג':
ספר השבוע:
סדרת/סרט השבוע:
תמונת השבוע:
הפתעת השבוע:
מאכל השבוע:
איך היה יום העצמאות?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו טוב שיקרה שבוע הבא:
איש השבוע:
בדיחת (פדיחת) השבוע:
אהבת השבוע:
התחדשתי ב....:
תוכניות חשובות לזמן הקרוב:
החדר שלי (מסודר/מבולגן/מזבלת עולם/וכדומה):
אם אחד מחברי בונג' ידפוק לי על הדלת אני:
שני צבעים שלא הולכים ביחד:
צבע שמאפיין את הלהקה: סופ"ש מעולה!!!!! אפילו ג'ון נח!

LIRONSH100

New member
עונה!

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': ספר השבוע: הספר שכיעורי וג'וני קנו במתנה לגק'י- ובגללו הם חטפו צעקות ובכי.. (הם לא זוכרים שג'ק'י מכור למשחקי פליסטישן? אני יודעת את זה!!! סדרת/סרט השבוע: לא היה לי זמן!!! תמונת השבוע: התמונה שג'קי מחכה את ג'וני!! הפתעת השבוע: ההופעה באבו דאבי! מאכל השבוע: המבורגר (שלוש פעמים בשובע אחד! שיא של כל הזמנים! בד"כ אני אוכלת אחד לחודש! וגם זה, לא תמיד! איך היה יום העצמאות? כייף! משהו טוב שקרה השבוע: הברית של אימרי! משהו רע שקרה השבוע:יום הזיכרון.. היה מזעזע.. משהו טוב שיקרה שבוע הבא: היום הולדת של נוגה! איש השבוע: ג'קי! בדיחת (פדיחת) השבוע: ואו, זה הולך להיות ארוך! טוב, אז בערב בעצמאות הלכתי לקרית אתא, אז היה איזה אחד שהחבר שלו היה איתו והם ראו במרפסת, אז מה קושר התחילו ממש לדבר איתו והיה ממש מצחיק (באיזה שהוא שלב הם שאלו אותו אם יש לו כלב, אז הוא הביא את הכלב! בקיצור היהממש מצחיק!) אהבת השבוע: רומיאו!!!!!!!! התחדשתי ב....: אחיין דרגה שנייה! (אימרי היפופון שלי...) תוכניות חשובות לזמן הקרוב: מחר תגלו.. החדר שלי (מסודר/מבולגן/מזבלת עולם/וכדומה): מבולגן!!!!!!! אם אחד מחברי בונג' ידפוק לי על הדלת אני:אצרח,יקלוט שזה אמיתי ואז אתעלף!! שני צבעים שלא הולכים ביחד:ורוד ותכלת צבע שמאפיין את הלהקה: זוהר!! (טוב את ריצ'י ודייב וזה לפחות חצי מהלהקה..)

תגובה לסיכום הסופשבוע

שיר השבוע של בונג':We Can Dance מאכל השבוע:פתיתיפ,נדמה לי איך היה יום העצמאות?: לא חגגתי,למדתי למתמטיקה וגם לא ממש הזמינו אותי לאנשהו-נו נגיד.. משהו טוב שקרה השבוע: דודים מארהב הגיעו ביום העצמאות למחרת,היה נחמד משהו טוב שיקרה השבוע: לא יודעת,נקוה שיהיה נחמד איש השבוע: Jon Bon Jovi כמובן ואבא שלי החדר שלי: נראה לי שהוא נראהסדר,אני בקושי נמצאת בו-אני רוב הזמן במחשב למעלה אהבת השבוע : Bon Jovi בהחלט תוכניות חשובות לזמן הקרוב: לסיים עבודה בסוציו-פסיכו,והכי חשוב להתכונן למתכונת בפסיכולוגיה!!! צבע שמאפיין את הלהק: חום ולבן (נראה לי) אם אחד מחברי בונג' יפוק ל הדלת: אני אשמח מאוד ואחבק אותם תמונת השבוע: יש מלא אבל צרפתי תמונה של ג'ון כי הוא פשוט בנאדם מדהי,מקסים ואני חולה עליו ועל הלהקה הזאת. על כל אחד בהלהקה הזאת. ויש משפט שהוא אמר שנראה לי כ"כ נכון: Miracles happen everyday. Change your perception of what a miracle is and you'll see them all around-as Jon Bon Jovi said

nogao10

New member
../images/Emo202.gif עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של בונג': Nothing- השיר על מצב ההופעות של בונג' בארץ שיר השבוע לא של בונג': השיר החדש של מדונה וג'סטין, כל כך מצחיק! ספר השבוע: "המלט", אני ממש זוכרת ציטוטים! (למען המתכונת) סדרת/סרט השבוע: "בטי"! ועכשיו גם ראיתי "האוס" תמונת השבוע: >>>> מי זה??? הסקסי!!! (אה, וגם ג'ון.......) הפתעת השבוע: בומים של זיקוקים לא מפחידים אותי יותר מאכל השבוע: ירקות מאודים
איך היה יום העצמאות? היה חביב ביותר... כמובן שלבשתי מכנסיים חדשות ולכלכתי אותן!!! משהו טוב שקרה השבוע: אני מקווה שמחר..... משהו רע שקרה השבוע: המתכונת בתיאטרון, כמה כבר אפשר לכתוב???? משהו טוב שיקרה שבוע הבא: אני סוף סוף עושה משהו שחלמתי לעשות מכיתה ח' איש השבוע: כל הלהקה..... בדיחת (פדיחת) השבוע: דיברתי עם מישהי במיונים של הצבא אחרי הראיון האישי שלי, היא הייתה צריכה להיכנס אחריי, בכל מקרה דיברנו ובאיזשהו שלב היא אמרה "הן מדברות עלייך עכשיו" ואני אמרתי "לא, יעל נכנסה אחריי" ואז היא אמרה "אני יעל...." וידעתי את זה!!! אופס.... אהבת השבוע: הפוסטר היפה שלי!! ממוסגר ותלוי על החדר! עכשיו הם מסתכלים עליי בגודל חצי טבעי
התחדשתי ב....: פוסטר ^^^^^^ תוכניות חשובות לזמן הקרוב: יום רביעי בעכו..... אמ.... לא מיוחד החדר שלי (מסודר/מבולגן/מזבלת עולם/וכדומה): מסודר למשעי!! כבר חודש שאני מצליחה לשמור עליו ככה.... מוצלחת אני! אם אחד מחברי בונג' ידפוק לי על הדלת אני: אשפשף את עיני מספר פעמים ואז אטרוק לו בבהלה את הדלת בפרצוף! שני צבעים שלא הולכים ביחד: זהב עם עצמו!!!! צבע שמאפיין את הלהקה: זהב..... באמת

למעלה