טלפונים לחניכים!

thecanadians

New member
../images/Emo33.gifטלפונים לחניכים!

כידוע (או שלא ידוע) עדיין חסרים לנו במחנה כמות סבירה של חניכים, כדי שהמחנה יהיה מלא. לכן, אני וחברי הטוב אריאל, החלטנו שעושים טלפונים, כי להגיע לעלו המסכנים שעוד לא דיברנו/התרדנו אותם... לכן, לכל חברי הירושלמים, או לאלה שבא להם לבוא מרחוק, אנו עושים טלפונים! ביום חמישי ה-25/5 בשעה 17:00-20:00 במשרדי נוער תל"ם אנחנו צריכים עוד כמה אנשים, כי לפי ידיעות מודיעיניות שהגיעו מהשטח, יש שם 7 טלפונים... בתקווה למתקשרים רבים, דיויד

halleliesh

New member
הי,זה שוב לא אני פה למעלה../images/Emo45.gif

אבל אני באמת שמחה על היזמות מי ייתן וכל חברי שכב"ג תל"ם יקחו יזמות בכל התחומים...

thecanadians

New member
תודה!!!

תודה למי שבא ותרם מזמנו היקר!!תודה ליערה, איתי ואריאל!בתקווה לחניכים מרובים,דיויד

אנחנו מאבדים חניכים!!

רק שתדעו, שאתמול בטלפונים שלושה חניכים (אם זכרוני אינו מטעה אותי) אבדו לנו לטובת נוע"ם!! הם עזבו את תל"ם ועברו לנוע"ם..!!!! איך דבר כזה קורה..!?! האמפ. יערה

halleliesh

New member
אולי

אנחנו מאבדים לטובתם שלושה חניכים, אבל תזכרו תמיד שהמחנה שלהם הוא ב... גבעת חביבה
לעומת זאת
כפר סילבר הוא שלנו מאז ולתמיד

המחברות

New member
דוגרי הלל צודקת!../images/Emo24.gif

אין מה לדאוג יהיה כיף העיקר ולא משנה כמה חניכים יבואו.. העיקר יש לנו מקום הכי הכי מגניב ויש לנו מדריכים הכי הכי הכי טובים וכמובן יש לנו את החניכים...
וואי בא לי סושי

מה שנכון נכון...

הייתי בגבעת חביבה בחמישי-שישי (פגשתי קבוצה של פלסטינאים, אחת החוויות המעניינות שהיו לי), וכשיצאתי ראיתי מלא אנשים בחולצות ירוקות וגילית שנוע"ם עושים כנס הכנה למחנה שלהם...

אין לכם מושג כמה הם מבואסים מיזה..

חחח טוב זה היה ממש מרושע הגרע... אבל לא אכפת לי! ורק שתדעו ששתי חניכות שאני מכירה עברו אליו מנועם לעדת ז'! חח וחכו מה יהיה שנה הבאה.. אין מצב שהם ירצו לחזור שוב לחביבה..

למעלה