הבלתי יאמן קרה

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

Dizen

New member
../images/Emo33.gifהבלתי יאמן קרה../images/Emo70.gif

תא מתנדבים ענו לי. כן כן. אז סוף סוף יש לי תשובה חד משמעית לגבי אורך השירות: מתנדבים משרתים שנה וחצי, מהמחזור הקרוב- גיוס מרץ. אה, וגם השגתי את מה שאני רוצה, הידד
כנראה שהם לא כל כך נוראים למרות הכל
*מקפצת*

סיונתו

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

נגמרה לי האופטימיות....למישהו יש קצת אקסטרא...

סיונתו

New member
טוב האמת...

קצת אופטימיות יש.... מכל החדשים וזה.... אנחנו מתרחבים ה-מ-ו-ן
איזה כיייייף

סיונתו

New member
אוף יעל אני בעד

שתעשי משהו מעניין... כולם בצבא ומשעמם לי (ויש לי מבחן עם תמי טנק ולא בא לי ללמוד.....באסה.... תנ"ך...14 פרקים..... 5 ספרים....משעמם... ד"ר חגי...)

hlvo

New member
כן, גם אני למדתי אצלה...

שנתיים אם אני זוכר נכון. הצחיק אותי כי גם אנחנו השתמשנו בכינוי הזה...

סיונתו

New member
עוד אוסטרובסקי../images/Emo35.gif למה לא

אמרת מההתחלה..... מה הולך פה
השתלטנו על הפורום

Dizen

New member
במיוחד בשבילך ../images/Emo13.gif

השיר האחרון ששמעת הדיסק שנמצא לך במערכת הסרט האחרון שראית הסדרה האחרונה שראית המילה האחרונה שאמרת המילה האחרונה ששמעת הספר האחרון שקראת הכתבה האחרונה שקראת ההודעה האחרונה שקראת השיר האחרון ששרת המשפט האחרון שאמרת המחשבה האחרונה שחשבת המסיבה האחרונה שהיית בה ההופעה האחרונה שהיית בה הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב הפעם האחרונה שחיבקת מישהו הפעם האחרונה שנישקת מישהו הפעם האחרונה שסגרת את המחשב הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך הפעם האחרונה שהיית בבית ספר הפעם האחרונה שעשית מבחן הפעם האחרונה שבכית הפעם האחרונה שרצית למות הפעם האחרונה שאכלת הפעם האחרונה שהקאת הפעם האחרונה ששנאת את עצמך הפעם האחרונה שאהבת את עצמך הפעם האחרונה שצחקת על עצמך הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה הפעם האחרונה שקיבלת עונש הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת הפעם האחרונה ששתית טרופית הפעם האחרונה שקנית בגדים הפעם האחרונה שקנית דיסק הפעם האחרונה שאהבת הפעם האחרונה ששנאת הפעם האחרונה שרבת עם מישהו הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית הפעם האחרונה שזרקת את הזבל הפעם האחרונה שסידרת את החדר הפעם האחרונה שעזרת למישהו הפעם האחרונה שחצית באור אדום הפעם האחרונה שנהגת הפעם האחרונה שקיללת הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר הפעם האחרונה שהעתקת במבחן הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד' הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית הפעם האחרונה שבילית באמת הפעם האחרונה שעשית אפצ'י הפעם האחרונה שעשית פיפי הפעם האחרונה שפגעת במישהו הפעם האחרונה שנעלבת הפעם האחרונה שרצת הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר הפעם האחרונה שהצטלמת הפעם האחרונה שהיית בטיול הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי הפעם האחרונה שקנית מסטיק הפעם האחרונה שקפצת על חבל הפעם האחרונה ששמחת הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות הפעם האחרונה שנישקת את אבא הפעם האחרונה שנישקת את אמא הפעם האחרונה שהחמאת למישהו הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו הפעם האחרונה שראית ארתור הפעם האחרונה שהיית במסעדה הפעם האחרונה שהדפסת משהו הפעם האחרונה שהגשת משהו הפעם האחרונה שהערכת מישהו הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית הפעם האחרונה שהרסת את המחשב הפעם האחרונה שדיברת על הצבא הפעם האחרונה שהתקלחת הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו הפעם האחרונה שכעסת על מישהו האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו האדם האחרון שדיברת איתו האדם האחרון ששנאת האדם האחרון שגרם לך לבכות האדם האחרון שגרם לך לצחוק האדם האחרון שבילית איתו האדם האחרון שראית האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע האדם האחרון שחזר איתך הביתה האדם האחרון שקרא לך בשמך האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר
תמי טנק

סיונתו

New member
התנפצה לי האשליה...

שכל בוגרי אוסטרובסקי טייסים
נראה לי שמאז יפה...כל בוגרי אוסטרובסקי מתנדבים.... לוב יו!

Dizen

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אוי, כמה עצוב שזה נכון
יאללה, תעני
וכמובן ששכחתי לכתוב מקודם *קרדיט* לפורום סקרים ושאלונים

סיונתו

New member
../images/Emo6.gif שיגעתם אותי../images/Emo70.gif

חחח ב-2 מחזורים האחרונים (שלכם ושלנו...את מחזור מ"ב נכון
) חחח יש רק בנות לטייס

למעלה