!

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifלמה שטויות?

לא מדברת על ממסוחרת, זה ממש לא אכפת לי. ותכלס אין להקה לא ממוסחרת. פשוט הסגנון שלהם, כבר לא אותו דבר...

מותק1212

New member
אוקיי זאת זכותך ../images/Emo13.gif

התכוונתי לזה שאמרתם שהם התמסחרו... כי ז-ה שטויות.

mikeys barking

New member
זה לא נכון..

תראי, זה לא שאני שונאת אותם, כן? הם פעם היו אחת מהלהקות האהובות עליי (ונתחשב בזה שאני שומעת אולי 100 להקות שונות, זה השיג די גדול
). שני האלבומים הראשונים באמת מעולים. חרשתי את האמ-אמא שלהם! אבלל אלבום שלישי זה לא אותו הסגנון. אני לא אומרת שזה כזה נורא- אבל זה לא אותו הדבר. וחוץ מזה, כל הקטע של הBlack parade ממש מפגר. וגם הקליפים שלהם פחות יפים (אבל זה כבר לא ממש קשור X=)

מותק1212

New member
אוקיי אבל...

לא הבנתי ממה שאמרת למה הם התמסחרו... כנראה את לא אוהבת את המוזיקה שלהם היום.ואני יכולה להסכים איתך שהקודמים מאוד יפים, גם השלישי יפה אבל שונה אבל אני כבר התרגלתי
בעייני הBlack Parade מצוין, זה עניין של טעם. אני לא מאמינה שהם התמסחרו הם התבגרו. ד"א החתימה שלך קורעת...עם רוס וצ'נדלר
.

mikeys barking

New member
חברים ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

ההתמסחרות היא שהמוזיקה שלהם משתנה באלבום השלישי. בגלל זה הפסקתי לשמוע אותם- כי אני לא אוהבת [במיוחד] את הסגנון החדש. השירים שלהם הפכו להיות שירי רוק קליטים כאלו שאפילו אמא שלי נהנת לשמוע ברדיו (והיא נוהגת לקרוא למוזיקה הזאת *אימו* "רעש"). לא בדיוק יודעת איך להסביר את זה. כי למשל אחת הלהקות האהובות עליי הם בון ג'ובי, והם באמת מעולים. אבל עם כמה שאני אוהבת אותם, בשנות ה90 הם שינו את הסגנון שלהם- לא ממש שמים לב לזה, אבל המוזיקה שלהם נהייתי הרבה יותר "עכשיות" וזה ברור ומובן. הרי התקופה משתנה וגם המוזיקה..ואצליהם זה בטוח לא בשביל הכסף וזה כי הם טחונים בתחת [
] ויש להם מספר אדיר של מעריצים קבועים.. למה לדעתי מיי כמיקל התמסחרו ולא שינו סגנון? בעיקר כי הם יצאו עם הקטע של הBlack parade עם התלבושות האחידות וכל השיט הזה. האמת שזה קשה מאוד להסביר. מקווה שהבנת ולא הרגתי אותך בדרך עם החפירה שלי X=

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifמילים כדורבנות.

חח מסכימה איתך עם הכל. חח תגידי יש לך מסן?

מותק1212

New member
ממ..טוב.

הפורום הזה ממש לא קשור לMCR לכן נראה לי שאני אפסיק לענות כי תהיה חפירה רצינית
. כי יש לי המון מה להגיד בקשר למה שנכתב פה. אז אני אגיד בקצרה: התמסחרות זה באמת שטות כי אין דבר כזה, להיות ידוען זה עניין של מסחור ומי שלא יתמסחר לא יצליח. אם הבלאק פרייד לא מוצא חן בעייניך, הקליפים שלהם פחות יפים, המוזיקה שלהם יותר מידי קליטה בשבילך זה באמת זכותך וטעמך האישי...כל החליפות והתאטרליות שהם מציגים יכולה להיות מוגזמת בעייני כמה אנשים, בעייני יש בזה המון מעבר ואני מאוד מתחברת למסר שהם מעבירים. וזהו. עכשיו חזרה לפרויקט מסלול.

Yu vi

New member
MCR../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הם הלהקה שאני הכי אוהבת
ואני דווקא לא חושבת שהם התמסחרו.. כמעט ואין כזה דבר להקה לא ממוסחרת.. פשוט עכשיו ישלהם הרבה יותר מעריצים והם הרבה יותר מפורסמים . מיי כמיקל היו טובים פעם ונשארו טובים גם היום

P i x i e s

New member
כל מי שעושה את הבגרות בהיסטוריה-

בהצלחה!! להירגע ולדמיין את היידי קלום לוחשת לכם את התשובה!

מ א י ל ה

New member
מזל טוב לפורום! יש לי כמה דברים להגיד:

האמת אני נורא אוהבת את התוכנית, מנסה לעקוב תמיד [למרות שבעונה האחרונה פיספסתי מלא בגלל השעה אבל השלמתי בVOD] בכל מקרה... בעונה הראשונה, ראיתי די הרבה דברים שהפריעו לי בתוכנית, אבל הייתי בטוחה שבעונה הבאה הם ישנו, והנה כבר עונה 4 והם לא משנים. השופטים, אני מצטערת אבל השופטים שהם מביאים, כמו עורך עיתון או סטייליסטית ועוד כל מיני פשוט לא מתאימים! הם פשוט תקועים בדעות שלהם, במה שעכשיו הכי אופנתי ומה שימחר בחנות וזהו. נכון יש להם הרבה פעמים הערות חכמות, אבל לפעמים המתחרים עושים דברים כאלה יפים ויצירתיים אבל רק בגלל שזה לא תואם את השקפת עולמם של השופטים הם פוסלים אותם וזה מעצבןןןן בנוסף בתצוגת אופנה כשהם מראים תבגדים, זה כ"כ מהר הכל הולך שבקושי אפשר לשים לב מי יצר איזה בגד ולראות באמת איך הבגד נראה!! לטעמי הם היו צריכים לעשות איזה קלוז אפ, לעשות עצירה ולהראות את הבגד. גם היידי בלום כזאת יבשה וקרה שאפשר למות, איך היא נפרדת מהם כאילו לא אכפת לה בכלל. טוב ויש עוד הרבה ואין לי כח לכתוב.. אשמח לשמוע את דעתכם.

Carry On ../images/Emo70.gif

סוף סוף, עונה שלישית עומדת להסתיים, ורק עכשיו נפתח הפורום בו אפשר לקשקש על המעצבים, על הבגדים שלהם, על הבחירה במעצב הבא. הפורום אצלי במועדפים, כמובן. Make it Work

במחשבה שניה

קראתי את שרשור ההכרות שערכתן פה. נראה לי שאני גדול על כולכן בשני עשורים לפחות. אמא'לללללללללללההההההההההההההההההההה, אז אולי אבקר פה מדי פעם

למעלה