אוי ואבוי, מי מכר לך את השטות הזו?
M Mami Girl 4 Ever New member 13/6/07 #39 בגרות אחרונההההההההההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מחר יש לי ת'בגרות האחרונה שלייייייייייייי <בחשבונאות> תודה לאלללללללל סוף סוףףףףףףףףףףףףףף יאללההה אני מתה כבר לצאת לחופששששששש
בגרות אחרונההההההההההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מחר יש לי ת'בגרות האחרונה שלייייייייייייי <בחשבונאות> תודה לאלללללללל סוף סוףףףףףףףףףףףףףף יאללההה אני מתה כבר לצאת לחופששששששש
M Mami Girl 4 Ever New member 13/6/07 #45 טנקס../images/Emo9.gif זהווו אין יותר בגרויותתתתתתתתתתתתתת יאיייייייייייייייי
M My Chemical Lotan New member 13/6/07 #46 אני צריכה משקפיים. קבוע. T_T. ../images/Emo219.gif [זה לא כזה נורא ]
M My Chemical Lotan New member 15/6/07 #65 ../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif ותודה,שחר .
B baril New member 13/6/07 #48 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבקטנה, שימי עדשות או משו XD חוצמזה, משקפיים יכולות להיות יפות D::
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבקטנה, שימי עדשות או משו XD חוצמזה, משקפיים יכולות להיות יפות D::
M My Chemical Lotan New member 13/6/07 #49 עדשות זה לא טוב בשבילי../images/Emo219.gif זה יעוור אותי לגמרי OO. ואני אאבד אותם XD. הכי טוב משקפייםD:.
עדשות זה לא טוב בשבילי../images/Emo219.gif זה יעוור אותי לגמרי OO. ואני אאבד אותם XD. הכי טוב משקפייםD:.
I I am IRiTooSH New member 14/6/07 #57 לא נורא, תתנחמי בזה שלי היה מגיל 3. ../images/Emo40.gif אבל השנה התחלתי לחפף. אם אני באה לפעמים עם משקפיים לביצפר כולם שואלים אותי "מה עירית ממתי יש לך משקפיים?!" "מגיל 3.." "מה?! אבל אף לא ראיתי אותך! "נכון, ויותר טוב ככה". את מבינה, 10 שנים? }:
לא נורא, תתנחמי בזה שלי היה מגיל 3. ../images/Emo40.gif אבל השנה התחלתי לחפף. אם אני באה לפעמים עם משקפיים לביצפר כולם שואלים אותי "מה עירית ממתי יש לך משקפיים?!" "מגיל 3.." "מה?! אבל אף לא ראיתי אותך! "נכון, ויותר טוב ככה". את מבינה, 10 שנים? }:
M mafakit New member 13/6/07 #50 %$^&)#%$#אני ראיתי ואני ראיתי..!!חח..../images/Emo3.gif../images/Emo218.gif שהוספת לחתימה שלך Queen חח.. ואני ידעתי לפני כווולם!! [אני ועוד מישהי חמודה שהתנפלה עליי בשאלות..או שזו הייתה מישהי אחרת..(?) XD]
%$^&)#%$#אני ראיתי ואני ראיתי..!!חח..../images/Emo3.gif../images/Emo218.gif שהוספת לחתימה שלך Queen חח.. ואני ידעתי לפני כווולם!! [אני ועוד מישהי חמודה שהתנפלה עליי בשאלות..או שזו הייתה מישהי אחרת..(?) XD]
M mafakit New member 14/6/07 #56 חח..לא התפדחתי..../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif
I I L O V E MCR New member 13/6/07 #52 יאיי עשיתי פן:} וגם קניתי קשת.../images/Emo129.gif בעצם שתיים. ושרשרת:} הפן יצא מגניביי וקשת אחת אדומה עם גולגולות לבנות השניה סקוטי עם עוגן בצד כזה. והשרשרת גם של עוגן:}
יאיי עשיתי פן:} וגם קניתי קשת.../images/Emo129.gif בעצם שתיים. ושרשרת:} הפן יצא מגניביי וקשת אחת אדומה עם גולגולות לבנות השניה סקוטי עם עוגן בצד כזה. והשרשרת גם של עוגן:}