אם זה היה בעיר הקודש יש סיכוי גדול שהייתי באה זה גם ביום של הבגרות שלי וכל זה. אבל זה מסובך לי מדיX:
R Rose131 New member 8/6/07 #83 אם זה היה בעיר הקודש יש סיכוי גדול שהייתי באה זה גם ביום של הבגרות שלי וכל זה. אבל זה מסובך לי מדיX:
A American ghost dance New member 8/6/07 #103 זה בלילה, גם סיבה לחגוג את הבגרות שנגמרה וגם למחרת בבוקר אפשר לחזור באוטובוסים, אני מכירה אנשים שבאים מירושלים.
זה בלילה, גם סיבה לחגוג את הבגרות שנגמרה וגם למחרת בבוקר אפשר לחזור באוטובוסים, אני מכירה אנשים שבאים מירושלים.
R Rose131 New member 8/6/07 #112 נו כן, ציינתי שזה ביום של הבגרות *כי* זה יהיה כיף לחגוג וכל זה, אבל עד שאני אגרור מישהי לבוא איתה עד ת"א, וכסף, וארX:
נו כן, ציינתי שזה ביום של הבגרות *כי* זה יהיה כיף לחגוג וכל זה, אבל עד שאני אגרור מישהי לבוא איתה עד ת"א, וכסף, וארX:
B BabyShambles New member 8/6/07 #85 סיימתי את מיליון רסיסים קטנים../images/Emo12.gif אמג איזה ספר מעולה;;
C Chemical Venom New member 8/6/07 #98 אופטימית משו"רק אחרי הבגרות באזרחות" כאילו אם תישארי בחיים אחרי הבגרות הזה!! גררר
R Rose131 New member 8/6/07 #113 ../images/Emo32.gif לשישי. רק כי אתם ממש חופרים. ביום ראשון האוף הזה ישורשר לאוף הקודם ויפתח אוף חדש כרגיל, שאותו לא תציפו.
../images/Emo32.gif לשישי. רק כי אתם ממש חופרים. ביום ראשון האוף הזה ישורשר לאוף הקודם ויפתח אוף חדש כרגיל, שאותו לא תציפו.
E ElliotBoy New member 8/6/07 #114 ../images/Emo41.gifאתם מוזמנים לקומונת אליוט מינור. כל מעריצי הלהקה מוזמנים לקומונה החדשה. http://www.tapuz.co.il/communa/elliotminor
../images/Emo41.gifאתם מוזמנים לקומונת אליוט מינור. כל מעריצי הלהקה מוזמנים לקומונה החדשה. http://www.tapuz.co.il/communa/elliotminor
S ScreamingForSomethin New member 8/6/07 #115 למעריצות 30STM וג'ארד ליטו למיניהם../images/Emo223.gif ניסיתי לשלוח את ההודעה הזאת לפני יומיים והוא לא שלח לי ;[ ואז הוא לא התחבר לי לאינטרנט בכלל ;[ טוב אז תדמיינו לרגע את ג'ראד עוד כמה שנים... ועכשיו תסתכלו על התמונה ותראו כמה הוא דומה לו יש להם אפילו אותם עיניים!
למעריצות 30STM וג'ארד ליטו למיניהם../images/Emo223.gif ניסיתי לשלוח את ההודעה הזאת לפני יומיים והוא לא שלח לי ;[ ואז הוא לא התחבר לי לאינטרנט בכלל ;[ טוב אז תדמיינו לרגע את ג'ראד עוד כמה שנים... ועכשיו תסתכלו על התמונה ותראו כמה הוא דומה לו יש להם אפילו אותם עיניים!
S ScreamingForSomethin New member 8/6/07 #117 I know now..../images/Emo223.gif ולמעוניינים - Alter Bridge - Broken Wings לא ראיתי אף פעם עוד קליפים שלהם אבל הדהים אותי כמה שהוא דומה לו פה
I know now..../images/Emo223.gif ולמעוניינים - Alter Bridge - Broken Wings לא ראיתי אף פעם עוד קליפים שלהם אבל הדהים אותי כמה שהוא דומה לו פה
F FallOutGirl New member 8/6/07 #118 ../images/Emo80.gifחחחח מגניב! לרגע חשבתי שזה באמת ג'ארד בקליפ החדש שלהם XDD