CitizenErased

New member
הוכרז הליינאפ לגלסטונברי של השנה...

לפי מיטב ידיעתי זהו הפסטיבל הגדול ביותר בבריטניה ועולה אפילו על רדינג
והנה הליינאפ: Friday June 22 Adjegas The View The Earlies Gogol Bordello Amy Winehouse The Magic Numbers Bloc Party The Fratellis Kasabian Arctic Monkeys - הדליינרס Saturday June 23 Liz Green Seasick Steve The Pipettes Guillemots Dirty Pretty Things Lilly Allen Paulo Nutini Paul Weller The Kooks The Killers - הדליינרס Sunday June 24 National Youth Orchestra Corb Lund The Waterboys Marley Brothers Present The 30th Anniversary Of Exodus James Morrison Dame Shirley Bassey Manic Street Preachers Kaiser Chiefs The Who - הדליינרס היום השלישי הזה כל כך קורא לי

milkofamnesia

New member
לי דווקא הראשון

בלוק, ארקטיק, פרטליס, קאסאביאן וגוגול בורדלו. צריך להיות טוב

Luna Sphere

New member
חהחהחהחההחהחחההחח

אני קצת בהתקף צחוק חחחח איזה פוצקי הוא!! הוא היה ביותר מ150 הופעות :( והוא ממש רוצה לראות את הפליימינג ליפס.. והוא התלהב שאני מכירה את מטריק ואת טוקיו פוליס קלאב.. חחח איזה פוצקי ואמממ יו איזה פוצקי D: O: [בן דוד שלי מקנדה בא לכמה ימים ><]

lestatgirl

New member
../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gifאתר חדש [נדמה לי]..

בעקבות קטלוג מוציא עיניים שקיבלתי עם הQ מלבד סתם דברים יפים יש גם המון מרצ'נדייז של להקות מהערוץ, מחולק ע"פ סוגי מוזיקה לבקשתכם
ויקר בטירוף. לראות לבכות ולתכנן את השוד בנק.

Runt

New member
מה הקטע עם הדוגמניות המכוערות?

אני אוהבת את רייזורלייט.

lestatgirl

New member
בתכלס חלק גדול מהאנגליות הן אנורקסיות מכוערות

וברור שתאהבי ג'וני בורל הוא אליל קטנטן.. ואחרי הראיון איתו בQ בכלל.. הוא כזה מותק...
טוב אני אשתוק עכשיו..

i love TAI

New member
היום ראיתי את הקליפ החדש של MCR-

Teenagers בטלוויזיה ואפילו לא בספאנקין ניו מיוזיק כך שזה היה ממש נחמד!! היה עוד משהו שרציתי לרשום אבל כבר שחכתי אז לא משנה חח...

lestatgirl

New member
חח גמני ראיתי לא מזמן, וזה ממש הזכיר את

גרין דיי עד שלא הופיעו הכתוביות הייתי בטוחה שזה הם והם הוסיפו אנשים או משהו, הקליפ נראה כמו קליפ של גרין דיי ולפרקים הם גם נשמעו כמוהם..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוו מגניב ../images/Emo12.gif

מה יש לי מהמילה מגניב?
לי עוד לא יצא לראות אותו :\ אוך. אני אתפוס אותו מתישהו חחחחח

lestatgirl

New member
"תתפסי אותו מתישהו", יחרשו עליו ככה שאת תראי

אותו יותר מאת המשפחה שלך..

למעלה