o DaNiEl o

New member
גם מה שאתן עושות מעצבן.

כמו שאתכן מעצבן שאנחנו מתעצבנות מעצבן גם אותנו שאתן פותחות הודעות, מדברות על נושאים שלא קשורים. זה היה יוצר רצף הגיוני אם הייתן מדברות יותר על הלהקה ופחות על עצמכן
וכבר גם ככה יש כמה שלא כיף להן בפורום [האמאניהאמ], וכן אם זה בשירשור אוף זה לא מפריע.

2DarK AnGeL2

New member
מי זה אתן? אני אף פעם לא פתחתי סתם שרשור או

בכלל אם חושבים על זה... ואני אמרתי כבר שאני חושבת שאת צודקת פשוט הדבר היחיד שמפריע לי זה שרבים פה כל הזמן כי באמת פתחו את הפורום הזה בשביל משהו טוב ולא בשביל לריב ואני מקווה שזה לא נראה לך כאילו נאי רבה איתך או משהו.... כי כמו שאמרתי כבר אני נגד המריבות האלה פה..חחח

o DaNiEl o

New member
חח נו אז כל אלה שפותחות../images/Emo69.gif לא את.

וגם אני לא רבה, לפחות לא איתך. D:

[אהמאניאהמ]

ואני בטוחה שיש עוד כמה בנות,כי אני כבר רואה בנות שכתבו פה בעבר ולא כותבות עכשיו טוב נו מעניין למה

Fall In Girl IM

New member
שאלה ../images/Emo79.gif

סליחה שאני מעירה אבל J a s t B e l l a... בתחימה שלך זה לא צריך להיות One TREE Hill ו לא One Thee Hill??

falloutgirl XD

New member
נראה לי שהיא התכוונה לרשום..

one tree hill ולא כמו שכתוב בחתימה שלך..

falloutgirl XD

New member
../images/Emo32.gif

פתחתי את ההודעה הזאת כי הרבה אנשים אומרים שאפשר לשרשר לאוף ומסתבר שאין אוף בעמוד הזה וגם המנהלת הציעה לפתוח אוף כל 3 ימים בערך והאוף הקודם נפתח לפני יותר מ-3 ימים אז פתחתי אחד חדש. אז לא לסקול אותי על שפתחתי הודעה חדשה
שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור לפוב סוף שבוע נעים לכולם

Fall Out Liel

New member
אני הולכת להיכשל במגן../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

אני לא מצליחה לזכור כל-כך הרבה חומר! זה בלתי אפשרי!! הם לא נורמליים!! זהו, אני הולכת לעשות איבחון ולא אכפת לי אם זה עולה אפילו 10000000000 ש"ח! אלפיים שקל זה סכום פעוט לעומת מה שאני אשיג בסוף, עם מותאם מורידים מלאא חומר, למותאמים אצלנו הורידו את כל הפרק של האיסלם, שזה המןו!!

2DarK AnGeL2

New member
וואי את חייבת להירגע ומהר... אם את

תהיי כל כך בלחץ את בחיים לא תצליחי ללמוד וזה מניסיון אישי תאמיני לי.... השנה נכשלתי בשלושה (!!) מתכונות בהיסטוריה.... וזה ממש לא מתאים לי אבל הלחץ והכל פשוט דפק אותי... אז תנסי להירגע ותביני שזה רק מתכונת וגם אם לא ממש ילך לך אני בטוחה שכל השנה הציונים שלך היו בסדר ולפחות יהיה לך עובר...!

Fall Out Liel

New member
חח איזה עובר איזה?!../images/Emo168.gif

במחצית האחרונה הציונים שלי בשפל, המורה שונאת אותי, היא גם המחנכת, אז היא לא רצתה להוציא אותי ליום ירושלים למרות שמותר לי רק בגלל שאני גרועה בהיסטוריה, ובשאר המקצועות השתפרתי פלאים!! @#$*&@#$ שלה!

S h A y K i

New member
באמת הייתה מתכונת קשה../images/Emo4.gif

עניתי על הכל והלך לי דיי טוב חוץ מ2 שאלות על טופס המנדט ועל הספר הלבן השלישי של פאספילד שאותן די העתקתי מחברה
אבל כל השאר זכרתי ועניתי והלך לי סבבה
וביי דה וואי איבחון לא עולה כ"כ הרבה...לי יש איזה 1000 הקלות אבל לא השתמשתי בהן במבחן הזה..
ואם את לחוצה תקחי רסקיו..אני תמיד לוקחת לפני מבחנים וזה ממש ממש עוזר להירגע
איך הלך לכן?! [למי שעשתה
]

black rock star

New member
מתוסכלת...../images/Emo103.gif

כ"כ הרבה שקרנייים !! ולמה ? בשביל צומי? סעעממק עררס נממאס ליי מהחוור המסרייח והדייכאוניי והערסייי הזהה

למעלה