S p r i n g B

New member
אני../images/Emo13.gif

אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?ברוך השם
* איך קוראים לך?אביב * בת כמה?15 * מאיפה?נהריה * מהי מידת-הנעליים שלך?37-38 * למה את עונה על השאלון?אמממ לא יודעת.... התחשק לי
* ועכשיו באמת, למה את עונה?התחשק לי!
* משעמם לך?די... * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?כן * איזה שיר?i need you - Relient K * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?לא כל כך * בא לך במבה? בא לי גלידה * וכאפה? אם בא לך אני יתן בשימחה
* בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? סבבה * למה?כי החלק הזה ניגמר.... חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? מה זאת אומרת? * ועל חור באוזון? שהוא די גדול.... * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? זה לא בסדר... * יש בכלל דולפינים לבנים? אולי... * את בטוחה?לא
* ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? אני מוכנה לתת אחת... * מה את חושבת על.. ג.יפית? שהיא מעצבנת
* ועל המזג-אוויר? אחלה * ועליי? מי את\ה בכלל?
* ועל אייל גולן?גועל נפש... (אפילו ביט הרסו לו את הקטע בעמ"י... כי השיר שלהם היה הרבה יותר טוב מאשר החולצה דלת התקציב שלו....
) * נכון שהוא מעפן?לגמרי * ונכון שאישתו כוסית? יא] * אז מה היא עושה איתו? כנראה יש לו כסף... * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? אני חושבת שעיברי יותר שווה * ועל זה שנינט כוסית?נינט באמת כוסית! * ועל זה שהיא הסתפרה? צריך לשנות לפעמים... * כדאי לי להסתפר? כן! * לאיזו תספורת? מוהוק..... לא סתם! * בטוחה?לא * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? לא * נמאס לך ממני,נכון?קצת... * שנעבור לחלק הבא?יאללה..... חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? אני, כי אני לא מכירה אותך * יום או לילה?לילה, כי אפשר לישון בשקט * קיץ או חורף?אביב! * במבה או ביסלי? במבה כי זה יותר טעים לדעתי * שוקולד לבן או שחור? לבן -"- * ורוד או שחור?שחור, ורוד זה זוועה... תכל'ס עדיף כחול * לישון או לקום?לישון, כי אתה לא מודע למה שהולך סביבך * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?אני בקטע של בנים...
* מחשב או טלוויזיה? גם וגם * הומואים או לסביות? הומואים , כי הם חמודים יותר * כן או לא? לא, כי לא צריך להסכים להכל... * שחור או לבן? שחור...? לא יודעת למה... * ירוק או כחול?כחול, כי זה צבע בסיס * מס' 9 או מס' 7? 6 מספר מזל * אמת או שקר? תלוי מהן הנסיבות
* חיוך או דימעה? חיוך, כי זה יותר כיף לחייך מאשר לבכות * אייסי או מסן? מסן, נוח יותר * קשר רציני או סטוץ?רציני... ככה * נס או שוקו? מוקה........ לא שותה לא קפה ולא שוקו... * לשתות או לאכול?לאכול, זה יותר משביע.... מוצק... :] * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?לעבור.....|! חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כרגע לא... כי השאלון מתחיל לעלות לי על העצבים.... בואי ותישאלי את זה ביום אחר.... :] * ואת עצמך?אני חיה עם עצמי בשלום...וזה מספיק בנתיים (נו אני לא יכולה לענות בכן או לא!) * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?לא * ואת אישתו?לא * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?לא * את גרה בוילה?לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?לא * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?למה לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?כן * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן * ולכלבים?כן * וחתולים?כן * דגים?כן * וטרולים?לא * בא לך גלידה?כן!!! * את אוהבת לענות על שאלונים?כן * יש לך אחים?לא * גדולים?לא * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?לא * פנויים?לא * את רוצה להכיר לי אותם?לא * רוצה לבוא איתי לים?לא * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?כן! :] * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת דיגדוגים?כן * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 4 * למה?ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? שהוא משועמים :] * למה? למה את שואלת הרבה שאלות? * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?לא * למה?כי עאני עדיין לא משועממת עד כדי כך... * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?לא * למה?ככה * את בטוחה?יש גלגל הצלה? * למה? מה את הילד מהפירסומת של הקופת חולים? * גם לך חם עכשיו? לא * למה? ככה * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?כן * למה?כי ככה * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לא * למה?ככה * ניפגש בשמחות? בשימחה (ב"ה) * למה? כי שם אולי תיהיה פחות משועממת!
המשך יום נעים!

J Lafferty girl

New member
../images/Emo3.gif

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?
הכל בסדר מנשמע?[: * איך קוראים לך?
ענת * בת כמה?
13 וכמה חודשים * מאיפה?
ת"אP: * מהי מידת-הנעליים שלך?
36-7. * למה את עונה על השאלון?
כי ממש משעמם לי. * ועכשיו באמת, למה את עונה?
אמרתי את האמת :) * משעמם לך?
יש לי עוד סיבה לענות על השאלון הזה? * יש לידך אנשים?
נופ. * את שומעת מוזיקה?
לא * איזה שיר?
- * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?
- * בא לך במבה?
אניבדיוק אוכלת תפוצ'יפסP: * וכאפה?
חה.לא. * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?
טוב? * למה?
ככה.D: חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?
שטעים ליP: * ועל חור באוזון?
אני לא ממש יודעת מזה. אבל זה לא טוב.אני חושבת. * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?
אני אוהבת דולפינים;; * יש בכלל דולפינים לבנים?
אין?O: * את בטוחה?
לא יודעתתתתת;; * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?
לא.אבל אתן לך אחת בכיף.[הכל בצחוק[:] * מה את חושבת על.. ג.יפית?
היא פוסטמה. * ועל המזג-אוויר?
הוא חרא. ופה עוד יש לחות נוראית. * ועליי?
שאת חופרת.D: * ועל אייל גולן?
הוא גמד. * נכון שהוא מעפן?
לאדעת.אני לא אוהבת מזרחית. * ונכון שאישתו כוסית?
אשתו חמודה[: * אז מה היא עושה איתו?
ילדים.D: * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?
זה לא מצחיקקקקק. זה עצווווב. * ועל זה שנינט כוסית?
נינט לא כוסית, לעזאזל..יש לה גוף נחמד ופנים יפות, זה הכל-.-" * ועל זה שהיא הסתפרה?
הכוונה לזה שהיא עברה מהפוני ישר לפוני לצד? זה יפה לה, אני חושבת. * כדאי לי להסתפר?
תעשי מה שבא לך.[: * לאיזו תספורת?
שאלי את הספר. * בטוחה?
כן? * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?
חה אם את רוצה. לא הייתי ממליצה לך. * נמאס לך ממני,נכון?
טיפה. * שנעבור לחלק הבא?
אוקיי:) חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?
ג'יימס לאפרטי333333333> כי הוא כוסון וכי לכלב שלו קוראים נינו. * יום או לילה?
לילה. במיוחד בקיץ כי המזג אוויר נחמד. * קיץ או חורף?
אני אוהבת דברים בשתי העונות..אבל נגיד חורף. כי יש לי יומולדת[: * במבה או ביסלי?
במבה.כי זה נמס בפה. * שוקולד לבן או שחור?
שוקולד חלב עם פצפוצי אורז כי זה ממממש טעים3333> * ורוד או שחור?
שחור . אבל החיים ורודים. רוב הזמן. [ולא אנלא פקאצה.] * לישון או לקום?
תלוי..לישון כי זה פשוט כיף וכי אני קרועה מעייפות. לקום אם יש משו כיפי ביום שאני קמה שחיכיתי לו הרבה זמן. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?
מה? * מחשב או טלוויזיה?
הממ שניהם><" במחשב יש יותר מה לעשות בדר"כ. אבל יש כמה תוכניות שאני מעדיפה על פני המחשב. * הומואים או לסביות?
לא משנה לי..אני בעד שניהם. * כן או לא?
כן. כי כן זה חיובי. * שחור או לבן?
שחור.3> * ירוק או כחול?
ירוק. * מס' 9 או מס' 7?
הממ 7. כי זה יולי ויולי זה חופש. * אמת או שקר?
אמת. אמת זה נחמד. * חיוך או דימעה?
חיוך ודמעות של אושר. * אייסי או מסן?
מסנ'. * קשר רציני או סטוץ?
רציני. * נס או שוקו?
שוקווו33333> * לשתות או לאכול?
הממ לשתות.לשתות זה כיף. * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?
הבא.D: חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?
כן?D: * ואת עצמך?
כן. * ואת אמא?
כן!!! * ואבא?
כן!!! * והשכן?
כן?._. * ואת אישתו?
רובם או שהשאישה שלהם מתה או שהבעל מת..הם זקנים נו. * יש לך כלב/ה?
כן. * היא יפה?
לא.XDD * את גרה בוילה?
לא. * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?
לא.אבל יש אוזן!!1 * וקעקועים?
לא. * את מתכוונת לעשות?
לא. * את יודעת איזה יום היום?
כן. * ומה את רוצה, שקל?
לא.. * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?
בקטנה. * בד"כ- את נחמדה לאנשים?
אני חושבת. * ולאנשות?
פחות מלאנשים,במיוחד אם האנשים כוסונים. * ולכלבים?
כן! * וחתולים?
כן. * דגים?
כן? * וטרולים?
בוודאי. * בא לך גלידה?
כן[: * את אוהבת לענות על שאלונים?
לא תמיד. * יש לך אחים?
כן. * גדולים?
לא. * בגילאים 17 וחצי עד 19?
לא. * הם חתיכים?
הוא בן 11 דאמט XD * פנויים?
כה. * את רוצה להכיר לי אותם?
פדופילית!!!! * רוצה לבוא איתי לים?
טוב? * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?
לאP: * תגידי, את מאמינה באלוהים?
לאדעת. * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?
כה. * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?
כן3> * את אוהבת דיגדוגים?
כה. * וחיבוקים?
כה33> * ונשיקות?
כן? * ואת אמא? ואבא?
כן!!!!!11 ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר הי

Xx MaayaN xX

New member
איזה אורך אבאלה :|

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? אחלה לגמרי מה איתך? * איך קוראים לך? מעיין * בת כמה? עוד חודש ו18 ימים 14
* מאיפה? רעות /m\_ * מהי מידת-הנעליים שלך? 38/39 * למה את עונה על השאלון? כי משעמם לי של החייםם * ועכשיו באמת, למה את עונה? כי משעמם לי! מה לא ברור?! זהרו ממני אל תעצבנו אותי! XD * משעמם לך? הכי שיש * יש לידך אנשים? נופ * את שומעת מוזיקה? לא * איזה שיר? לא שומעת * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? די לחפור! * בא לך במבה? כעע D: * וכאפה? לא * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? יאפ * למה? כי החלק הזה חופר לי כבר חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? מה לעצמי? * ועל חור באוזון? אחלה * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? מיסכנימים * יש בכלל דולפינים לבנים? לאדעת * את בטוחה? לא * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? לא * מה את חושבת על.. ג.יפית? חע היא מצחיקה אותי כל פעם מחדש XD * ועל המזג-אוויר? חם! זה לא טוב * ועליי? את אחלה. [אנלא מכירה אותך ><] * ועל אייל גולן? שהוא יכול להיחנק מחרגול! * נכון שהוא מעפן? הכי שיש * ונכון שאישתו כוסית? מי זאת אישתו? * אז מה היא עושה איתו? לאדעת * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? שיעשה מה שבראש שלו * ועל זה שנינט כוסית? אחלה קטע. אבל אני מקנאה * ועל זה שהיא הסתפרה? לא משו * כדאי לי להסתפר? תעשי מה שבראש שלך * לאיזו תספורת? מה שאת אוהבת * בטוחה? כע * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? לא. תחכי שהוא ייגדל * נמאס לך ממני,נכון? נע * שנעבור לחלק הבא? כן בבקשה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? לא מכירה אותך * יום או לילה? לילה- כי ישנים * קיץ או חורף? שקיץ אני יגיד חורף, שחורף אני יגיד קיץ * במבה או ביסלי? במבה * שוקולד לבן או שחור? חום * ורוד או שחור? לאדעת * לישון או לקום? לישון * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? - * מחשב או טלוויזיה? מחשב * הומואים או לסביות? - * כן או לא? כן * שחור או לבן? - * ירוק או כחול? ירוק * מס' 9 או מס' 7? 7 * אמת או שקר? אמת * חיוך או דימעה? חיוך * אייסי או מסן? מסן * קשר רציני או סטוץ? רציני * נס או שוקו? נס * לשתות או לאכול? לשתות * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? חלק הבא חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן אבל.. מי את? * ואת עצמך? פסדר * ואת אמא? כע * ואבא?כע * והשכן? לא הוא קרציה * ואת אישתו? הם התגרשו * יש לך כלב/ה? כן * היא יפה? כן * את גרה בוילה? יאפ * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? הרחבה באוזן... שנה הבאה אולי סיידליפ * וקעקועים? תהיו בטוחים שיהיו לי * את מתכוונת לעשות? כן * את יודעת איזה יום היום? שישי לא? * ומה את רוצה, שקל?הרבה שקלים * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? נע * בד"כ- את נחמדה לאנשים? למי שנחמד אליי * ולאנשות? כנ"ל * ולכלבים? כן * וחתולים? כן * דגים? כן הם מצחיקים * וטרולים? חמודים * בא לך גלידה? לא * את אוהבת לענות על שאלונים? לפעמים * יש לך אחים? כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19? אחת בת 19 ואחד בן 21 * הם חתיכים? כן * פנויים? לא * את רוצה להכיר לי אותם? לא * רוצה לבוא איתי לים? כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? לא * תגידי, את מאמינה באלוהים? אולי * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? מכפת לי?! * את אוהבת דיגדוגים? חח לפעמים. אני ממש ממש רגישה * וחיבוקים? בטח! * ונשיקות? כן * ואת אמא? ואבא? כה ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 6 * למה? ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? טיפל'ה חופר * למה? ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? לאדעת * למה? שתקי! * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? אחרת לא הייתי מפרססמת אותו -_- * למה? ככהה * את בטוחה? כן!!!!! * למה? ככה!!! * גם לך חם עכשיו? לא * למה? כי יש מזגן * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? לאדעת * למה? כי ככה * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לאא! * למה? כי זה מציקק * ניפגש בשמחות? אולי * למה? כי ככה החלטתי!

למעלה