Musedol

New member
../images/Emo32.gif יאלללללללללללללללהההההה

זרמו עם השאלות!!!
מי שלא עונה- מקבל מכות! אישית ממני, וזה יכאב. מאוד.
את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות|סהדגש| מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הכי הכי|סהדגש| הכי שם: הכי גיל: הכי תחביב: הכי מקום בילוי: הכי אוכל: הכי שתייה: הכי זמר: הכי שחקנית: הכי זמרת: הכי שחקן: הכי מוסיקה: הכי להקה: הכי בע"ח: הכי תנועת נוער: הכי פורום: הכי מקצוע: הכי אוסף: זה או זה?|סהדגש| לעשות פירסינג באף או בלשון? להיות רצינית או מצחיקה? לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? פרחים או ממתקים? אפור או שחור? תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שקיעות או זריחות? להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? את הירח או את השמש? סתיו או חורף? ימין או שמאל? שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? שמש או גשם? גלידת וניל או גלידת שוקולד? כל מיני|סהדגש| מה השעה? איך קוראים לך: שם חיבה? תאריך יומולדת: איך היית רוצה לקרוא לבת? איך היית רוצה לקרוא לבן? את יכולה להפוך את הלשון? את יכולה להרים גבה אחת? את יכולה לפזול? את מסדרת את המיטה כל יום? בחודש האחרון|סהדגש| היה לך חבר? קנית משהו? התגעגעת למישהו? הסתפרת? בכית? שיקרת? מחשבות|סהדגש| הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? בלימודים? ולפני שאת הולכת לישון? כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? צבעים|סהדגש| מה דעתך על ורוד? מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל|סהדגש| מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? את אוכלת ארוחת בוקר? מה הדבר שבחיים לא תאכלי? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: טעמת פעם אוכל של כלבים? קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? פנאי|סהדגש| יש לך תחביבים כלשהם? איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? את מתנדבת בגוף כלשהו? את עובדת? מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? ריקוד זה כיף? משפחה|סהדגש| אתה קרוב להורים שלך? יש לך אחים אחיות? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לסוף|סהדגש| תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה שיר אתה שומע עכשיו: בושם אהוב: תכשיט אהוב: יש חבר? ושאלה אחרונה....נהנת?

Sweet berries

New member
יאללה.

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות|סהדגש| מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? יש לי בלאקאוט מטורף עכשיו חח. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? שאני שטה עם זומבי ברפסודה. מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? .. הכי הכי|סהדגש| הכי שם: גרייס הכי גיל: 16-אפשר להוציא רישיו על אופנוע. הכי תחביב: מוזיקה. הכי מקום בילוי: הופעות. הכי אוכל: על האש. או פיצה. הכי שתייה: בירה שחורה. הכי זמר: יוני. הכי שחקנית: אני לא מתמצאת בעולם המשחק>< הכי זמרת: אפרת. בין הזמרות היחידות שאני שומעת. אם לא היחידה בעצם. הכי שחקן: אהמ הכי מוסיקה: מיוזזז הכי להקה: מיוז. הכי בע"ח: לואי. הכי תנועת נוער: לא בשבלי. הכי פורום: חה. הכי מקצוע: מתמטיקה. הכי אוסף: ההוא של סופרגראס. זה או זה?|סהדגש| לעשות פירסינג באף או בלשון? אם כבר אז באף. להיות רצינית או מצחיקה? לדעת לאזן נשמע יותר סביר. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? למה שארצה לבלות עם אויבים? פרחים או ממתקים? ממתקים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? גם וגם. מתישהו רק זה, זה משעמם. שקיעות או זריחות? שקיעות זה מגניב. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? זה בערך אורח החיים שלי. את הירח או את השמש? השמש חמה מדי. אז ירח. כי הוא מגניב ועושה אור למרות שזו לא המטרה שלו בחיים. סתיו או חורף? חורף ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים. שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד. כל מיני|סהדגש| מה השעה? תשע עשרים ושש. איך קוראים לך: ברי. שם חיבה? ממ תאריך יומולדת: 9.5 איך היית רוצה לקרוא לבת? גרייס איך היית רוצה לקרוא לבן? תומר את יכולה להפוך את הלשון? כן. את יכולה להרים גבה אחת? כן P: את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? חחח אין הרבה מה לסדר. בחודש האחרון|סהדגש| היה לך חבר? לא. קנית משהו? כן. התגעגעת למישהו? כן. הסתפרת? לא. בכית? לא. שיקרת? כן. מחשבות|סהדגש| הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? 'מה השעה? 7? טוב, בואו ננסה לישון.' בלימודים? 'מה השעה? 7? טוב, בואו נקום.' ולפני שאת הולכת לישון? זה לא קורה הרבה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לאS: צבעים|סהדגש| מה דעתך על ורוד? לא משהו. מה הצבע האהוב עלייך? סגול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אני לא נוהגת להגדיר דברים ע"י צבעים. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? יאפ. אוכל|סהדגש| מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? לא יודעת את אוכלת ארוחת בוקר? כשיש בית ספר אז לא ממש. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? ד ג י ם האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? יאפ. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לוף?P: טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן. פנאי|סהדגש| יש לך תחביבים כלשהם? הרבה. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה. את מתנדבת בגוף כלשהו? לא. את עובדת? לא. מוסיקה אהובה: דא נחשו. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע זה ץמיד מגניב. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? רוק?.. ריקוד זה כיף? לא לי משפחה|סהדגש| אתה קרוב להורים שלך? לא. יש לך אחים אחיות? כן. מה אתה אומר על אימוץ? אין לי בעיה עם זה. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? חלק מהבית זה כן. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? קשה לי לאמר.. לסוף|סהדגש| תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: פיליפ איזה שיר אתה שומע עכשיו: פיליפ בושם אהוב: - תכשיט אהוב: - יש חבר? - ושאלה אחרונה....נהנת? תן לי לחשוב על זה ולחזור אליך.

InnocenceLost

New member
חח יאללה!

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. חלומות|סהדגש| מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת.. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? כשהייתי בת 4-3, חלמתי שגריזלדה רוצה לתפוס אותי כי היא חושבת שאני הוגו....... מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הזה למעלה הכי הכי|סהדגש| הכי שם: אביתר הכי גיל: 18, 23 הכי תחביב: ממ לא יודעת הכי מקום בילוי: במצפה הכי אוכל: של אמא הכי שתייה: אייס טי, ארסי קולה הכי זמר: אביב גפן הכי שחקנית: קתרין זיטה ג'ונס הכי זמרת: ממ לא יודעת הכי שחקן: ברוס וויליס הכי מוסיקה: רוק, רגאיי הכי להקה: המון, סיסטם פלאסיבו מיוז רדיוהד פורקיופיין בלאקפילד , זה לא נגמררר הכי בע"ח: כלבים חתולים הכי תנועת נוער: מדנים! (פרחי נוער של מדא) הכי פורום: אביב גפן הכי מקצוע: רופא כירורגי הכי אוסף: לאדעת:) זה או זה?|סהדגש| לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחורלבן שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? אור הירח :) סתיו או חורף? שניהם אוף ימין או שמאל? שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקו כל מיני|סהדגש| מה השעה? 22:46 איך קוראים לך: אריאלה שם חיבה? ארי, כיבשי תאריך יומולדת: 19.10 איך היית רוצה לקרוא לבת? לא יודעת איך היית רוצה לקרוא לבן? כנל את יכולה להפוך את הלשון? כןןן את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? קצת את מסדרת את המיטה כל יום? משתדלת בחודש האחרון|סהדגש| היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? כנראה מחשבות|סהדגש| הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איזה כייייףףף בלימודים? גם, כיף :) ולפני שאת הולכת לישון? לילה טוווב כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? :| צבעים|סהדגש| מה דעתך על ורוד? תלוי איזה גוון מה הצבע האהוב עלייך? שחור אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל|סהדגש| מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? קציצות של אמא את אוכלת ארוחת בוקר? בדרך כלל מה הדבר שבחיים לא תאכלי? המוווון האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אמ לא נראה לי טעמת פעם אוכל של כלבים? חחח לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי|סהדגש| יש לך תחביבים כלשהם? צילום איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור את מתנדבת בגוף כלשהו? מממדאאא את עובדת? התקבלתי להדרכה בקייטנה :) מוסיקה אהובה: רוק,רגאיי,טראנס פה ושם מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע ברור! מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? כן משפחה|סהדגש| אתה קרוב להורים שלך? יחסית יש לך אחים אחיות? לא מה אתה אומר על אימוץ? בכיף אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כו מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אבא לסוף|סהדגש| תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: נלך על...משינה - את לא כמו כולם איזה שיר אתה שומע עכשיו: blackfield - my gift of silence בושם אהוב: touch of pink של לאקוסט תכשיט אהוב: אמממ שרשרת שהכנתי יש חבר? נמנמ נראה :} ושאלה אחרונה....נהנת? היה נחמד!

Djerry

New member
בא לי בטוב עכשיו

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. אם הוא דוחף בטעות את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות|סהדגש| מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? אוי חלום נוראי. משהו עם ערסים וכלבים מפחידים. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? שחייזרים חוטפים אותי מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? ההם שלמעלה הכי הכי|סהדגש| הכי שם: ליאם הכי גיל: 18 הכי תחביב: לנגן (לא משנה במה) ולצלם הכי מקום בילוי: גאלה הכי אוכל: שניצל הכי שתייה: מים (אני שותה בריא
) הכי זמר: אני שומעת רק ללהקות הכי שחקנית: הכי זמרת: אני שומעת רק ללהקות הכי שחקן: ריאן גוסלינג הכי מוסיקה: רוק הכי להקה: נו איך קוראים להם... muse משהו הכי בע"ח: חתולים ואוגרים הכי תנועת נוער: הכי פורום: פורומיוז כמובן, אה וMTV2 הכי מקצוע: אנגלית הכי אוסף: זה או זה?|סהדגש| לעשות פירסינג באף או בלשון? באף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? חלב רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור. פיכס שונאת אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? תלוי במה שמצלמים שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני|סהדגש| מה השעה? 23:09 איך קוראים לך: דגנית שם חיבה? דגאנית תאריך יומולדת: 21.11.89 איך היית רוצה לקרוא לבת? ליאן איך היית רוצה לקרוא לבן? ליאם את יכולה להפוך את הלשון? לא חושבת את יכולה להרים גבה אחת? יאפ את יכולה לפזול? אני לא בטוחה את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון|סהדגש| היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? כן מחשבות|סהדגש| הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? שיט שוב קמתי מאוחר בלימודים? רוצה לישוןןן ולפני שאת הולכת לישון? על מה שעבר עליי היום ועל מה שיהיה מחר כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא תמיד צבעים|סהדגש| מה דעתך על ורוד? צבע נחמד במידה מה הצבע האהוב עלייך? כל פעם משתנה. עכשיו ירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול? לא יודעת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? יאפ אוכל|סהדגש| מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? שניצל של אמא את אוכלת ארוחת בוקר? עוגיות מה הדבר שבחיים לא תאכלי? רגש קרושה האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כרוב חמוץ האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אולי חלבה טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא פנאי|סהדגש| יש לך תחביבים כלשהם? לנגן ולצלם איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לצייר ולשיר את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: הייתה שאלה כזאת לא? מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? כן משפחה|סהדגש| אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? 2 אחים מה אתה אומר על אימוץ? בשמחה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אח שלי הגדול לסוף|סהדגש| תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: muse- CE איזה שיר אתה שומע עכשיו: לא שומעת בושם אהוב: אמור אמור תכשיט אהוב: צמידים (אבל מבד כאלה) יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? העביר לי את הזמן בזמן מצוין

ג'יזס, איזו חפירה.

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.- צועקת עליו עד צרידות. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לשחק עם חברים.- לשחק? אולי סתם להיות עם חברים חח חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת? אתמול חלמתי שאני הולכת לבקר חברה שלי בבי"ח ואני מחופשת לסבתא. מה החלום הכי הזוי שחלמת? אעעע כל חלום שלי הוא הזוי. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? חלום שנדמה לקחת שעות, שבו המשפחה שלי הם עבדים לפושעים מקסיקנים, ואת אמא שלי חוטפים ואני רואה אותה נחטפת. הכי הכי הכי שם: לבנדר הכי גיל: 17 דה?! סתם, אמ..25 כי חתונה ^^ הכי תחביב: לנגן בגיטרוש הכי מקום בילוי: כל מקום אז לונג אז איט ווית' פריינדס הכי אוכל: אטריות וטופו מוקפצים בדים סאם D: הכי שתייה: נסטי הכי זמר: מאט XD מה חשבת? הכי שחקנית: מריל סטריפ? היא היחידה שיודעת לשחק בהוליווד. אם בישראל אז טלי שרון המעולה. הכי זמרת: ג'ואן בייז. הכי שחקן: ג'וני דפ
הכי מוסיקה: רוק כבד ואלטרנטיבי הכי להקה: מיוז הכי בע"ח: נגיני, הפיתון המתכדררת שלי
הכי תנועת נוער: בעעע הכי פורום: פורום מיוז! והארי פוטר הכי מקצוע: ניאמ. רופא? הכי אוסף: גלויות ^^ יש לי כבר 240 זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיללל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים (איזה שמנה אני יואו חח) אפור או שחור? שחורר תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן שקיעות או זריחות? זריחות...למי יש כוח להישאר עד\לקום ב חמש בוקר? להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? XD להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימן שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 10:54 איך קוראים לך: נלי שם חיבה? אין תאריך יומולדת: 21.6.90 איך היית רוצה לקרוא לבת? לבנדר איך היית רוצה לקרוא לבן? צוף את יכולה להפוך את הלשון? יאפ את יכולה להרים גבה אחת? אהא את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? פחחחחח בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? קניתי טיונר התגעגעת למישהו? לאבא הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? ברור מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? אממ...שיט, צריך לצחצח שיניים בלימודים? שיט, צריך לצחצח שיניים ולפני שאת הולכת לישון? הלוואי שאני אמות בשינה..? כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? כמעט הכל, בכל זאת יש לי טקט. צבעים מה דעתך על ורוד? איכססססססססססססססס מה הצבע האהוב עלייך? שחור וירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? בכל זאת למדתי פיזיקה אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? פיצה את אוכלת ארוחת בוקר? רק כשיש חופש מה הדבר שבחיים לא תאכלי? ג'וק האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? אבטיח. סיפור ארוך. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: קוקיי סאן ז'ק, זה סוג של צדפה. טעמת פעם אוכל של כלבים? חחחח למה נראה לך?? קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? קורה פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לצייר את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? כן מוסיקה אהובה: לא דיברנו על זה? מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה מרגיעה ריקוד זה כיף? מאוד! משפחה אתה קרוב להורים שלך? אפשר לומר יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? סבבה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברורררר מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי הגדול לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: tomorrow איזה שיר אתה שומע עכשיו: לא שומעת כרגע בושם אהוב: i love dior תכשיט אהוב: צמידי חוטים יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? מאוד

Glusiking

New member
אתם אשכרה תקראו הכל עכשיו? נו, טוב... ../images/Emo13.gif

אתה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה - מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. נבחרת במסיבת סיום לתפקיד שאתה לא רוצה. אתה - אציק למורה עד שהוא יכנע ויתן לי תפקיד אחר
אתה לבד בבית ומשעמם לך. אתה - אלך להסתכל (לא אומרים לצפות?..) בטלוויזיה.. מה החלום האחרון שאתה זוכר שחלמת? אני, מטיס מטוס ריסוס איפשהו באירופה..
מה החלום הכי הזוי שחלמת? שאני בבית של סבתא שלי, ומגיעים לבית שלה מחבלים עם רובים וכאפיות וכאלה, ומתיישבים לאכול איתנו ארוחת ערב.. חחחחח... מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאני עושה צניחה חופשית ובחיים לא מגיע לאדמה... הכי הכי! הכי שם:קורן הכי גיל: שנתיים ככה... הכי תחביב: לנגן הרבה הרבה..
הכי מקום בילוי:בית של חברים.. הכי אוכל: אני רוצה להגיד ניוקי של סבתא, אבל אני אלך על הבנאלי - מלאווח..
הכי שתייה:קולה.. הכי זמר: הסולן של סימפוני איקס, שכחתי איך קוראים לו.. הכי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי.. אין פה קטגוריה של הכי יפה בעולם?........... הכי זמרת: נראה לי שמירי מסיקה.... זה בסדר?.. הכי שחקן: אדוארד נורטון... הכי מוסיקה: פרוגרסיב מטאל...
הכי להקה: לא מכיר את כל הדיסקים, אבל ממה שאני מכיר - פורקיופיין טרי.. הכי בע"ח: פרה!
הכי תנועת נוער: לא יודע אם זה נחשב, הייתי פעם בנוע"ם (נוער מסורתי), ואני ממש ממש ממש לא מסורתי.. חחח הכי פורום: הפורום הזה ושל פורקיופיין... הכי מקצוע: בבצפר?! אנגלית... אה, כבר אמרתי שסיימתי ואני רק בי"א?
הכי אוסף: מחזיקי מפתחות מכמה מדינות.. זה או זה??? פירסינג באף או בלשון? לבנים - לא פה ולא פה.. לבנות, ברור שבאף
רציני או מצחיק? בטח מצחיק!!!
חלב רגיל או רזה? בעעעעע, רזה.. להיות בנות זה מחלה... לבלות עם ההורים או עם האויבים? למה? אני דווקא אוהב את ההורים שלי...
פרחים או ממתקים? אם זה מישהו שמביא למישהי איזושהי מתנה, ברור שפרחים.. אין יותר רומנטי... אפור או שחור? אממממ... שחור! תמונות צבעוניות או שחור לבן? צבעוניות, מלא חיים.. שקיעות או זריחות? זריחות.. להישאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? לא משנה מה, העיקר לא ללכת לישון מאוחר ולהתעורר מוקדם בבוקר! ירח או שמש? ירח... בשמש חם.. סתיו או חורף? סתיו יותר מלנכולי, אבל יותר יפה.. ימין או שמאל? מבחינת כתיבה? שמאל.. מבחינת פוליטיקה? גם
שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 10 מוכרים ושני חברים טובים! שמש או גשם? גשם.. בשמש חם... גלידת וניל או שוקולד? וניל.. כל מיני!!!!! מה השעה? (וואט דה פאק?!) 18:25 איך קוראים לך? יוגב שם חיבה? יוגי, גלוסי, טיומן.. תאריך יומולדת? 25.2.90 שם לבן?קורן! שם לבת? אההה... אולי... אוחזת ענף עץ השקד?... אתה יכול להפוך את הלשון? לא.. להרים גבה אחת? לא.. לפזול? קצת.. מסדר את המיטה כל יום? ממש לא.. ואמא לא אוהבת את זה
בחודש האחרון!!!! הייתה לך חברה? לא...
קנית משו? את החדש של פורקיופיין!!! התגעגעת למישו? כן... הסתפרת? לא, האמת היא שזה יקרה בעוד איזה שעה.. בכית? לא, וכשאני חושב על זה לא בכיתי בשנתיים האחרונות או משהו כזה.. שיקרת? סביר להניח, אבל לא משהו גדול מידי, אם אני לא זוכר את זה עכשיו.. מחשבות!!! הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר בחופש: אהההה... חופש
הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר בלימודים: אוווווו... בצפר
לפני שאתה הולך לישון? וואו אני ממש ממש.. עיי....
כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? אם זה היה קורה, לא יודע איפה הייתי היום... צבעים!!! ורוד? לא משהו בכלללללל.. בטח לא בקרוקס... צבע אהוב: כחול כהה.. או כמו שאומרים באנגלית, כחול נאיבי.. (NAVY)
(אני לא מאמין שהסברתי את עצמי..) צבע שמסמל את החיים שלי: לבן! כן, ידעתי שכל הצבעים ביחד יוצרים לבן... אוכל!!! הדבר שאתה הכי אוהב לאכול: הפעם אני כן אלך על הניוקי של סבתא..
ארוחת בוקר? בטח.. קורנפלקס עם חלב יאאאאאאאאהההה מאדפאקר!!! בחיים לא תאכל... קישואים ממולאים ברוטב שמנת פטריות ותותים..
האם אכלתי משהו שאחריו לא אכלת את זה שוב? לא... האם יש משהו שאני אוהב ואנשים לא מסוגלים לאכול? אנשובי.. הם אומרים שזה דומה לחשופית!!
טעמתי פעם אוכל של כלבים? לא.. ממש ממש לא.. קרה לי שלא אכלתי כלום בלי קשר לצום? לא.. וגם בצום לא
פנאי!!!!! תחביבים: כבר אמרתי, לנגן... (קצת רפטטיבי השאלון, לא??) איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ניווט
מתנדב בגוף כלשהו? עמ"ך, מועדון של ניצולי שואה.. עובד? .........................בחיפושים........................... מוסיקה אהובה? שאלה כללית מידי.. סרט בבית או בקלונוע? בבית, במחשב.. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה.. ריקוד זה כיף? כן, כשאף אחד לא מסתכל..
משפחה!!! אתה קרוב להורים שלך? כן, יחסים טובים... יש לך אחים ואחיות? אח גדול ואחות עוד יותר.. מה אתה אומר על אימוץ? תלוי.. אם אני ילד ואנג'לינה ג'ולי באה לאמץ אותי, אז כן.. =) הכי קרוב בקרובי המשפחה אחי... לסוף!!! השיר הראשון שעולה לי בראש: למה לי לקחת ללב - שלום חנוך שיר שאני שומע עכשיו Porcupine Tree - Halo בושם אהוב: ADAM תכשיט אהוב: אני בן, אז... צמיד לרגל... יש חברה? לא... נהנת? כן, מאוד האמת... תודה

ShadowDweller

New member
גם אני../images/Emo3.gif השקעתי..../images/Emo54.gif

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- תלך\י להסתכל טלוויזיה.
חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת
מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? שרדפו אחרי קאובוים.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? שרדפו אחרי קאובוים
הכי הכי הכי שם: מאיה, או רוני? נלך על אין לי מושג? [השמות הנ"ל זה רק בשמות עבריים כאלו..] הכי גיל:17 ? הכי תחביב: מוזיקה? הכי מקום בילוי: ת"א? הכי אוכל: מרק תירס
הכי שתייה: מים
הכי זמר: אלביס.. סתם, לאדעת. הכי שחקנית: וינונה ריידר
הכי זמרת: של נייטוויש
הכי שחקן: ג'וני דפ. הכי מוסיקה: רוק? הכי להקה: אל תעשו לי את זה, אין לי אחת, אבל מן הסתם MUSE בטופ10 הכי בע"ח: חתול
הכי תנועת נוער: בני המושבים! /m\ הכי פורום: *אין תגובה*----> אני לא רוצה להירצח או משו
הכי מקצוע: מזתומרת? אני אלך על במאי\ מפיק\ תסריטאי.. [אם בבצפר אז אנגלית] הכי אוסף: תקליטים.
זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? אף. להיות רצינית או מצחיקה? רצינית, לא מצחיק. שיט קשה מדי, תלוי מתי. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים
פרחים או ממתקים? פרחים, ממתקים זה משמין. אפור או שחור? שחור
תמונות צבעוניות או בשחור לבן? גם וגם
שקיעות או זריחות? זריחות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר וגם לקום מוקדם בבוקר
את הירח או את השמש? ירח.. שמש זה חם, שונאת חום. סתיו או חורף? חורף
ימין או שמאל? ימין [?!] שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? אני מניחה ש-2 טובים. שמש או גשם? גשם!!!! גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד
כל מיני מה השעה? 22:06 איך קוראים לך: יעל. שם חיבה? יוליה? תאריך יומולדת: 29.1 איך היית רוצה לקרוא לבת? פאק יש לי מאגר של איזה 898534534 שאני אוהבת לבנות וכלום לא עולה לי לראש. איך היית רוצה לקרוא לבן? ג'ון? ג'וני..? קימברלי! [כן! לבן..!] את יכולה להפוך את הלשון? רק חצי
את יכולה להרים גבה אחת? כן! את יכולה לפזול? חיח כן. את מסדרת את המיטה כל יום? לא.
בחודש האחרון היה לך חבר? לא. אבל אולי יהיה בקרוב.. רק שיטנס שהוא ממיאמי. קנית משהו? כן! הרבה.. בת"א
התגעגעת למישהו? כן מאוד. הסתפרת? כן
ואני מתגעגעת לשיער הקודם. בכית? אני לא בטוחה. שיקרת? כל יום
סתם.. אבל בטוחל שכן.
מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? יש! אני יכולה להמשיך לישון. בלימודים? *משעמם* ולפני שאת הולכת לישון? כלמיני.. לפעמים על דברים שקרו, או שאני רוצה שיקרו. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא.. אבל לפעמים כן וזה מצחיק.. ואז אני כזה- אמרתי את זה?!?!
צבעים מה דעתך על ורוד? איכסי. מה הצבע האהוב עלייך? סגול
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום? ירוק? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אכן.
אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? מרק תירס, אבל גם שניצל ופירה זה תמיד טוב [גם ספדטי בולונז
] את אוכלת ארוחת בוקר? לא. לפחות לא כשיש בצפר, למי יש זמן לזה? מה הדבר שבחיים לא תאכלי? פירות ים? עכביש! [ועוד..] האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? רדבול נחשב? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא חושבת.. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, אולי של חתולים [סתם גם לא
] קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן.. הרבה.
פנאי יש לך תחביבים כלשהם? ניווט ספורטיבי
מוזיקה, ציור.. ועוד.. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא ממש חשבתי על זה, לא יודעת.. את מתנדבת בגוף כלשהו? יכול להיות.. לא זוכרת
את עובדת? בייביסיטר. מוסיקה אהובה: שאלתם כבר.. נראה לי, רוק, פאנק, מטאל.. וכאלו.. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בית.. אבל קולנוע זה תמיד טוב, הייתי אומרת קולנוע אם היו שם פחות אנשים. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה! ריקוד זה כיף? מאוד.
משפחה אתה קרוב להורים שלך? יחסית. יש לך אחים אחיות? 3 אחים. מה אתה אומר על אימוץ? סבבה, יש לי חברה מאומצת.. אני מודה להוריה כל יום [או שלא.. אבל אני מתה עליה] אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן.....! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? שלג? [חתול] אולי אח שלי, שבצבא.
לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Deep Blue Something- Breakfast at Tiffany's איזה שיר אתה שומע עכשיו: בושם אהוב: אמור אמור. תכשיט אהוב: צמידי גומי שחורים
יש חבר? לא
ושאלה אחרונה....נהנת? בטח, בטח. היה פנטסטי.

טוב נתחיל....

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת....משהו עם פרחים... מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה?חלמתי שהכלב שלי יורק אש...לא יודעת מה לקחתי באותו הלילה... מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?חלמתי שרודפים אחרי...וחלמתי שאני נופלת מצוק... הכי שם:דניאל הכי גיל:15 איך אהבתי את הגיל הזה!!! הכי תחביב:לצייר הכי מקום בילוי:בפארק הכי אוכל:תפוח אדמה בכל מצב צבירה הכי שתייה:קולה הכי זמר:מאט הכי שחקנית: --- הכי זמרת:שריל קראו הכי שחקן: ג'וני דפ הכי מוסיקה:רוק.. הכי להקה:מיוז הכי בע"ח:כלב הכי תנועת נוער:--- הכי פורום:מיוז הכי מקצוע: ביולוגיה הכי אוסף:פיות לעשות פירסינג באף או בלשון? יש לי באף,אז כנראה שם... להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?חלב רזה, אסור לי חלב מלא זה גורם לי סחרחורות והקאות... לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? אויבים פרחים או ממתקים?ממתקים, פרחים לא מדברים אלי... אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?שחור לבן שקיעות או זריחות? זריחה להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?להישאר עד מאוחר ,אני חיית לילה משועמממת את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף?סתיו ,למרות שעונות מעבר מדכאות אותי ימין או שמאל?שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים-זה מה שיש... שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד?שוקולד!! ,שונאת וניל מה השעה? 3 וחצי לפנות בוקר-כן אני משועממת איך קוראים לך: רעייה שם חיבה? קיסה תאריך יומולדת:23.10.1989 איך היית רוצה לקרוא לבת? דניאלה איך היית רוצה לקרוא לבן? פיטר את יכולה להפוך את הלשון?לא את יכולה להרים גבה אחת? כן,אממ בערך את יכולה לפזול? לא את מסדרת את המיטה כל יום?כן היה לך חבר?לא קנית משהו?אממ לא זוכרת התגעגעת למישהו?כן לחברה שהלכה לפנימיה,וחבר טוב שעבר לבראזיל
הסתפרת?כן בכית?הרבה שיקרת? אממ כן הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? משעמם לי בלימודים?לא רוצה לקום ולפני שאת הולכת לישון? על הרבה דברים-לא מוגדר כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא מה דעתך על ורוד?נחמד מה הצבע האהוב עלייך?שחור איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? חום=חרא האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן ... מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?שוקולד את אוכלת ארוחת בוקר?שותה קפה מה הדבר שבחיים לא תאכלי?ג'וק ומרק עוף -שונאת את זה האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? ---לא זוכרת האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא טעמת פעם אוכל של כלבים? לא רוצה לדבר על זה.... קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן יש לך תחביבים כלשהם?לצייר איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה, אני מזייפת ברמות!! את מתנדבת בגוף כלשהו? לא אני חרא של בנאדם,אפילו את המחויבות האישית עשיתי בספריה!!! את עובדת? לא מובטלת מוסיקה אהובה: הכל חוץ מכל סוג של היפ הופ או RNB מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?לא זה ולא זה ריקוד זה כיף?לפעמים אתה קרוב להורים שלך?די קרובים... יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ:בעד אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן,הוא גם החבר הכי טוב שלי.... מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחותי הגדולה תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Uno MUSE איזה שיר אתה שומע עכשיו: THE USED-Buried Myself Alive בושם אהוב:פלאוור ,ופלאג'ר תכשיט אהוב:צמידים יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? מאוד!!

יאללה נו..

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות.. מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת? לא זוכרת.. מה החלום הכי הזוי שחלמת? גם לא זוכרת.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? על חייזרים ודינוזאורים
הכי הכי הכי שם: סאם.. גד איזה שם יפה. הכי גיל: אני מניחה ש- 16, אבל עוד לא הגעתי אליו (רק עוד 3 חודשים!). הכי תחביב: לשמוע מוזיקה. הכי מקום בילוי: הבית. הכי אוכל: ... הכי שתייה: נסטי אפרסק
הכי זמר: יש יותר מדי. הכי שחקנית: הממ.. קשה לבחור.. XD הכי זמרת: ... הכי שחקן: יו ג'קמן, ג'ים קארי ועוד רבים אחרים. הכי מוסיקה: פאנרק, רוק. הכי להקה: MCR, מיוז, בילי טאלנט, 30 שניות למאדים ולא חסר עוד.. הכי בע"ח: חתול? הכי תנועת נוער: מדצים שליטההה
הכי פורום: MCR, מיוז וכל השאר. הכי מקצוע: ספרות. אני אוהבת ^^ הכי אוסף: ... זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון יותר יפה. להיות רצינית או מצחיקה? פעם זה, פעם זה, ולפעמים יחדיו. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? חלב רגיל. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים. פרחים או ממתקים? פרחים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? גם וגם. שקיעות או זריחות? שתיהן
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש? הירח!! סתיו או חורף? חורף
מיי לאב. ימין או שמאל? מה זה משנה..?
שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים. שמש או גשם? גשםםםםםםם. גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד P: כל מיני מה השעה? 22:08 איך קוראים לך: טל. שם חיבה? טלטול? טולטול? טולי? כאלה. תאריך יומולדת: 19.8 איך היית רוצה לקרוא לבת? סאם :] איך היית רוצה לקרוא לבן? סאם :] את יכולה להפוך את הלשון? נופ. את יכולה להרים גבה אחת? נופ. את יכולה לפזול? יאפ. את מסדרת את המיטה כל יום? פחחחח לא. בחודש האחרון היה לך חבר? לא. קנית משהו? יאפ :] הרבה משהוים. התגעגעת למישהו? אכן כן. הסתפרת? לא בחודש האחרון. בכית? לא נראה לי (
). שיקרת? קצת. מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איזה כייף, חופששש! בלימודים? אוף, ביה"ס. ולפני שאת הולכת לישון? ... כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא. צבעים מה דעתך על ורוד? הוא חביב. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, אדום וכתום
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? הא..? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא. נחמד לדעת, תודה. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? ... את אוכלת ארוחת בוקר? לא. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? פטריות, חצילים, חזיר ועוד. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? חצילים ופטריות
האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא שידוע לי. טעמת פעם אוכל של כלבים? איכ, לא. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? יאפ. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לא. אני יושבת כל היום בבית על המיטה ולא עושה כלום. ברור שיש לי :] איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציוררר
את מתנדבת בגוף כלשהו? לא ממש. מדצים נחשב? את עובדת? לא. מוסיקה אהובה: פאנק ורוק. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? אם זה סרט ממש שווה, אז בקולנוע. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? גם וגם. ריקוד זה כיף? לפעמים. משפחה אתה קרוב להורים שלך? מאוד
יש לך אחים אחיות? אח אחד. מה אתה אומר על אימוץ? אנשים שמאמצים יש להם לב רחב. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברור. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת הדודה בגילי. לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: To The End של MCR.. הוא תקוע לי בראש מהצהריים. איזה שיר אתה שומע עכשיו: כלום. בושם אהוב: אין אהוב, אבל כרגע אני משתמשת בהוגו. תכשיט אהוב: הצמידים שלי והספוג המזיע שלי. יש חבר? לא. ושאלה אחרונה....נהנת? מאווווווווווווווווד.... לא. חחח סתם סתם.

CitizenErased

New member
לגרופיות של הפורום...../images/Emo26.gif

מאט הסתפר ויש לו גיטרה חדשה... ורודה עם נצנצים. יש לו גם פסנתר חדש לפי מה שהבנתי אבל אין לי תמונה שלו. הגיטרה נראית יותר אדומה כאן אבל בכל מקרה... התמונה צולמה בהופעה ב26 במאי, לוקסמבורג. אני אעלה לכאן עוד שטויות מההופעה הזאת מאוחר יותר. יש מספר קטעים חדשים שהם לא הופיעו בעבר שניתן למצוא ביוטיוב ועוד תמונות ששמו באתר הרשמי. זה נראה שבשבועיים בערך שהם לא הופיעו הם שינו דיי הרבה. הכל לקראת וומבלי...

CitizenErased

New member
אני מסכימה למרות ש...

בטח אי אפשר לשפוט מתמונות.. ובטח שלא מתמונה אחת
שמעי אני חייתי בסרט שהבן אדם מכוער במשך הרבה זמן אבל הוא נראה לי רע בכלל במציאות למרות שאני באמת לא כזאת ולא איכפת לי, כל עוד הוא נשמע טוב

Musedol

New member
תשמעי,

חיית בסרט, הוא נראה מצויין. ובאמת לא איכפת לי, פשוט לא היה לי נעים לא להגיב

למעלה