ענתגניס

New member
../images/Emo32.gif

אני כרגע בפלורידה בעוד יומיים ההופעה שלרוגר ווטרס אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את רשימת השירים בהופעה . רשמים מההופעה תקבלו שאחזור לניו-יורק. תודה רבה ענת

Barmelai

New member
זה יהיה ה DSOTM TOUR ALL OVER AGAIN

כמו בישראל המופע יהיה מורכב מ 3 חלקים - חלק ראשון שונות, חלק שני בצוע של הצד האפל ברצף והשלישי הדרנים, הכל ספונטני לחלוטין בהתאם למצב רוח הקהל באותו ערב
שלא כמו בישראל לא יהיה מי שיעזור לך לחפש את האוטו ב 2:00 בלילה
השירים: (ספונטנים כזכור) Set One In the Flesh Mother Set the Controls for the Heart of the Sun Shine On You Crazy Diamond (Parts II - V) (abridged) Have a Cigar Wish You Were Here Southampton Dock The Fletcher Memorial Home Perfect Sense, Parts 1 and 2 Leaving Beirut Sheep Set Two (The Dark Side of the Moon) Speak to Me Breathe On the Run Time Breathe (Reprise) The Great Gig in the Sky Money Us and Them Any Colour You Like Brain Damage Eclipse Encore The Happiest Days of Our Lives Another Brick in the Wall, Part II Vera Bring the Boys Back Home Comfortably Numb

ענתגניס

New member
תודה יקירי. הפעם למזלי

לוקחים אותי. בארץ אני לא מסתדרת אז פה? אבל היה כייף אם היית מגיע ועוד חברים מהארץ. אני מקלידה מקלדת ווירטואל אז נגיד שיש פה סמיילי

מורנא007

New member
לו הקדמת בשבוע וחצי

היתה הופעה של קנזס ב- Dolphin Stadium שנמצא ב- Miami Gardens, FL בתאריך 5.5

Simple Sam

New member
אפשר לנצל"ש אותך? ../images/Emo9.gif

היום אבא של חברה שלי עושה תוכנית רדיו עם מויזקה שאני בטוחה שכווולכם תהנו לשמוע! 90 FM ב00:00. שמעו רדיו,יהיה משבוח ביותר! -כולי קנאה בך ענת! תהני ברוג'ר!!!!!

למעלה