!
!

Moreiro

New member
!../images/Emo32.gif!

מעט לא ברור, בהתחשב בעובדה שקשה למצוא פה שרשור שהוא לא אוף, אבל בקטנה
שבוע טוב

b u s t e d

New member
וועועעעההההה../images/Emo58.gifלאמריקן איידול

מלינדה מלינדה מלינדה מלינדה מלינדה מלינדה מלינדה ?!?!?!!?!?! העיפו את מלינדה?!?! WTF
זה בטח בגלל שכולם חשבו שהיא ב100% עוברת, אז ניסו להעלות יחד איתה את אחד מהאחרים
אם בלייק לוקח אני רשמית לא רוצה לשמוע יותר על התוכנית אמריקן איידול
~~שוק~~
מלינדההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif

האמריקאים האלה פשוט מטומטמים. אבל מלינדה לא נראתה ככ בשוק. נראלי שכל התוכנית היא ציפתה לזה. וברגע שהתגברתי על ההלם הנוראי, זה באמת לא ככ נורא. היא לא מישהו שמתאים לה לזכות באיידול. היא לא תתלהב ותבכה בהיסטריה כמו ג'ורדן והיא לא הגיעה עד לשם כי יש לה מעריצות מאוהבות כמו בלייק. יש לה מלא כישרון והיא לא צריכה את הניצחון של איידול כדי לעזור לה להצליח

b u s t e d

New member
../images/Emo58.gif

נכון שהיא לא צריכה את אמריקן איידול ושהיא ב100% תצליח, אבל מגיע לה. בתכלס, מגיע לה יותר מלכולם... אפילו ההורים של בלייק היו בשוק

limors2

Well-known member
את אקסטרים יוזר../images/Emo12.gif

ונכון, מגיע לה
אמריקאים טיפשים

b u s t e d

New member
אההא../images/Emo7.gif

כן.. הוסיפו שמות חדשים
חוץ מזה שהוסיפו לי הזמנות זה לא ממש מרגשP: וגמככה כל מי שאני מזמינה עף

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאומגוש. אני חוזרת אחרי שבועיים ויש פה רק שני טופיקים חדשים? אל אלוהים, מה קורה כאן../images/Emo12.gif? התגעגעתי אליכם../images/Emo24.gif. ואתם תראו אותי גם בסופ"ש הבא../images/Emo9.gif. אבל אז חצאים../images/Emo3.gif.

RenanaD

New member
למה? אני פה! ../images/Emo9.gif../images/Emo131.gif

אבל לא באמת, כי אין לי זמן. אז מחר אגיב להכל

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifספרו לי מה חדש בחייכם לא שמעתי ממכם שבועיים, זונות../images/Emo7.gif [מלבד ליאורה, את ליאורה אני אוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif]

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifעניתייייי../images/Emo12.gif או לפחות, נראה לי שעניתי../images/Emo7.gif. אענה לך כעת, שוב../images/Emo9.gif. וכן, גם אותך אני אוהבת המונוש../images/Emo99.gif.

b u s t e d

New member
הרבה אוהבים את ליאורה...

ניתן להבין אותך
ספרי את איך הכל! את בבה"ד1?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

למעלה