מיכל ק

New member
../images/Emo32.gif

משהו פה ראה עיקר החדשות עם השחקנית מאורה (אבי ב-er)?

Girly Girl

New member
הממ..

תסבירי לנו על הסידרה.. אני אישית לא מכירה אותה ~גירלי
גירל~ נ.ב. תזכרו!! 10.5 יומולדת למלוצ´ייי שליייי

~*~gaL

New member
את יודעת עד כמה עזרת לי עכשיו?

אם את מתכוונת ל"ניוזרדיו" את מאד עזרת לי עכשיו.. ניסיתי למצוא איך קוראים לזה בישראל.. זה משודר כרגע באיזשהו ערוץ? בנוגע לשאלה שלך - ראיתי את זה במחשב.

שלמונזה

New member
סדרה גדולה!!!

נורא נורא נורא נורא אהבתי את עיקר החדשות! סידרה מעולה מצחיקה ושנונה, וכן כבר אהבתי את אבי מאז! היא היתה משודרת בערוץ 3, והיום היא כבר לא משודרת בשום מקום
. שלמונזה

מיכל ק

New member
עיקר החדשות = Newsradio

הסדרה הכי אהובה עלי בערך בכל הזמנים היא לא משודרת בשום ערוץ
ממש חוצפה אני השגתי את הפרקים מארה"ב ואני הולכת לעלות אותם למחשב במשך הקיץ כדי שאנשים שלא מכירים או שלא הספיקו לראות בערוץ 3 יוכלו לראות

שלמונזה

New member
היא שודרה בעבר...

בערוץ 3!!! ואפשר לנסות לבקש מהם לשדר שוב את הסדרה (בכל זאת יש להם הרבה שעות פנויות בלילה...) הסדרה מצחיקה מאוד, ו"אבי" משחקת שם נהדר (למרות שהיא לא הכוכבת שם) שלמונזה

מיכל ק

New member
ערוץ 3

פעם בקשתי שישימו שידורים חוזרים והם אמרו שאין להן את הזכויות והם לא מתכוונים לחדש.
ובאמת עדיף את עיקר החדשות על כל מיני שטויות שיש שם ברצועת הלילה שם קוראים לה ליסה והיא מעולה פשוט שחקנית טובה

mgirl

New member
לא צריך תרגום

אגב, כל מי שיש לו פרקים של: אי.אר חברים דוסון קריק בנות גילמור משמרת שלישית (אבל פרקים חדשים) על המחשב, שישלח לי! אגב, איזה תוכנה צריך כדי לצפות בהם?? אז לשלוח לי לאימייל [email protected] תודה! מיכלי

fluppster

New member
סדרה ענקית!!!!!

ממש אהבתי אותה בזמנו, כשהיא הייתה משודרת! אחת הקומדיות הכי מצחיקות בטלויזיה, לפי דעתי....
חן

מיכל ק

New member
פרקים בקאזה

אני מתחילה להריץ פרקים של עיקר החדשות בקאזה יש לי כרגע את הפרקים של Sinking ship פרק מצוין The secret of management באיכות טובה 160 מגה

למעלה