הם באים לא ידעת?
F FallOutGirl New member 14/5/07 #57 ../images/Emo80.gif אז אז אז... האתר באמת עוזר?! אם כן.. צריך להגיע לפחות ל75+ כדי לעבור את לונדון XD
../images/Emo80.gif אז אז אז... האתר באמת עוזר?! אם כן.. צריך להגיע לפחות ל75+ כדי לעבור את לונדון XD
C Chemical Venom New member 14/5/07 #53 זה כי יש בעיה בשרתים של MSN מאז שיש ויסטה בקיצור זה מסתדר לבד אחרי כמה זמן...
L Luna Sphere New member 14/5/07 #66 חחחחח את זאת ששאלת.. את: אדם הבלונדיני? אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה משהו כזה חחחח
חחחחח את זאת ששאלת.. את: אדם הבלונדיני? אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה אני: כן מסן: ההודעה לא התקבלה משהו כזה חחחח
L lestatgirl New member 14/5/07 #67 מה בחרתם בבגרות בהבעה? איך היה? יש אולי עוד אחד מהבודדים שלא עשו על הנהג מלווה? או הביולוגים שעשו על העוברים? והכי חשוב, מי פה יזכור לעשוח בכלל זיח אם הוא יכתוב מאמר בחייו?
מה בחרתם בבגרות בהבעה? איך היה? יש אולי עוד אחד מהבודדים שלא עשו על הנהג מלווה? או הביולוגים שעשו על העוברים? והכי חשוב, מי פה יזכור לעשוח בכלל זיח אם הוא יכתוב מאמר בחייו?
F FallOutGirl New member 15/5/07 #77 ../images/Emo80.gif ~בדיקת חתימה~ כבר מיליון שנה לא החלפתי אותה.. מאז המשתמש הזה שפתחתי אמממ.. בתחילת שנה?? בסוף החופש הגדול? לא זוכרת..
../images/Emo80.gif ~בדיקת חתימה~ כבר מיליון שנה לא החלפתי אותה.. מאז המשתמש הזה שפתחתי אמממ.. בתחילת שנה?? בסוף החופש הגדול? לא זוכרת..