וואו זה מקסיםם איזה מפתח מיוחד
M McFreaKy New member 11/5/07 #288 הוא לא אמיתי אבל, כן? ../images/Emo3.gif זה מחזיק מפתחות. הוא לא פותח שום דבר. ותודה.
ד דורה17 New member 11/5/07 #284 וואו! גל אתה חייבת לעשות עם התמונות האלה משו חחח תבנה אתר... תפתח תערוכה חחח אני יודעת... באמת... זה כישרון מבוזבז... ממש יפה..
וואו! גל אתה חייבת לעשות עם התמונות האלה משו חחח תבנה אתר... תפתח תערוכה חחח אני יודעת... באמת... זה כישרון מבוזבז... ממש יפה..
M McFreaKy New member 11/5/07 #289 יש לי עמוד בדיואנטארט. ../images/Emo3.gif כאן. יותר מזה, לא נראה לי. תודה רבה רבה, כמובן, אבל לא חסרים צלמים חובבים טוב כמוני והרבה יותר. ריפרוף קצר בדיואנטארט מוכיח את זה... שעות אנ יכול לחרוש ת'אתר הזה.
יש לי עמוד בדיואנטארט. ../images/Emo3.gif כאן. יותר מזה, לא נראה לי. תודה רבה רבה, כמובן, אבל לא חסרים צלמים חובבים טוב כמוני והרבה יותר. ריפרוף קצר בדיואנטארט מוכיח את זה... שעות אנ יכול לחרוש ת'אתר הזה.
מ ממשיך לרוץ New member 11/5/07 #230 באלי לפתוח אתר אבל אין לי רעיון! תביאו לי רעיונות מקוריים, דברים\סרטים\סדרות\אנשים שלא פתחו להם אתרים הכל, ודברים שלדעתכם יכולים להביא הרבה כניסת כי אני לא אפתח אתר לעצמי חח חשבתי לעשות מן אינדקס סדרות כזה... חח או דברים כאלו. יאללה תביאו רעיונות.
באלי לפתוח אתר אבל אין לי רעיון! תביאו לי רעיונות מקוריים, דברים\סרטים\סדרות\אנשים שלא פתחו להם אתרים הכל, ודברים שלדעתכם יכולים להביא הרבה כניסת כי אני לא אפתח אתר לעצמי חח חשבתי לעשות מן אינדקס סדרות כזה... חח או דברים כאלו. יאללה תביאו רעיונות.
ד דורה17 New member 11/5/07 #283 ../images/Emo24.gif לילה טוב! גם אני זזתי.. צ'או ../images/Emo29.gif
M McFreaKy New member 11/5/07 #285 אהההההההההההההההההההההההההה. (זו הייתה צרחה) כל העולם ואחותו מעצבן אותי. מה עשיתי כל כך רע, באמת? שמישהו ירצח את המין האנושי, בבקשה. X:
אהההההההההההההההההההההההההה. (זו הייתה צרחה) כל העולם ואחותו מעצבן אותי. מה עשיתי כל כך רע, באמת? שמישהו ירצח את המין האנושי, בבקשה. X: