מירוש 18

New member
חחחח אוקיי הבנתי אותך

ואני מסכימה איתך אבל מניסון כדיי שתיתגברי על הפחד הזה מהר לפני שיהיה לך רישון כדי אחר כך זו בעייה כי לי יש רישון כבר(עדיין עם מלווה ) ואני ממש מפחדת לנהוג ואני לא יודעת מה לעשות שהמלווה יגמר ואז אני בכלל אמות

דורה17

New member
כן.. אבל זה טבעי.. לאט לאט זה יעבור

זה מה שטוב במלווה.. שזה לא שאת ישר אחרי השיעורי נהיגה נוסעת לבד.. זה מן מעבר כזה של ממורה שיכול לשלוט לך באוטו לסתם מישו מבוגר שפשוט יכול לעזור לך...יהיה בסדר חחח

דורה17

New member
טוב מותק אני נראה לי הולכת לישון...

אני צריכה לקום מוקדם מחר לצערי... שעתיים ביולוגיה וזה.. היה כיף לדבר חחח נמשיך מחר
לילה טוב לך

GiLi73

New member
לילה טוב מותק/tapuzforum/images/emo29.gif

אני גם אעלה לשון, והיה לי ממש כיף לדבר איתך!

דורה17

New member
אם מישו ער שישלח לי רגע תגובה...

חחחח אני משום מה לא מקבלת פה התראות על מסרים... אם יש פה מישו אז שישלח לי רגע תגובה להודעה הזאת כדי שאני אראה אם עכשיו זה עובד... אין לי כוח לישון חחחחח צ'או ותודה למי שעונה =)

דורה17

New member
תפוזאידיוט חחחח

תודה לך! ואני חייבת לישון.. צריך לקום מחר מוקדם ויש יום עמוס וארוך... הו וול.. משום מה עכשיו זה הסתדר... לכו תבינו מה נסגר עם האתר הזה היום.. טוב אני חייבת לישון! חח לילה טוב =)

Ofiraaaa

New member
הוא צריך להירגע מההצפות חח אני חושבת

לילה טוב מותק

McFreaKy

New member
../images/Emo207.gif אמממ, גברת פוז? ../images/Emo6.gif

סורי, שכחתי ת'שם, אני ממש ממש ממש גרוע בשמות. X: בכל מקרה, רצית תמונה שאני "דומה" בה לפיטר העתידי?
אין לך מושג מה גרמת לי לעשות, צלמתי יותר מידי. X:

McFreaKy

New member
ואחת מזוית שונה. ../images/Emo3.gif

אם יהיה לי כוח אני אנסה לצלק את עצמי באחת.

השיער שלךךךךךךךךךךךךךךךךךך

עד אתמול היה לי שיער כמו שלך בדיוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אבל אתמול היסתפרתי קצוץ + פוני ועכשיו אני מתחרט על זה..
לא נורא. בכל זאת היתעייפתי מלגדל שיער כבר. אבל השיער שלך בדיוק כמו שלי, רק שלי קצת מתולתל היה

McFreaKy

New member
השיער שלי לא נראה ככה בדר"כ. ../images/Emo3.gif

זה היה במיוחד בשביל אורפז (יכול להיות שזה השם? X: ). ככה הוא באמת נראה.

למעלה