90 באזרחות. O:

זה תואם מפמ"ר,הייתי בטוחה נכשלתי. אבל אני צריכה מישהו שיעזור לי להמשיך ללמוד|:

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמישהו רואה/ראה ערוץ 2 על אמיר?

מסכן..
זה כ"כ עצוב לראות אנשים שהיו רגילים בלי שום בעיות ובגלל תאונה הם ניהים (איך שכותבים..
) מפגרים או משותקים..

דורה17

New member
ממש עצוב... אני כ"כ מרחמת על המשפחה...

וגם אני לא מסתדרת עם המילה הזאת!! איך כותבים אותה? חחח נהיים ניהיים ניהים ניייייייים חחחחחח שונאת אותה....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמסכנים..../images/Emo10.gif

כן.. אוף.. מילה מפגרת!! אני איזה שתי דקות חשבתי וניסיתי לכתוב אותה חחח (וזה הרבה בשביל לכתוב מילה..חחח)

timon12

New member
יווו היום כמעט לא הייתי פה, כי..

היה לי שיעור פרטי באנגלית ואז למדתי להיסטוריה יש לי מגן יום שני
ואז למדתי ללשון, אני לוקח שיעורים פרטיים כי אני ממש גרוע בזה, אז הייתי צריך לעשות ת'ש.ב

GiLi73

New member
דורההה...

תראי אם את לא רוצה רשיון אל תוציאי ושכולם יקפצו! ובהתחלה ההורים שלך רצו שתילמדי??

דורה17

New member
רצו??? חירפנו אותי....

לא יודעת.. נראה לי אני אעשה את ואשתוק.. אני אוציא ת'רישיון הזה וזהו חחחח אני מדברת על זה כאילו זה להרוג בנאדם או משו אבל.. אני יודעת... בכל מקרה זה לא זמן טוב לדבר על זה אני אנטי להכל עכשיו חח אולי מחר זה הגישה הזאת תשתנה... בתכלס זה נחמד להיות עצמאית.. לקחת את האוטו וליסוע בלי להיות תלויה באף אחד.. אבל.. אולי אני סתם פחדנית... בקיצור... יש לזה מינוסים ופלוסים כמו לכל דבר.. כרגע אני רואה בעיקר את המינוסים סתם כי אין לי מצברוח... יהיה טוב...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifההורים שלך רוצים שתעשי ואת לא!?../images/Emo2.gif

זה לא אמור להיות הפוך? חחח אני רוצה על אופנוע והם לא מרשים לי..

דורה17

New member
חחח זה מעצבן...

לא יודעת למה אבל אני ממש לא אוהבת את זה... על אופנוע גם אם הייתי רוצה לא היו נותנים לי... זה מסוכן כזה... חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני מפחדת ממכונית..../images/Emo4.gif

אולי אופנוע יהיה טוב יותר..חח אני ממש אוהבת..
כן, אבא שלי אומר שזה מסוכן ו"לא נשי"..

דורה17

New member
חחחח מסוכן זה כן..

"לא נשי" חחחח מי אמר שרק בנים נוסעים על אופנוע?! חחחח סתם יש בזה משו... תעשי רישיון על טוסטוס חחח זה מגנוב =) ודווקא היה לי עכשיו שיעור נהיגה וממש נהנתי! חחח הלך ממש טוב.. אני מתחילה לחבב את זה קצת...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנו כן.. אני לא רוצה אופנוע אופנוע.

זה גדול כזה..
אני רוצה קטנוע (ככה כותבים? חח
) לא טוסטוס.. השם הזה מעצבן אותי חחח שמחה שנהנת!!
בהצלחה!!

דורה17

New member
חחחח טוסטוס זה מגנוב חחח

כן לשם שינוי היה כיף! ולא עשיתי הרבה פאדיחות חחחח תודה לך!

מירוש 18

New member
איך זה שאת לא רוצה להוציא רישיון?

בדרך כלל כולם (כולל אני ) מתהלבים משעורי נהגיה והכל זה ממש כיף לקחת שיעורי נהיגה

דורה17

New member
זה חביב.... הנהיגה עצמה היא סבבה אבל...

לא יודעת נו... מלחיץ קצת חח כשאת רואה מה הולך בכבישים וכשאת בשיעור נהיגה ואת רואה כמה פעמים אנשים "חותכים" אותך בלי לאותת או כל מיני דברים כאלה שבשיעור את יודעת שהמורה לידך והוא מציל ת'מצב... אבל מלחיץ אותי קצת מה יהיה אח"כ... כשאני לבד על הכביש.. אבל זה כנראה עניין של הרגל ותפקוד.. אני מאמינה שיום יבוא ואני אתרגל לזה ואפילו אוהב את זה.. עד אז.. אני אסתפק בלהתלונן חחחח

למעלה