ווהו! למרות שאני מעדיפה את דה פנטזי
F Fragile Dream New member 5/5/07 #128 ../images/Emo54.gifווהו! למרות שאני מעדיפה את דה פנטזי../images/Emo12.gif
C Chemical Venom New member 4/5/07 #69 ../images/Emo32.gif ממצב אנשים?? אז מי שהיה באורבן מוטומיוזיק איך היה??? ומה התוכניות לשכן לל"ג בעומר?? דרך אגב כבר הזכרתי שיש לי את האלבום החדש של לינקין פארק??!!!!! חיחיחי =]
../images/Emo32.gif ממצב אנשים?? אז מי שהיה באורבן מוטומיוזיק איך היה??? ומה התוכניות לשכן לל"ג בעומר?? דרך אגב כבר הזכרתי שיש לי את האלבום החדש של לינקין פארק??!!!!! חיחיחי =]
S SainTonix New member 4/5/07 #70 ../images/Emo41.gifEmo.co.il קהילת האימו הרשמית של ישראל עלתה לרשת, בואו לבקר Emo.co.il
F FallOutGirl New member 4/5/07 #93 ../images/Emo80.gif D: XD תירו בי אבל אני שם.. נו. יש אנשים שכייף לבהות בהם למרות שהם פוזה ><"
C Chemical Venom New member 4/5/07 #71 רק עכשיו שמתי לב שבדף הראשי של הפורום כתוב"גם אתם לא מפספסים אף תוכנית של גונזו?" חח חשבתי שרק אני כזה חח =]
רק עכשיו שמתי לב שבדף הראשי של הפורום כתוב"גם אתם לא מפספסים אף תוכנית של גונזו?" חח חשבתי שרק אני כזה חח =]
P PATD New member 4/5/07 #73 מממ.. דיון?!../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo217.gif טוב אז ככה.. כדי שאור [Chemical Venom] ואני לא נמשיך להתווכח עד מחר [או אפילו אחרי זה ] תשפטו- למיקה יש סטייל או לא?!
מממ.. דיון?!../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo217.gif טוב אז ככה.. כדי שאור [Chemical Venom] ואני לא נמשיך להתווכח עד מחר [או אפילו אחרי זה ] תשפטו- למיקה יש סטייל או לא?!
D Dark C o o k i e New member 4/5/07 #80 that's so gay xD את שואלת על המראה שלו או על המוזיקה? לא הבנתי <_<
D Dark C o o k i e New member 4/5/07 #85 יש כאלו שמשתמשים במילה הזאת המון, אז אי אפשר לדעת למה התכוונת. כאילו אם הוא סטייל = דבר טוב? אל תשאלי אותי. -O-;
יש כאלו שמשתמשים במילה הזאת המון, אז אי אפשר לדעת למה התכוונת. כאילו אם הוא סטייל = דבר טוב? אל תשאלי אותי. -O-;