הטולי26

New member
../images/Emo2.gif"אבודים" חוזר הלילה!!

בשעה 22:45 בערוץ EXTRA HOT אז גם מי שלא ראה את שתי העונות הראשונות, זה אף פעם לא מאוחר להתחיל (מקסימום אני אמלא לכם את החסר....) מומלץ מומלץ מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N o y 1 6

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני כל כך הולכת לראות
אין על הסדרה הזאת

הטולי26

New member
לא משהו רציני...

חברה שלי ראתה את כל העונה, קייט תהיה גם עם סוייר וגם עם ג'ק השרלילה... טוב נו נסלח לה, בכל זאת על אי בודד....

הטולי26

New member
חחחח

כוסון או פוליטקלי קורקט? בתכ'לס, זה מעליב כשאומרים כוסית, אז אמור להעליב גם למין השני.... אז תיקון-- נאה ושווה ***....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דורה17

New member
חחחח כן אבל כוסית נשמע יותר נחמד

חחח כוסון זה.. בעעעעע חחחחחחחחח יאללה סיכמנו על נאה ושווה חחחחח [אין לי שמץ של מושג על מי אתם מדברים... יש לי יס חחח]

הטולי26

New member
אז ככה

זה שמדובר עליו הוא כוסון ובהחלט שווה *** חחחחחחחחחחח (פעם אחרונה מבטיחה...)

דורה17

New member
חחחחחחחח יאללה פסדר ../images/Emo9.gif

נוותר לך הפעם.. [אבל רק הפעם! שלא תתחילי להתלהב או משו חחחח
]

דורה17

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif

גם עליך בובי![יהה כמה זמן לא השתמשתי במילה הזאת!!]

הטולי26

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לפני כמה דקות קראתי לכלב שלי שובי דובי בובי......חחחחחחחחחחחחח

דורה17

New member
חיחייחי../images/Emo6.gif

יהה יש לך כלב =[ אני גם רוצה... אבל אמא לא מסכימה חחח יום יבוא ואני אצא מהבית ואני אפתח כלבייה.. זאת תהיה נקמתי לעולם חחח

הטולי26

New member
כל הכבוד לך../images/Emo127.gif

בינתיים את יכולה לתרום לצער בעלי חיים/תנו לחיות לחיות/ SOS זאת גם דרך "לנקום"... גם אמא שלי לא הסכימה אז, אבל ישבתי לה על הווריד עד שהיא כבר התייאשה, לא משנה שבשבילה הוא כמו ילד יותר מאשר כלב כן? אני אימצתי את אחי הקטן מצער בעלי חיים לפני 10 וחצי שנים, ושתדעי שזו מצווה גדולה, אז אם אמא שלך תתייאש (אמן בקרוב), תאמצי כלב רק מאחת האגודות האלו כי סופם של הכלבים לא טוב (בצער בע"ח ממיתים כלבים אחרי 5 ימים בלבד במתקנים...) בתנו לחיות לחיות זה שונה כי יש להם יותר מימון... חפרתי אלוהים ישמור....

דורה17

New member
חחחחח

את הכלבה הראשונה שלי לקחנו מSOS בכיתה ג בערך ומאז החלום שלי היה להתנדב לשם אבל תמיד הייתי "קטנה מידי" וזה היה רחוק מידי ועד שאני בגיל המתאים אז סגרו את זה או העבירו או משו.. בקיצור אני לא יכולה.. אולי אני אתנדב לצער בעלי חיים.. יש לי מלא זמן עד הצבא.. אולי אני אנצל אותו בשביל הפשושים הקטנים.. וזה גם קרוב אלי קצת את הכלבה האחרונה שהייתה לי (הילדה הקטנה שלי =[) מצאנו ברחוב.. באיזה ערב אחד בכיתה ה' גוש קטן, מתוק, מסכן ומלא קרציות לקחנו אותה וטיפלנו בה והיא נהייתה מדהימה! חח עשיתי לה בוק חח אבל היא נהייתה ענקית (מן שילוב של לברדור וגולדן וזאב לבן או משו כזה..) וקיבלה מחזור ונכנסה להריון ועשתה קצת בלגן אז נאלצנו לעקר אותה (עצוב שלא תהיה המשכיות לדבר המהמם הזה) ולמסור אותה חח ומאז אמא שלי בטראומות חחח אחרי הצבא.. כשיהיה לי בית משל עצמי... אני קונה את כל צער בעלי חיים חחחח

למעלה