ישראלית נעדרת במקסיקו../images/Emo206.gif

לקחתי מפורום "הארי פוטר-הספר"(וא-ל תשאלו למה חח) "דנה, המוכרת בתפוז בכינוייה DanaDuck ובכינויים נוספים, נעלמה לפני כחודש. קראו, והעבירו הלאה [רק במחילה, בלי ספאמים והצפות או אמירות נוסח "מי שלא מעביר אין לו לב", זה חשוב מדי]." http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1662&msgid=97732304

blackfield2

New member
שיוו ראיתי פעם את הקליפ שלה!

ממש נדלקתי על השיר שהיא שרה בקליפ וראיתי את הקליפ הזה איזה 1000 פעם!. פתאום ראיתי בMSN את התמונה שלה וכתוב שהיא נעדרת.. חטפתי שוק!!!.. אני כלכך מקווה שהיא בסדר..

shir828

New member
../images/Emo32.gif

פתחתי כי לא היה. הייתי בטיול שנתי ברביעי-חמישי.. חוויות: נסענו לכיוון דרום וישבתי ליד סטין באוטובוס והיא הביאה את הMP3 שלה והתמכרתי אליו
הגענו לאיזה פונדק וכולם קנו אוכל ובלה.. אני לא כי אני לא רוצה לקנות בטיולים במיוחד כי בכל מקום יש גזלן ומשהו שאמור לעלות שקל עולה כמעט 20
המשכנו לנסוע לכיוון המכתש הגדול, קטן.. אין לי מושג איזה ורצו שנעלה על הסנפיר הגדול(WTF) ובסוף עלינו על הקטןXDD וזה היה מסלול ממש ממש ממש ממש קשה
בסוף המסלול (אחרי מיליון שעות) הגענו לאוטובוסים והם היו ליד החולות הציבעוניים ומילאתי
יצא מכוער ברמות מפחידות!|: הכנסתי לתוך בקבוק שוקו
אה.. נזכרתי לציין שהתעקבנו מיליון שעות בכל מסלול כי קיבלנו מדריך חופר
היה גזלן ליד החולות הציבעוניים וסטין קנתה טילון והיא לא רצתה את האגוזים שהיו למעלה אז הייתי מנקה אגוזים שלה
ואכלתי לה קצת
ואחרי שעתיים שהיינו ליד האוטובוסים נסענו לכיוון איפה שישנו (נדמה לי שזה היה כפר הנוקדים) ובדרך אחת המורות המלוות החליטה לשים בפול ווליום את אייל גולן
ואפילו לא שמעתי מילה ממה ששרו בMP3 גם כשזה היה על הכי חזק וזה פוצץ לכולנו את האוזניים. חוץ מלבנים כמובן כי הם שרו איתה
הגענו לאיפה שהיינו אמורים לישון בערך ב-17:30 ואז נכנסנו לאיזה אוהל (זה מן מחנה של בדואיים) והביאו לנו תה בדואי (לא משהו><) ואז העבירו אותנו לאוהל אחר וניגנו שם משהו
ואני וסטין ניהלנו שיחה מרתקת: "בלה." "בלה בלה בלה בלה?" "בלה בלה
" "בלה בלה בלה בלה בלה
" "בלה
" נכון מרתק?
ואח"כ העבירו אותנו לאוהל שהיה בו ארוחת ערב וביקשו להתחלק לארבע ולא היה לנו מספיק והיינו רק סטין, הדס ואני ואז צירפו אלינו שני ילדים מז'2 (בן ובת) והיה אורז (די טוב), פיתות, פיתות
, שיפודים (שנראו לי לא טובים
), וכל מיני תוספות מוזרות.. ואז התחלנו לנהל שיחה על אנורקסיה
סיימנו לאכול ואז יצאנו לסתובב במקום ובערך ב20:00 לקחו אותנו למצדה לחיזיון אור קולי. זאת הייתה דרך מפותלת וכולם קיבלו בחילה. ואז כשהגענו אז היינו צריכים לחכות לעוד בית ספר וכשזה התחיל אז ישבתי ליד סטין ועדי.. סטין לא הרגישה טוב בגלל הבחילה.. ואני ועדי התפקענו מצחוק במצגת
נגיד דיברו על הקנאים אז אמרתי לה "הם מקנאים ב.."
ואז כשהיה את החיזיון אור קולי זה היה ממש מלחיץ ואז כזה אמרו "זה היה בדרך נס..!" אז אמרתי לה "נס.. נס טי! נסטי!"
והתחלנו להתפקע מצחוק וסטין הלכה באמצע להתקשר לאמא שלה והיא ממש לא הרגישה טוב
כשחיכינו לבית ספר השני צילמתי במצלמה של עדי כל מיני צילומים מצחיקים
נסענו בחזרה לכפר הנוקדים והגענו בערך ב- 22:45 ואספו את כל השכבה לשיחה ואמרו לנו שב-23:45 יש כיבוי אורות וקמים למחרת ב-05:45
הייתה לנו רק שעה להתארגן. בהתחלה אמרו לנו שזה יהיה אוהלים נפרדים. בנות לחוד בנים לחוד. בסוף הכל יחד..
זה היה מעצבן. והיה מלא מלא שהתקלחו אבל אני התייחסתי לזה כמו מחנה. ואני במחנה בד"כ לא מחליפה בגדים או מתקלחת והיה לי זמן פנוי. סטין הלכה לחובשת ואני הלכתי לעזור להדס להוציא את העדשות. כשחזרנו הייתי עם סטין, היא התקשרה לאמא שלה ולקחה אקמול ואז הקיאה (זה לא הזיז לי^_^) אבל אח"כ היא הרגישה הרבה יותר טוב והלכנו למחנכת שלנו (המורות קיבלו חדרים
) ומסתבר שהדס איבדה את המשקפיים שלה אז עזרתי לה לראות ואז היה לנו רק 10 דקות להתארגן אז הלכתי לצחצח שיניים ורציתי גם להשתין אבל כבר היה כיבוי אורות אז לא מנש. פרסתי את השק"ש ליד הדס וסטין והמורות היו ממש על המשמר והן כיבו את האורות שהאירו לנו קצת באוהל והלכנו לישון אבל היו את המאאאאאאאאאאאאאאגניבים שלא הלכו לישון אבל אחרי חמש דקות נרדמו
בערך ב-05:25 התעוררתי כי שמעתי ילדים משוחחים שיחה טיפשית על שועל (שזה היה סתם כלב) שהסתובב באוהל ואולי הם נדבקו בכלבת
ושמעתי את הדס אומרת למישהו שהשתעל לבריאות וחשבתי שהיא אמרה לעצמה לבריאות
ואז הלכנו לשירותרום
לשירותים.. ואז כשחזרנו לאוהל ראיתי את עדי חוזרת מאיפשהו והיה באלי לצרוח לה "בוקר טוב במבה!!!"
אבל בסוף לא עשיתי את זה. המורות רק ב-06:10 בערך באו לאוהלים שלנו
קיפלתי את השק"ש והערתי את ירדן (בלו), הדס והילה ואז הלכתי למלא מים וכבר כולם הלכו לארוחת בוקר. אמרו לנו שנקבל מגשים (חמגשיט) כארוחת צהריים ואמרו לנו כשאכלנו בוקר להכין לעצמנו סנוויצ'ים
חצופים! לא היה שם משהו טעים חוץ מהמיץ תפוזים
ולא לקחתי אוכל.. הכנסנו את כל הדברים בחזרה לאוטובוס ונסענו למצדה. סטין שוב לא הרגישה טוב אז היא נשארה באוטובוס. טיפסנו לאיפה שראינו את החיזיון אור קולי (את מה שראינו מואר). טיפסנו בסוללה, היה מאוד קשה
הגענו למעלה והיו ציפורים שאהבו לחם ורציתי לאכול רוגעלי (רוגעלך
) אבל פחדתי שהם יאכלו לי
ואז עשו לנו סיור במצדה וראינו סינים עם כובעי פלסטיק (בעיקר וורודים
) והמדריך שלנו חפר וכולנו ישנו
ואז ירדנו את שביל הנחש ואני הייתי הכי מאחורה. ובסוף ירדתי את השביל עם המאבטחת ועם הכיתה מאחורינו
למטה היה איש שמכר מיץ תפוזים עם קרח ב10 ש"ח!
זה המון! והוא צרח כמו מכונה: "מיץ תפוזים טרי, טרי סחוט, סחוט, ע"י _________" לא זוכרת את השם
לא קניתי אבל הדס לא רצתה לשתות עוד אז היא הביאה לי^_^ וסטין סיפרה לי שהיא הקיאה עוד הפעם והמחנכת שלנו (שנשארה באוטובוס כי יש לה בעיה ברגליים) קנתה לנו קרח
וזה היה נעים
ואז נסענו לנחל דוד וסטין עוד הפעם הקיאה
וראינו את ים המלח
הגענו לנחל דוד. סטין נשארה באוטובוס.. ואנחנו עשינו מסלול קצר ואז נכנסו למים
לא רציתי להירטב (כי לא היה לי להחלפה) אז ישבתי ליד המורות עם הרגליים במים ואז התחילו להשפריץ גם על המורות אז יצאתי
ואז חזרנו לאוטובוסים והבית ספר של קרן מהיסודי היה שם אז פגשתי אותה
ואז נכנסנו לאוטובוסים ונסענו לכיוון ירושלים ואז לפני שהגענו מיפי (הMP3) נגמרה לו הסוללה וסטין לא זכרה איפה היא אז התחלתי להגיד לכולם ש"למיפי יש פיפי"
והתפקעתי מצחוק
ואז עצרנו בתחנת דלק של מישהו שמאוהב באלביס
והשירותים שם בכסף חוץ מהשירותים של הנכים שהם מטונפים
מרוח שם חרא על הריצפה ואז התחלקנו לפיזור מושבים והאוטובוס של ז'1 זה שנסענו בו היה מטונף לחלוטין
אבל לא היה שם חרא על הריצפה
ישבתי ליד עדי ודיברנו על כל מיני דברים
ואז סוף סוף הגענו למושב והלכתי מהר ה

shir828

New member
בע. המשך..

ואז סוף סוף הגענו למושב והלכתי מהר הביתה כי כבר רציתי להגיע. ושם הטמוטטתי פיזית, נפשית וכו'.. והיום בבוקר לא הייתי מסוגלת לקום. השרירים תפוסים לי
והתקלחתי
נדמה לי ששכחתי לפתוח ביום שלישי דיבוב

Rachel47

New member
ואוו..איזה סוף לא אופטימי../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

נשמע כאילו סחבת נשק וצעקת פקודות כל הטיול
אני אישית חולה על טיולים שנתיים, ממש אבל אותי הכי קל להרעיל (זה הוכח בגדנ"ע והשבוע בצבא
) מורל, הליכות, צחוקים, בלאגנים, הכל הולך והתמוטטות אחרי טיולים כאלה היא פשוט נפילה של אדרנלין, וכן גם קצת כי לא רגילים ביום יום למאמץ פיזי כזה מקווה שתרגישי יותר טוב במשך הסופ"ש
ותנצרי את הרגעים והשטויות הקטנות האלה, זה הכי כיף
ועוד משו קטנטן- לאונרדדדדדד

shir828

New member
../images/Emo6.gif היה כיף אבל יום אחרי את קולטת כמה לא היית

בכושר.. ואז כואב לך
וגם בקושי ישנתי בטיול כי לא כ"כ נתנו לנו אז התמוטטתי בבית

Rachel47

New member
לישון בטיול שנתי זה מיתוס../images/Emo15.gif

אפחד לא באמת יודע איך זה מרגיש כי אפחד לא ניסה עדיין
ויפה לך לקלוט את זה רק יום אחרי
אני מאלה שמקטרות (כמה שאני יותר מקטרת אני יותר נהנית, אבל זה כבר משו אחר) היו לנו כולה 5 דקות ריצה בא"ג לפני יומיים, ואחרי 2 מטר התמוטטתי
(נשימתית בעיקר
)

Rachel47

New member
כה../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

מסתבר שאיך שנכנסים לצבא מתחילים לדבר בראשי תיבות אנחנו מוציאות מהפה משפטים שלא חלמנו שנגיד/נבין (לדוגמא: "לפי הלו"ז אחרי ההת"ת יש שט"ש"- מקרה אמיתי
)

shir828

New member
זה אני יודעת../images/Emo6.gif אחותי (שסיימה את השירות בדצמב

*דצמבר) בהתחלה כל הזמן.. המשק"ית שלנו קבעה לנו ת'לו"ז להיות בביסל"ש ואחרי השק"ם.. כל מיני שטויות כאלה..
אבל זה עבר. או שפשוט כבר התרגלתי
צריך להסתובב ליד חיילים עם מילון

Rachel47

New member
תאמיני לי../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

זה די משעשע למען האמת אנחנו מקבלות את הלו"ז בבוקר וכל הראשי תיבות האלה ממש משעשעים כל הארוחת בוקר אנחנו מנסות לנחש מזה

shir828

New member
../images/Emo6.gif וואי, אז בטח יש שם כל מיני רעיונות מוזרים

ומצחיקים לכל מיני מילים
תני דוגמא

Rachel47

New member
מממ אני לא זוכרת דוגמאות../images/Emo15.gif

ספציפיות אני רק זוכרת שהתעצבנו על הקיצור בזנ"ט שזה ברזל זוויתי נטוי כאילו..פאק..גם לזה צריך להמציא קיצור

TTתמרTT

New member
בזנט!!!!!!

זה של הצופים
בתקופה שהייתי בצופים לפחות ככה קראו לזה... "יושע יושע , תביאי בזנטיםם " אוייי שונאתת

Rachel47

New member
חחחחח כן הגיוני שזה גם משם../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

בזנ"ט מטורפים

DaSh31

New member
חחחחחח מה היה במועדון לילה

ב"כותבים כותבים" בסוף התכנית- קרן פלס, מקווים שתבואי ללוויה. הילדים של שמעון השכן

למעלה