המצעד השבועי של רדיו אמצע הדרך 90FM

בשבילך נוצרתי אייל גולן 1 ניצמדנו שלמה ארצי 2 עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה 3 הלילה יעבור ifty 4 ולמרות בעז שרעבי 5 ממשיך במרדף יהודה סעדו 6 הבוקר יאיר שירה גבריאלוב 7 תראי עכשיו שרון חזיז 8 ממי מירי מסיקה 9 עלייך ועליי שרית חדד 10 לא חוזרת אור סיבוני 11 עד אלייך סינרגיה 12 תנו לי לשתות כנסיית השכל 13 כשתבוא אהבה יהודית רביץ 14 אף פעם לא אומר יוסי אזולאי ושלומי שבת 15 הכל זה לטובה דנה אינטרנשונל 16 את היחידה ניסים מרי 17 הכאב הזה עברי לידר ונינט טייב 18 את הכוכב חיים משה 19 התגשמי לי סגיב כהן 20 שקיעות רז חדד 21 חתונה אתנית ערן ינקו וישראל ענבר 22 זה אותו הקיץ חמי רודנר 23 מתעורר מחדש לירון לב 24 אשם סינרגיה 25 נס אמיר פיי גוטמן 26 רגעים יפים תמי 27 הכי יפה טל שגב 28 זאת לא אהבה מומי לוי 29 רוצה בנות חובבי ציון 30 הפינה לשיפוטכם קח אותי לשם 2007 שרון חזיז 31 שקט כאילו יציאת חירום 32 את החלום בן פרץ 33 מעיל אחד בגשם שבי בר 34 אני יודע עמית חיו 35 בתוך אגם קפוא רונה קינן 36

אתמול זה לא שלח לי את ההודעות]:

כל מקרה, שלומצ! את לא נורמלית, את כתבת איזה 800 ומשהו הודעות:0 אלירן, השרשור הקודם עבר כבר עמוד או שניים
, תכתוב לי שוב מה המסנג'ר שלך
ואם כבר מסנג'ר, יש לי אותך כבר שנים במסנג'ר שלומית ועדיין לא התכתבנו אפילו פעם אחת!

:0 חוצפנית! לא קיבלתי ממך הודעות

חוץ מפעם אחת ואז כשראיתי את זה לא היית על לא נמצא, אז לא ידעתי אם לשלוח];

McFreaKy

New member
הפורום תוקע לי את המחשב מרוב הודעות. ../images/Emo7.gif

בהמות.
אני מפחד ללכת לראות שני פרקים של חברים, מה יהיה פה כשאשוב?

מיטלס1

New member
סליחה על הבורות אבל...

איך עושים שהוא יתקפל? המחשב שלי נהיה איטי בטירוף בגלל זה

niro levi

New member
שלומית תהיי בריאהה

שמעיי אני לא רוצה להעליב או משהו.. אבל את יודעת לחפוררר ושאת רוצה את עושה את זה טוב מאודד חח וואווו את לא נורמליתתת מזה כל ההודעות האלההה???? אני מחכה לסטטיסטיקות לראות כמה הודעות כתבת.. לא נראה לי שזה הגיוני לספור אותם.. חח אבל אני מקווה שמישהו יעשה את זה..

שלומיתת

New member
זאת אני../images/Emo9.gif

זה לא שאני עושה את זה וסובלת או משו.. זה לא שאני עושה את זה רק בשביל הסטטיסטיקות.. חוצמזה שכולם חפרו פה..לא רק אני!

niro levi

New member
.....

חחח ברורר כולםם פה חופריםם אבל את יודעת אני בנתיים רואה את השם שלך הכי הרבהה..חחח ואם את סובלת אז כנראה שאת לא צריכה לעשות את זה.. אבל את נהנת אז שיהיה לך בכיףףףףף ת'אמת מזל שיש אתכם חח אתם מחיים את הפורוםם הזה אני רואה פורומים אחריםם והם כאלה משעממיםםםם אפשר להיכנס פעם בכמה ימים ויש את אותן ההודעות...

niro levi

New member
ברוררר

זה לא שאני מתלוננת או משהו.. סתם פשוט רציתי להעיר את זה שהם ממש חופרים חח... לקחת את זה כמחמאה... מזל שיש אותם אבל איך זה שעל כל הודעה יש להם מה להגיבבב?!?!?!?!!!!

למעלה