חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שלומיתת New member 22/4/07 #396 ../images/Emo9.gif זה גם לא כזה קשה..שימי סמיילי הלם אחד ואני על הרצפה פה
ש שלומיתת New member 20/4/07 #11 ואני אתחיל בהודעה משמחת../images/Emo9.gif רק היום התבכיינתי לאור ( ולכל אדם 2 שעבר ברחוב ) שאין לי כסף לשבוע הבא בינתיים הספקתי לעבוד אצל אבא-כסף עכשיו אני עושה בייביסיטר בבית-כסף מחר אני שוטפת מדרגות-שפחה פיליפינית.. אבל יש כסף לשבוע הבא!
ואני אתחיל בהודעה משמחת../images/Emo9.gif רק היום התבכיינתי לאור ( ולכל אדם 2 שעבר ברחוב ) שאין לי כסף לשבוע הבא בינתיים הספקתי לעבוד אצל אבא-כסף עכשיו אני עושה בייביסיטר בבית-כסף מחר אני שוטפת מדרגות-שפחה פיליפינית.. אבל יש כסף לשבוע הבא!
E EliranMaor New member 20/4/07 #18 שפחה פיליפינית?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T timon12 New member 20/4/07 #20 חחחחחחחחחח עושה מינמום מקבלת מקסימום.. מזה לשטוף מדרגות? לעזור לאבא בחנות? ולעשות בייביסיטר על ילדה שגם ככה תוך רבע שעה הולכת לישון.
חחחחחחחחחח עושה מינמום מקבלת מקסימום.. מזה לשטוף מדרגות? לעזור לאבא בחנות? ולעשות בייביסיטר על ילדה שגם ככה תוך רבע שעה הולכת לישון.
N N o y 1 6 New member 20/4/07 #148 ייאאאא ../images/Emo2.gif אם אני עבד סודני קטן אז יש ביננו איזה קשר נכון?