אם היית שופכת קפה על המקלדת, היא הייתה מתקלקלת? ואז, לא היית יכולה להציף!!1 יואו , למה אלוהים למה ?
T timon12 New member 20/4/07 #235 אם היית שופכת קפה על המקלדת, היא הייתה מתקלקלת? ואז, לא היית יכולה להציף!!1 יואו , למה אלוהים למה ?
T timon12 New member 20/4/07 #115 קבלי תיקון!!! את ערוץ 21. ערוץ הקניות. ערוץ החרפנים!!!! הם ראסמי חופרים במוח, תצפי, יש לך הרבה מה ללמוד. אבל את בדרך הנכונה!
קבלי תיקון!!! את ערוץ 21. ערוץ הקניות. ערוץ החרפנים!!!! הם ראסמי חופרים במוח, תצפי, יש לך הרבה מה ללמוד. אבל את בדרך הנכונה!
ס סינטטית New member 20/4/07 #140 מה קרה לך!!! ערוץ 21 אחלה ערוץ יש שם תוכנית TV שופ אמריקה, אתה יודע איך זה מעביר את הזמן !??! [טוב, יש דברים שעדיף שאשמור לעצמי ]
מה קרה לך!!! ערוץ 21 אחלה ערוץ יש שם תוכנית TV שופ אמריקה, אתה יודע איך זה מעביר את הזמן !??! [טוב, יש דברים שעדיף שאשמור לעצמי ]
T timon12 New member 20/4/07 #156 אני יודע!!! -יותר מדי שיתוף אבל כנסו- ממש חופרים שם, חובה להודות שיותר משלומית שקשה לי להירדם, אז אני שם ערוץ הקניות, ואני לא יכול לעמוד בזה, תק, ואני נרדם.
אני יודע!!! -יותר מדי שיתוף אבל כנסו- ממש חופרים שם, חובה להודות שיותר משלומית שקשה לי להירדם, אז אני שם ערוץ הקניות, ואני לא יכול לעמוד בזה, תק, ואני נרדם.
T timon12 New member 20/4/07 #222 מרגיש שאת צריכה להפסיק להגיב. אין את תמיד... חייבת לומר את המילה האחרונה הא?
T timon12 New member 20/4/07 #243 אז את לא. הנה עכשיו היא שלי (המילה האחרונה) בתקווה שלא תשימי לב להודעה הזו לעולם.