זה ממש נחמד שהפורום מסודר.. בואו נשאיר אותו ככה כבר ראבאק!
ד דורין 245 מה אחרי New member 19/4/07 #40 ../images/Emo220.gifזה הקטע שהוא לא. זה מוריד חשק לרשום שהוא מבולגן!!
L l i s H A New member 20/4/07 #51 מסכימה איתך לגמרי אני כותבת פה הרבה פחות כי כבר אין כוח לבדוק מי שרשר לאיפה ולמה ומה קשור למה.. והכל מסורבל כזה..
מסכימה איתך לגמרי אני כותבת פה הרבה פחות כי כבר אין כוח לבדוק מי שרשר לאיפה ולמה ומה קשור למה.. והכל מסורבל כזה..
E einatit4 New member 19/4/07 #33 ../images/Emo207.gifיש לי שאלה.. בשיר האחרון בדיסק אז כתוב לי ליידו [במדייה פלייר] שהוא 11:55 דקות.. והשיר עצמו נגמר ב4:00 ואז אין כלום וב11:10 יש את הצחוק וזה.. זה ככה אצל כולם??
../images/Emo207.gifיש לי שאלה.. בשיר האחרון בדיסק אז כתוב לי ליידו [במדייה פלייר] שהוא 11:55 דקות.. והשיר עצמו נגמר ב4:00 ואז אין כלום וב11:10 יש את הצחוק וזה.. זה ככה אצל כולם??
ל ליעתע New member 19/4/07 #36 כן חחחח הצחוק של ברי זה סוג של קטע בונוס.. וואיי איך רואים שאנשים פה לא רגילים לקנות דיסקים>< בהמון דיסקים יש רצועת בונוס בסוף..
כן חחחח הצחוק של ברי זה סוג של קטע בונוס.. וואיי איך רואים שאנשים פה לא רגילים לקנות דיסקים>< בהמון דיסקים יש רצועת בונוס בסוף..
ד דון דון האחת והיחידה New member 19/4/07 #38 אממ חדשה[?]חחח בערך../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif ראיתי אותם אתמול במה קשור חחח זה היה נחמד.. קיצר סוג של חדשה..
אממ חדשה[?]חחח בערך../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif ראיתי אותם אתמול במה קשור חחח זה היה נחמד.. קיצר סוג של חדשה..