lestatgirl

New member
אוקיי לרגע חשבתי שאני מדמיינת פשוט..

ככה זה שלא ישנים יותר מידי..

Rose131

New member
../images/Emo41.gifעוזבת../images/Emo41.gif

אז אני הולכת לתפוס קצת צבע בים המלח ממחר עד יום שבת ולירון בארה"ב כנראה תופסת גם היא צבע ומסתבר שגם את פראנקי
[הסיפור המלא של מעללותיה של לירון עם MCR פה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1402&msgid=97243322 ויש גם תרגום בהמשך.] בכל מקרה, אם שמתם לב שתי עבדותיכם הנאמנות(אני ולירון. דה.) לא פה. אז הבאנו לכם את נועה(S u p e r S h e e p) שתשמור עליכם 3 ימים שלא תעשו בלגן וכו'
אז אמ. תתייחסו אליה יפה

lestatgirl

New member
בונא תזהרי

הכותרת מזה הבהילה אותי חשבתי שאת רציני עוזבת.. הקיצר תהני לך בים המלח ואל תדאגי לא נעשה שטויות אולי נזמין כמה חברים ונעשה מסיבה וניהיה טובים לבייביסיטר

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifתהני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כה..לירון הזה...תפסה לנו את פראנק
..חח
ואמ..נועה
..היי

שלום ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

קוראים לי נועה ואני המנהלת הזמנית החדשה שלכם. מה קורה?

Rose131

New member
תתחברי כבר למסנג'ר../images/Emo7.gif

אני באתי באמצע סמולוויל בגלל הסמס שלך ואז את מתנתקת

M a a y a n K

New member
היי!

מישהו מוכן לספור כמה נועה (נועות?) יש בפורום?
בהצלחה והכל!!

IRBaB00n

New member
../images/Emo207.gif19/04/07 באלטרנטיב

19/04/07 - באלטרנטיב (המוסד החדש - הרב ש"ך 12 ת"א) גם השבוע כמו בכל חמישי מוזיקה טובה והאלכוהול חינם רחבה אלטרנטיבית Alternative, Rock, Grunge ג'קי שרגא [102FM] ואורן בן יוסף רחבת ניו מטאל Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO קימל ופאולו גל ודורית רחבת מטאל Heavy, Power, Thrash, Death, Doom, Black, Goth טל ניסן וחן סאדוס גיא לאוב ועידן רייטן רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie DPS שי צפריר וכמו שכבר אמרנו:
אלכוהול ושתיה קלה חינם
חדר צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד הקיץ מתקרב... השבוע באלטרנטיב... יהיה חם ומגניב...
לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

רוק עצמאות.. ../images/Emo163.gif

אני צריכה שני כרטיסים ממישהו שיבוא למכור לי בת"א. מישהו? מי שיכול שישלח לי מייסר [:

לא יודעת, ../images/Emo163.gif

אבל לא הסתדר לי לקנות מידיד שלי. אני לא יודעת, אף פעם לא הייתי ברוקצמאות, אז אני לא סומכת על זה שיישארו שם כרטיסים.

lestatgirl

New member
במקרה הכי גרוע קונים במקום.

אבל או שזה בחצי מחיר או שזה במחיר כפול אז לא הייתי סומכת על זה יותר מידי. וברור שיש עדיין כרטיסים.

למעלה