niro levi

New member
ראית מזה..

חח הרבה אמרו לי את זה שזאת הפעם הראשונה שהם שומעים ניר לבת.. אבל תתרגלו לזה מהרר מאוד.. וגם אני מכירה הרבה אנשים ששמעו שיש ניר בת וקראו גם לבנות שלהם ככה...

niro levi

New member
חח הרבה אמרו לי את זה..

אבל אני מקווה שתתרגלו.. גם אם לא אין לכם ברירה חחח נראה לי שאת תשמעי שם כזה לבת עוד הרבה חח שמעתי על מלאא בנות שהחליפו את השם לניר.. ד"א זה רק אצלי או שהאתר מזה אדיששש?...

סינטטית

New member
אני דוקא מכירה ניר, אבל לא נירו

והעניין הוא שהכינוי הקודם שלך היה תומר

דורה17

New member
נו, אז איך עבר עליכם היום?

משעמם לי ממש חחח איזה כיף התבטל לי המבחן במת'! ומחר אני מופיעה בטקס (אני שרה) ואני מ-ת-ה מפחד!!! מישו יכול לתת לי טיפים איך לא להיחנק ולמות באמצע השיר? חחח אני ממש לחוצה.. כי יש לי 2 קטעי סולו ומרוב התרגשות הקול שלי ממש רועד ואני נשמעת קצת קרפדית חחח וזה 2 טקסים בכל אחד מהם תהיה חצי מהשיכבה שלי.. (ורק בגללם אני לחוצה חח מה י'ניקים והי"אניקים אני ממש לא לחוצה..) וזאת פעם ראשונה בחיי שאני מעיזה ללכת ולשים בטקס.. (פעם אחרונה שזה קרה הייתי בכיתה ה') מישו מופיע בטקסים ויכול לתת לי טיפ איך לא לברוח מהבמה? אהה ותאחלו לי בהצלחה! ותחזיקו לי אצבעות שאני לא אזייף!!!

niro levi

New member
מאחלת לך הכי הרבה הצלחה ומחזיקה לך אצבעות

דורה בגלל שאת כזאת חמודהה.. אני מחזיקה לך אצבעותתת גם ברגליים.. חח והאמת אין לי שום טיפ כי גם שאני על במה לפני דברים כאלה אני מזה מתרגשת חבל על הזמן.. אבל לפני שאת מתחילה לשיר תנשמי עמוקקק ואל תחשבי על זה בכלל.. ואם את כבר חושבת על זה שאת שרה תחשבי שאת מול המראה בבית.. את תראי שיצא לך קולל מעלףף..

דורה17

New member
תודה רבה מותק!!

זה מה שאני מנסה לעשות ולחשוב.... זה מתחיל קצת לעבוד כי היום בחזרות נשמעתי יותר טוב.. נקווה לטוב.. אני אעדכן אתכם אחרי הטקס חח (אם אני לא אברח חחח) טוב הלכתי לישון =] לילה טוב =] ותודה!

למעלה