../images/Emo204.gifאני רוצה להגיד..
קודם כל, שבמקום לחזור מחר ללימודים מחופשת פסח ארוכה יש לי שביתה (לכל התיכונים בכל הארץ), ומה שהכי טוב זה שכתוב "שביתה ללא זמן מוגבל". דבר שני, זה לעדי-שיהיה בסדר דבר שלישי שלא תכננתי-הרגע אחותי התקשרה אליי,ממש עכשיו ואמרה לי נפל לי 100 שקל באטובוס מה? נפל לי 100 שקל באוטובוס שמעתי אני תיכף אתקשר אלייך ביי חח..אין בזה פואנטה. סתם. עכשיו היא התקשרה ואמרה שהיא סתם לא ראתה אותם. איזה אהבלה.. אוקיי ועכשיו למה שאני רוצה לספר

אני רוצה לספר מה החלום שלי חחח סתם אני נהנית לספר את זה, זה כיף

אז זה החלום- בעיקרון, אני רוצה כל מיני דברים מסוימים, שככה אני פשוט רוצה לחיות. ואם הם יקרו- אז החלום שלי התגשם. כאילו, החלום שלי זה שזה באמת יקרה ושלא יהיה בסוף משהו שאני לא ארצה.. וזה מה שאני רוצה: לגור במושב יפה וטוב בצפון (ויש בעיה קלה עם הצפון,אז אולי בדרום..למרות שאני מעדיפה צפון), שיהיה לי בעל טוב, שאני באמת אוהב אותו, וזו תהיה אהבה אמיתית (ורצוי שהוא יהיה בלונדיני,ממש לא חייב). יהיו לנו 10 ילדים. זאת השאיפה בעיקרון..אם יהיו 6-7 ברור שאני גם אהיה מאושרת ואגיד תודה. זתומרת,מבחינתי גם 11 זה אחלה.. הבנתם ת'קטע... אוקיי, אני לא אעבוד- כי אני אגדל אותם הכי חם וטוב שאפשר,אני פשוט אהיה מסורה לבית וילדים. והוא יעבוד בחקלאות ויביא לנו אוכל מהפרדס...כן,נחיה בקטן כזה. כאילו,בקטן מבחינה רכושנית... אבל יהיה לנו בית ממש גדול. זתומרת בבית עצמו נשקיע-זה יהיה בית גדול (לא משהו מפלצתי,פשוט גדול), חם, עם גינה גדולה. שיוצאים ומה שרואים זה דשא ועוד בתים.. אוויר ותחושה כזאת של טיול... רק שזה יהיה החיים

דבר אחרון זה שאני לא אפחד לא לשלוח את הילדים שלי לבית ספר. זתומרת,אני מבינה שזה בעייתי וסביר להניח שאני אשלח אותם לבית ספר.. אבל אם תהיה לי את התמיכה הראויה, ואני לא אשלח אותם לביצפר ואצליח בזה, אני באמת באמת אהיה מאושרת. (אלא אם כן מערכת החינוך תעשה שינוי של 180 מעלות אבל לא נראה לי).. זהו פחות או יותר... כמובן שלפני כל זה יש את הבריאות והאושר. אבל אלה החיים שאני רוצה.. מספיק שחלק מזה יתגשם.. זה יהיה אושר אמיתי. זהו חח זה מה שאני רוצה מעניין אם מישו קרא... הלכתי לראות טלוויזיה ביי בינתיים!